UNDERT0KER
Üye

Pazara Baktığımızda Oyun Açılalı 2-3 Ay Olmuş daha Çok yeni Bir Oyun Olmasına Rağmen 500k 1m'ye Elit Bak Adı Üstünde ''ELİT'' Epik Kıyafetleri Görüyoruz Ve Kimse yüzüne Bakmıyor Ne Satılıyor Ne Çıkınca İnsan Seviniyor Nede Alıp Basan Var Nede Onları Takan Var Çünkü Mevcut Görevlerden Gelen Elitlerin Verdiği Def Ve Özellikler Çok İyi Oyuncular Pazardan Elit Almak Yerine Bunları Takıyor. Bu Konuda Büyük Bir sorun. Ya Bu Mevcut Elitleri Güçlendirin Yada Görevden Verilen Elitleri Heavy Plate İle Değiştirin Yani Sanki Oyun Ölmüş Bitmiş son Demlerini Yaşıyor Gibi 500k-1m Gibi Fiyatlarda Elit Armorların Pazarda Sürünmesi Sizce de Mantıklı Bir Durum Mu? Tabi Birde Kilitlenme Sorunu var +7 Elit Epikler Kilitlendiği İçin Bazı Userler Kilit Yememek İçin +7 Heavy Plate'ye Yöneliyor Bu Kilit İşine Ve Bu Görev Armorlarına Bir Çözüm Getirilmeli. Hiç Hoş Değil 300-500k'dan Pazarda Elit Epik İtemlerin Sürünmesi Aslında Bu Armorlar Oyunun Bel Kemiği Olması Lazım Ve Aşırı Rağbet Gören İtemler Olması Lazımken Şuan Bu Durumdalar Beni En Çok Şaşırtan İtem Bu Elit Epik Armorlar Oldu. Şok Oldum Bu İtemlerin 300-500k'ya Satıldığını Gördüğümde Hiç Böyle Olacağını Beklemezdim.
Son düzenleme: