Bak sana tavsiye int için değildir ama .. fp yani heaven set yapabilirsin +7 ve str basabilirsin .. ama şuan iş yapmaz 70 de yapıcak çünkü 67 de vuruş skili gelecek %350 320 mana yiyor int lazım o yüzden fp 7 str Li set çılgın iş yapıcakGörev eşyasıyla +7 elitenin arasında bir fark yok . Görev eşyası daha iyi gibi geliyor yapmaktan vazgeçiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
@Justice bu konuyla alakalı bir iyileştirme yapılabilir mi ?
![]()
Görev eşyasıyla +7 elitenin arasında bir fark yok . Görev eşyası daha iyi gibi geliyor yapmaktan vazgeçiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
![]()
Evet bu şekilde malesef ve 65 level cap için çok fazla int istiyor priest elite set. Statlarına düzenleme gelirse piyasaya can gelebilir.Merhaba Pitou,
Evet, resimde solda yer alan görev eşyası biraz daha iyi görünüyor. Görev eşyalarıyla ilgili çalışmayı ben yapmadım, o yüzden neden öyle yapıldığına dair bir şey diyemeyeceğim ama bu şekildeyse bir güncelleme şart. Zaten mesleklerden sonra silah ve görev eşyalarına da bir düzenleme gerekiyor.
Sevgiler
en azından durabilitysi fazlaGörev eşyasıyla +7 elitenin arasında bir fark yok . Görev eşyası daha iyi gibi geliyor yapmaktan vazgeçiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
![]()
bozuk olanı düzelttireceğine düzgün olanı da bozdurttun broGörev eşyasıyla +7 elitenin arasında bir fark yok . Görev eşyası daha iyi gibi geliyor yapmaktan vazgeçiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
![]()
İnt priesti 3 kişi rahat kesebiliyor çok güçsüz farkındaydım da eşya sisteminde bir mantık hatası vardı onun düzeltilmesini talep ettim .. İnt priestin sorunu sadece bu zırhlar değil genel bir sorunu var karakterin çok kırılgan. Yeni gelen güncellemeyle daha da kırılgan oldu farkındayım.bozuk olanı düzelttireceğine düzgün olanı da bozdurttun bro![]()
bütün sınıflar kırılgan dostum oyunun pk sı tek atmaya yönelik kurgulanmışİnt priesti 3 kişi rahat kesebiliyor çok güçsüz farkındaydım da eşya sisteminde bir mantık hatası vardı onun düzeltilmesini talep ettim .. İnt priestin sorunu sadece bu zırhlar değil genel bir sorunu var karakterin çok kırılgan. Yeni gelen güncellemeyle daha da kırılgan oldu farkındayım.
Valla bunlara biz ne anlatıyoruz , ne anlıyorlar . Artık oyunla alakaları varmı yokmu onu bile anlamadım. Gitmiş yanlış itemi nerflemişlerbozuk olanı düzelttireceğine düzgün olanı da bozdurttun bro![]()