Elveda Rise Online

Kairos

Üye
İlk gündür itibaren takip ediyorum ve çok beğeniyorum, ailevi sebeplerden dolayı

""" bilgisayar başında çok fazla oturduğum için eşime, çocuğuma Zaman ayıramaz hale geldiğimden dolayı """

Oyunu bırakma kararı almak zorunda kaldım , umarım yakın zamanda oto atak gibi bir şey çıkar da geri dönerim

Emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah

Munqur

Üye
Merhaba kardeşim bence de iyi yapmışsın. Oyun yeterince optimize değil. Oto atak çıksa bile hiç bulaşma oyuna. Ailenle güzel vakit geçir.

Dilefruz

Üye
İlk gündür itibaren takip ediyorum ve çok beğeniyorum, ailevi sebeplerden dolayı

""" bilgisayar başında çok fazla oturduğum için eşime, çocuğuma Zaman ayıramaz hale geldiğimden dolayı """

Oyunu bırakma kararı almak zorunda kaldım , umarım yakın zamanda oto atak gibi bir şey çıkar da geri dönerim

Emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah
Merhaba,
Bırakma kararından dolayı üzgün olduğumuzu belirtiriz ancak otomatik atak şuan için planlar arasında yoktur. İlerde bu durum değişebilir.

mmtakiff06

Üye
Millete ban atacağınıza ihlal verir 3-5 gün yasak verin. Ki acmasin ayrica arkadaş doğru demiş oto atak düşünün ama sınırlı saatle parasi bol olursa herkeste alamaz bende kızıma zaman ayirmak istiyorum. Yayıncılar gibi pc başında değiliz işimiz çoluk çocuğumuz var ama bazi denyolar artislik yapar anca

VictoryLoves

Üye
Merhaba
Her şeyin sonun da burası bir oyun platformu, eklenenler ve silinenler, elenenler ve katılanlar hep olacaktır.
Daimi olan Aile Meclisidir, real hayatınız da başarılar.

Kairos

Üye
Millete ban atacağınıza ihlal verir 3-5 gün yasak verin. Ki acmasin ayrica arkadaş doğru demiş oto atak düşünün ama sınırlı saatle parasi bol olursa herkeste alamaz bende kızıma zaman ayirmak istiyorum. Yayıncılar gibi pc başında değiliz işimiz çoluk çocuğumuz var ama bazi denyolar artislik yapar anca
Program dan bahsediyorsun sanırım, program okçu lar için çok iyi olabilir çünkü sabit yerden vuruyorlar ama bu diğer jop lar olunca imkanız gibi oluyor, tabi program yasak olduğunu da unutmayalım

Legadema

Üye
Bende aynı dertten muzdaripim, açılmadan evvel hanıma 2000 harcadık izin almak için ama nekadar sürer ellememesi bilmiyorum
Oto attac değilde Exp kolaylaştıracak birsey olsun yeter
Birde oyunu bırakın aile daha önemli diyen arkadaşlar tabiki herseyden önemli ama akşam evde bazen kafa dağıtmak gerekiyor, erkekler genelde kahveye gidip oturur

ForVictory

Üye
Oto atak çıkarsa 2 kişi kazanırsınız 8 kişi kaybedersiniz.

mmemati17

Üye
Her şeyin bir ayarı olmak zorunda aslında her ikisine de başta aile olmak üzere zaman ayırabilirdiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Kairos

Üye
Bende aynı dertten muzdaripim, açılmadan evvel hanıma 2000 harcadık izin almak için ama nekadar sürer ellememesi bilmiyorum
Oto attac değilde Exp kolaylaştıracak birsey olsun yeter
Birde oyunu bırakın aile daha önemli diyen arkadaşlar tabiki herseyden önemli ama akşam evde bazen kafa dağıtmak gerekiyor, erkekler genelde kahveye gidip oturur
Biz evde zaman geçiriyoruz , yine de olmuyor Reis , nedir bu kadınlardan çektiğimiz :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt