Elveda Rise Online

Bogateg

Üye
Bende eskiden çok oynadım oyun 5 yıl ara verdim , o sürede kahveye sardım şimdi hanım evde otur oyun oyna diyor tabiki sadece vaktimi oyuna ayirmiyorum her insanın kendine ait serbest saatleri olmalı bence

ForVictory

Üye
Kardeş lütfen uzatma evli değilsen anlayış istiyoruz. Bak gb satışı olmayacaktı aaa sitelerin hepsinde var degilmi
Tamam da ama biz hem oyun oynamak hemde ailemize zaman ayırmak istiyoruz :)

Hocam alınmayın ama evli bireyi anlamak için evli olmaya gerek yok bu sebeple şunu söylüyorum; hayatınızın kontrolü sizin ellerinizde sosyalliğinize de eşinize de oyununuza da gerekli zamanı her zaman ayırabilirsiniz. Oyunda level kasmak için pk atmak için neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz ?

Kairos

Üye
Hocam alınmayın ama evli bireyi anlamak için evli olmaya gerek yok bu sebeple şunu söylüyorum; hayatınızın kontrolü sizin ellerinizde sosyalliğinize de eşinize de oyununuza da gerekli zamanı her zaman ayırabilirsiniz. Oyunda level kasmak için pk atmak için neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz ?
Evlenince bu kelimeleri kullandığın için çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk pişman olacaksın :D

Lasrok

Üye
Oyun açılalı 5-6 gün oldu 32 levelim, bir koşturmam yok bu bir oyun keyifle her gün evime gelip bazen 2 saat bazen 5 saat oynuyorum bazen de hiç oyun oynayamıyorum. Otomatik bir sistem gelse tabi ki işime gelir ama yoksa yapacak bir şey yok. Oyunu beğendim oynamaya devam edeceğim. Bir yarışa dahil olmaya çalışmadan oyunu keyifle oynayabileceğinizi düşünüyorum. En azından benim oyun stilim bu yönde, zaten zirvedeki adamlara yetişmeye çalışmam için çoğu şeyi feda etmem gerekir.
Elbet max levele ulaşacağım, elbet itemlerim max seviyeye gelecek hemen olmayacak ama elbet olacak. Evet insanlardan geri kalıyorum şuan ama önemli olan aldığım keyif, bence böyle düşünmeliyiz. Yine de tabi herkesin yaşantısı ve düşüncesi farklı umarım bu kararınla yaşantın daha güzel hale gelir.

ForVictory

Üye
Oyun açılalı 5-6 gün oldu 32 levelim, bir koşturmam yok bu bir oyun keyifle her gün evime gelip bazen 2 saat bazen 5 saat oynuyorum bazen de hiç oyun oynayamıyorum. Otomatik bir sistem gelse tabi ki işime gelir ama yoksa yapacak bir şey yok. Oyunu beğendim oynamaya devam edeceğim. Bir yarışa dahil olmaya çalışmadan oyunu keyifle oynayabileceğinizi düşünüyorum. En azından benim oyun stilim bu yönde, zaten zirvedeki adamlara yetişmeye çalışmam için çoğu şeyi feda etmem gerekir.
Elbet max levele ulaşacağım, elbet itemlerim max seviyeye gelecek hemen olmayacak ama elbet olacak. Evet insanlardan geri kalıyorum şuan ama önemli olan aldığım keyif, bence böyle düşünmeliyiz. Yine de tabi herkesin yaşantısı ve düşüncesi farklı umarım bu kararınla yaşantın daha güzel hale gelir.

tam olarak söylediğim bu. Her gün 5-8 saat oynamanın kimseye bir yararı olmaz.

aykutbrt1

Üye
Millete ban atacağınıza ihlal verir 3-5 gün yasak verin. Ki acmasin ayrica arkadaş doğru demiş oto atak düşünün ama sınırlı saatle parasi bol olursa herkeste alamaz bende kızıma zaman ayirmak istiyorum. Yayıncılar gibi pc başında değiliz işimiz çoluk çocuğumuz var ama bazi denyolar artislik yapar anca
genie tarzı birşey gelse iyi olur evet makro kullanan ahmaklara ban atılmalı ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt