En Az Maliyetli Job Mageler Heryerin Hakimi

cebe

Üye
En çok adam kesen ve en az ölen sınıf hangisi diye bakılsa 1. Rogue 2. Mage çıkar. En az adam kesip en çok ölen sınıf oranında ise warrior zirvededir. Bu durum np sıralamasındada rahatlıkla gözlemlenebilir. Bu arada mage çok ölüyor nasıl en az ölen olur diyen olursa hemen belirteyim bu bir orandır K/D diye bilinir. Çok adam kestikleri için oran orantı yapılırsa yinede zirveye oturuyorlar.
en çok asas kill alır sebebi sabah akşam solo da olsa toplayıcı farmer kesmeleri.
Ortalama bir mage pt için 1 sc pkda senin dediğini iyi pozisyon yakalarsa da toplu adam keserse diyelim ki bu aksiyonu 5 kere yaptıysa güzel pk oluyor zaten. O da pozisyon yakalarsa... ortalama bir mage pt için. pknın diğer kısmı ölmekle geçiyor içine asas giriyor 2 mage kesiyor hadi pt topla. bi warrior salça olur okçu salça olur oyunun en kolay hedefi çünkü. zaten warrior pt gördü mü tüm mageler kaçiyor 1 saat bile olsa kovalıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum 1 saatlik pkda 5 pozisyon yakalarsa güzel öp de başına koy.
Neyse warrior neden ölüyor?
Bütün gün slotta aktif.
Neden az kill aliyor?
Bütün gün farm yaptığı için.
Zaten bowla çıktığı an sadece öyle bakarsan en az ölen en çok kesen jobun warrior olduğunu söyleyebiliriz.
Sadece alt tuşuna basarak ranka baktığın veri sağlam değil?
Adam kaç saattir oyunda?
Bütün gün farmda mı?
Kimlere ölmüş neye ölmüş? gibi gibi gibi...

N3v3N

Üye
dediklerinle kendin çelişiyorsun. mf master skillinden gelen +100 rezistansı da siliyor. bunu sen de biliyorsun ama hala +100 rezistansı var gibi yazmaya devam ediyorsun. hatred dan gelen +10 flame rezistansı yazıyorsun fakat warriorun en dandik +1 kalkan takarak bile zaten tank olan karakteri 2 kat daha fazla tank yapabiliyor ve bunu tak çıkar mantığıyla basit bir şekilde yapabiliyor. mageye atla yere vur herkesi öldür kalkan tak elini kolunu sallayarak çık. pk mantığı bu kadar basit ve güçlü olan bir karakter için hala daha güçlü olsun en güçlü olsun diye diğer sınıflara nerf dilenmeye gerek yok.

rogue ofansif ve mobility anlamında güçlü olması gerekiyor. çünkü pklarda parti içine girerek risk alıyor ve doğru pozisyonu ve oradan çıkışını ayarlayamazsa ölmeme gibi bir şansı yok. çünkü defansif anlamda kırılgan bir karakter hem hp, hem defans hem rezistans bakımından.
Kendimle çeliştiğim yok. Yine yazıyorum. Normal şartlarda sözde tank sınıf olan warriordan +10 rezistans fazlası var. Master basarsa da +120 resistans fazlası oluyor. Bunlara ek olarak da %5 hasar azaltması var. Rakip 7/24 mf atsa m2 silinir, %5 hasar azaltması fazladan 10 rezistansı yine one çıkar.

Hatred ile kalkan kıyaslaman da tuhaf olmuş. Atak halinizle aldığınız resistansı warriorun kalkan takmasıyla kıyaslamıssınız :) Atak halinizle tek basınıza 8 kişinin içine girip hoplaya zıplaya cıktıgınız senaryoyu warriorun partyce pk attıgı senaryoda kalkan takarak hoplaya zıplaya çıkmasiyla kiyaslamissiniz :)
Bu arada kalkan demişken, rogue shield warrior kalkanlarından daha fazla resistans veriyor. Üstüne de mage defans bonusu var. Kalkan takmaya ihtiyacınız yok fakat olaki taktınız warriorun kalkanlı halinden daha tank oluyorsunuz.

AthenSlayeR

Üye
Zaten bowla çıktığı an sadece öyle bakarsan en az ölen en çok kesen jobun warrior olduğunu söyleyebiliriz.
Sadece alt tuşuna basarak ranka baktığın veri sağlam değil?
Adam kaç saattir oyunda?
Bütün gün farmda mı?
Kimlere ölmüş neye ölmüş? gibi gibi gibi...
Warrior oyundaki en az bp kasan jobtur yukarda katılmadığım kısımları koydum. Oyundaki online süresi ve kasılan bp leri değerlendirecek olursak Warriorlar kesinlikle son sırada yer alırlar. Bunu anlamak için bp sıralamasınada bakabiliriz.
Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve oyun bilen bir arkadaş olduğunu biliyorum fakat warrior k/d oranı ve bp kasma avantajı warriorda dersen warrior hiç oynamadığını düşünürüm. Ben 20 yıldır warrior oynuyorum. Her gittiğim yerdede en üst seviyede oynamışımdır. Üstteki yazıların gerçek dışıdır.

Son düzenleme:

cebe

Üye
Warrior oyundaki en az bp kasan jobtur yukarda katılmadığım kısımları koydum. Oyundaki online süresi ve kasılan bp leri değerlendirecek olursak Warriorlar kesinlikle son sırada yer alırlar. Bunu anlamak için bp sıralamasınada bakabiliriz.
Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve oyun bilen bir arkadaş olduğunu biliyorum fakat warrior k/d oranı ve bp kasma avantajı warriorda dersen warrior hiç oynamadığını düşünürüm. Ben 20 yıldır warrior oynuyorum. Her gittiğim yerdede en üst seviyede oynamışımdır. Üstteki yazıların gerçek dışıdır.
dürüstçe söyleyeyim en son warrior oynadığım da yere vurmuyordum. Dümdüz 1r1r1r. tabi çok eski bir oyunda eski senelerdeydi... ben pt kıyaslaması olarak yaptığım zaman şuna karşıyım. İnsanlar eski oynadığı oyunların kafasında paper set tahtadan bir staffla milletin oyun bilmediği dönemlerdeymiş gibi yorum yapıyor hala. Galiayı bilmem ama mantiste en kötü mage ptnin en zayıf magesinin ederi 50 bin lira

myenigkgz

Üye
1- okçu
2- bp

Bossların max hp de kutu alma ihtimali denk itemde böyle..

Bilmiyorsan artık biliyorsun. Sana yeni bir bilgi öğretmiş olayım.
sen kendini bir şey biliyormuş gibi sanıyorsun ama malesef öyle değilsin. pksız dümdüz kesilen bir bossta okçu partinin kutu alması imkansıza yakın. 9.2.0 patchinde bazı bosslara %10 bazı bosslara %15 okçulara karşı koruma eklendiğinden ve bu patchten sonra okçu partinin kutu almasının imkanının kalmadığının farkında değilsin sanırım. okumak istersen patch notu burada : https://forum.riseonlineworld.com/konular/9-2-0-guncelleme-notlari.20052/

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt