Elite set +7 yapmak istiyorum fakat bu iki eşyayı karşılaştırdığımda kararımdan vazgeçiyorum.

Pitou

Üye
Görev eşyasıyla +7 elitenin arasında bir fark yok . Görev eşyası daha iyi gibi geliyor yapmaktan vazgeçiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
@Justice bu konuyla alakalı bir iyileştirme yapılabilir mi ?

karanlik07

Üye
Görev eşyasıyla +7 elitenin arasında bir fark yok . Görev eşyası daha iyi gibi geliyor yapmaktan vazgeçiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bak sana tavsiye int için değildir ama .. fp yani heaven set yapabilirsin +7 ve str basabilirsin .. ama şuan iş yapmaz 70 de yapıcak çünkü 67 de vuruş skili gelecek %350 320 mana yiyor int lazım o yüzden fp 7 str Li set çılgın iş yapıcak

Blader06

Üye
Bence bu tür şeyler düzeltilecekte ekip crafta yoğunlasmış gibi çok baskı var craft konusunda

DiabIo

Üye
Priest görev itemi OP şuan, net olarak gerek yok yakın bir zamana kadar +7 yapmaya hiç masrafa girme derim

SecreD

Üye
Attığın görselde de göründüğü üzere görev itemi daha iyi pad için.Diğer parçalarıda set olarak atarsan daha mantıklı bir karşılaştırma yapabiliriz.

Justice

Yönetici
Game Designer

Merhaba Pitou,

Evet, resimde solda yer alan görev eşyası biraz daha iyi görünüyor. Görev eşyalarıyla ilgili çalışmayı ben yapmadım, o yüzden neden öyle yapıldığına dair bir şey diyemeyeceğim ama bu şekildeyse bir güncelleme şart. Zaten mesleklerden sonra silah ve görev eşyalarına da bir düzenleme gerekiyor.

Sevgiler

MaRaKeSH

Üye
görev eşyalarına düzenleme getirmek yerine elit kıyafetleri giyilebilecek şekilde düzenlemeniz her açıdan daha önemli olduğunu düşünüyorum. oyun başından beri üzerimize düşen tüm mage ve priest elitleri sharda çevirmekten başka bir seçenek kalmaması çok üzücü. set bonusları aktif edilirse insanlar alıma yönlenir ve piyasada bir hareketlilik olur diye düşünüyorum.

Blue

Üye
Merhaba Pitou,

Evet, resimde solda yer alan görev eşyası biraz daha iyi görünüyor. Görev eşyalarıyla ilgili çalışmayı ben yapmadım, o yüzden neden öyle yapıldığına dair bir şey diyemeyeceğim ama bu şekildeyse bir güncelleme şart. Zaten mesleklerden sonra silah ve görev eşyalarına da bir düzenleme gerekiyor.

Sevgiler
Evet bu şekilde malesef ve 65 level cap için çok fazla int istiyor priest elite set. Statlarına düzenleme gelirse piyasaya can gelebilir.

RaywinTR

Üye
en azından durabilitysi fazla :D şaka bir yana mage ve priest elite lerinin int değerlerinin düşürülmesi gerekiyor.

HeaveN

Üye
Görev item şuanlık iyi bonuslu hem takı alabilirsin

KAYBERENN

Üye
açıkçası bu konular hakkında çok detaylı word padler yaptım ve bilet attım oyunda kırpılması düzeltilmesi gereken çok şey var zamanla düzelecektir tabi ama diğer oyuncular soğumadan bu durumdan yapılması daha + bir durum sağlar

Bogateg

Üye
Görev itemleri baya iyi , elite setin istediği int degeride çok fazla belki düşürülürse iş yapabilir ,

Pitou

Üye
bozuk olanı düzelttireceğine düzgün olanı da bozdurttun bro :)
İnt priesti 3 kişi rahat kesebiliyor çok güçsüz farkındaydım da eşya sisteminde bir mantık hatası vardı onun düzeltilmesini talep ettim .. İnt priestin sorunu sadece bu zırhlar değil genel bir sorunu var karakterin çok kırılgan. Yeni gelen güncellemeyle daha da kırılgan oldu farkındayım.

Lolgamelol2

Üye
İnt priesti 3 kişi rahat kesebiliyor çok güçsüz farkındaydım da eşya sisteminde bir mantık hatası vardı onun düzeltilmesini talep ettim .. İnt priestin sorunu sadece bu zırhlar değil genel bir sorunu var karakterin çok kırılgan. Yeni gelen güncellemeyle daha da kırılgan oldu farkındayım.
bütün sınıflar kırılgan dostum oyunun pk sı tek atmaya yönelik kurgulanmış

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt