En çok kazandıran meslek

bcg92

Üye
Oyunun şuanki aşamasında en çok kazandıran meslek(ler) sizce ne ve nasıl bir yöntem izlenerek yapılabilir ?

RickSancheZz

Üye
takı ve silah yapımı kazandırır sanırım, mesleğe başlamak için öncelikle sabır lazım

mageonlineworld

Üye
teksen yok ole malzeme toplar satarsın. 4 5 kişilik ekipseniz weapon craft ve jewelery yonel derim zırhdada para var aslında +basarsan bide ürettigine ıyı para kasarsın ama zırhdan kastım yenı cıkan zırh sadece. priest nerfi terzılıgı bıtırdı cunku. derideki zırhları kımse kullanmaz falan filan.

Unbeatable

Üye
teksen yok ole malzeme toplar satarsın. 4 5 kişilik ekipseniz weapon craft ve jewelery yonel derim zırhdada para var aslında +basarsan bide ürettigine ıyı para kasarsın ama zırhdan kastım yenı cıkan zırh sadece. priest nerfi terzılıgı bıtırdı cunku. derideki zırhları kımse kullanmaz falan filan.
Zırhta iyi değil craft ile yapılan zırf daha az stat veriyor örneğin warrior imperial goğüslük +7 (10) str veriyorsa craft ile yapılan 6 str veriyor

HeaveN

Üye
Silah girebilirsin hepsi kazandırır bana göre takı kazandırıyo ama kolay iş değil deli gibi dolaşcan 14 saat ben takı uğraşıyom 14 -16 geziyom hep harita

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt