Elit Epik Armorlar Hakkında.

UNDERT0KER

Üye
Pazara Baktığımızda Oyun Açılalı 2-3 Ay Olmuş daha Çok yeni Bir Oyun Olmasına Rağmen 500k 1m'ye Elit Bak Adı Üstünde ''ELİT'' Epik Kıyafetleri Görüyoruz Ve Kimse yüzüne Bakmıyor Ne Satılıyor Ne Çıkınca İnsan Seviniyor Nede Alıp Basan Var Nede Onları Takan Var Çünkü Mevcut Görevlerden Gelen Elitlerin Verdiği Def Ve Özellikler Çok İyi Oyuncular Pazardan Elit Almak Yerine Bunları Takıyor. Bu Konuda Büyük Bir sorun. Ya Bu Mevcut Elitleri Güçlendirin Yada Görevden Verilen Elitleri Heavy Plate İle Değiştirin Yani Sanki Oyun Ölmüş Bitmiş son Demlerini Yaşıyor Gibi 500k-1m Gibi Fiyatlarda Elit Armorların Pazarda Sürünmesi Sizce de Mantıklı Bir Durum Mu? Tabi Birde Kilitlenme Sorunu var +7 Elit Epikler Kilitlendiği İçin Bazı Userler Kilit Yememek İçin +7 Heavy Plate'ye Yöneliyor Bu Kilit İşine Ve Bu Görev Armorlarına Bir Çözüm Getirilmeli. Hiç Hoş Değil 300-500k'dan Pazarda Elit Epik İtemlerin Sürünmesi Aslında Bu Armorlar Oyunun Bel Kemiği Olması Lazım Ve Aşırı Rağbet Gören İtemler Olması Lazımken Şuan Bu Durumdalar Beni En Çok Şaşırtan İtem Bu Elit Epik Armorlar Oldu. Şok Oldum Bu İtemlerin 300-500k'ya Satıldığını Gördüğümde Hiç Böyle Olacağını Beklemezdim.

Son düzenleme:

14batu

Üye
Birde giyildigi zaman +7 de kitlendigi icin oyuncular pek satin almiyor yada basmiyor, fiyatlarin dahada dusecegi beklentiside var tabi, cogu oyuncu daha ucuza alabilirim diye bekliyor.

UNDERT0KER

Üye
Birde giyildigi zaman +7 de kitlendigi icin oyuncular pek satin almiyor yada basmiyor, fiyatlarin dahada dusecegi beklentiside var tabi, cogu oyuncu daha ucuza alabilirim diye bekliyor.
Daha Neyin Ucuzu Olacak Kardeşim +6 ları 15-20m Yüzüne Bakan Yok.

UNDERT0KER

Üye
7'si kilitlenmese 6sının 15m olma şansı yok ama işte oyun kendi bacağıma nasıl sıkarım diye düşünüp soulbound getirmiş.
Aynen Öyle +7 si Bound Olmasa herkes Bu İtemlere Yönelecek Basacak Takacak Yoksa Napsın Millet Heavy Plate'i Görev İtemini Adam Takacak +7 leri verecek 10 Gb Mesela Sonra Millet +8 Lerini Basacak Zenginler Ama Fakir Adam +7 İle Kalacak Emekle Yaptığı İçin Basıp Yakmakta İstemeyecek Ee Çıkarıp Alıp Satıp +8 De Yapamıyor. Onun İçin Kilitlenmek İstemiyor Kimse +7 Almak İstemiyor ya +6 İle Gezerim Yada En İyisinin +8 ini Alır İlerde Kapışma Şansım Olur Diye düşünüyor 1 Sene Az Bir vakit Değil Çünkü.

14batu

Üye
itemler bound oldugu icin artik talep olmayacak itemi takan zaten para veriyor durduk yere bidaha vermez cunku elindekini cikartamicak o yuzden bir sure sonra cogu item fiyati baya duser gibi

UNDERT0KER

Üye
itemler bound oldugu icin artik talep olmayacak itemi takan zaten para veriyor durduk yere bidaha vermez cunku elindekini cikartamicak o yuzden bir sure sonra cogu item fiyati baya duser gibi
Mevcut İyi İtemler Haricindeki İtemlerin Fiyatı Düşer Basan Sadece En İyi İtemleri Basar Milletin Alıp Takabileceği Diğer İtemler Çürür Gider Elit Armorlar Gibi Yada Spin axe Yada Sunshard Gibi İtemler Zaten Yok Olmuş durumda İyice durum Kötüye Gidiyor Çıkartıyorlar Ama Satamıyorlar 2-3m ye düştü Sunshard tabi en iyi itemlerin fiyatları basılacağı için artarken Buna Fakir Yada Farmer Adam Ulaşamayacak Zenginler Pazardakileri Toplayıp +8 +9 Yapıp Kendine Takacak Fakir Adam Yada Farmer İse +6 Sunshard hadi Taş Çatlasın +7'sini Takabilecek Kryss +7 +8 Takabilecek Tabi buda Pay to win'e destek Verecek ve Mevcut Sistem Bunu Engellemek Yerine Uçurum Açılmasına Sebep Olacak. Ama Bu Kilit Sistemi Olmasa Adam ilk +7 sunshard takar sonra +8 kryss alır ondan sonra +7 golden snake alır sonra farmlar pazarda al sat yapar +7 hatret alır sonra yavaş yavaş bunları +8 yapmaya çalışır ama öbür türlü kitlendiği için ve kilitlediği itemi belki tek mal varlığı o itemi döndüremeyecek üstüne bişeyler koyup daha iyisini alamayacak elindeki sunshard +7 ile kalacak sunshard örnektir sadece anlaşılsın diye söylüyorum ama birinde +7 sunshard varken diğer zenginlerde +8 belki +9 hatret olacak nasıl kapışsın o item? İşte bu Yüzden Dolayı Mevcut Kilitlenme Pay to win'i Engelleme Yerine Pay to Win'e Sebep Olup Fakir ve Zengin Arasındaki Uçurumu Arttırmaktadır Düzeltilmelidir. 2 Gündür Burada Yığınla yazı Yazdım 2 günü mü Mevcut Sorunları Anlatmak İçin Ayırdım Fakat Ben Yazacaklarımı Yazdım İçim Rahat Uzunca Bir Süre Foruma Girmeyebilirim İş Yetkililere Kaldı Düzeltir Yaparlarsa Ne Ala Yapmazlarsa İlerisine Ben Karışmam.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt