En Fazla

Namesizz

Üye
Aynı Ipden haddar camplerine max 2 tane char girebilsin.Bu Droplu campler 3-4 için 5 np istiyor np sini kasan hakkıdır 8 değil 88 de soksa hakkıdır.

4 char ile anca 1 slot parselleyebilir onada solo oyuncular çöker toplu pclere bir darbe vurulmuş olur.

Mantıklı geldi bana haddar 3-4 e max aynı ıp den 4 char yada 2 amammax 4 olmalı yada arada kalsın 3 olsun.

8 charlı pt kurmak isteyen 3 farklı internet kullanmalı ki 8 char soksun 2 char yapardanız 4 farklı inywrnet lazım.

Para herşeyi çözer lakin internet fiyatlarj olmus 700 tl 1 internetle 50 char cokuyorlar.

8 pc düşünürsek 2 hakkı üstüne 3 internet daha bağlatmalı oldumu sana 3×700 2100 tl

Evde internet değilde mobil wifi yaptılar

Aynı şey biraz daha ucuz olabilir.Ondada internet iyi olmadığından ks si kasması internet gitmesi ile uğrassın dursun.

Birde 50 pc ler var 2 charı düş kaldı 48
48/2 24. 24×700=16.800 tl ekstra gider.

Bir eve birden fazla internet bağlatılmıyor hadi yanlıs bilioyr oliyim max 2 yada 3 olur.

Mobil veri kullananilir.Bundada söyle bir güzellik var şebeke yğklenmesi.
Hepsi auno anda sebekeye bağlanınca oradaki sinyalin annesi ağlar.İstanbulun göbeğinde bazen zor çekiyor.

Kanser olur toplu pc ler ciddiyim.Bakın her hangi kısıtlamada yok sadece aynı ıp aynı haddara giremiyecek.sen aynı kişisin max 2 tane ksrdeşim gireceksen fsrklı camp geç yada dropsuz veya elle kasılan camplere geç.
Bence çok ama çok iyi fikir.

cukubik

Yeni Üye
kanka toplu pc leri kimse engellemeye çalışmıyor ki hatta bu konudaki şikayetleri bile siliyolar direkt

Namesizz

Üye
Tamam toplu pc olsunda kocaman campi 1 2 kişinin kapayması hiç doğru değil.Bir füzenşeme gelmezse 2 ay içinde bırakırım oyunu.Haddarda takılsınlar gm ile birlikte

DeadLegion

Üye
Ip siniri getirseler coklu pclilerin maliyeti artar bu da gb fiyatina yansir. Adam ugrasir bir yolunu bulur yine butun carlarini oyuna sokar. Sen ben yine bos slot bulamadigimiz gibi gb cekecegimiz zaman daha pahaliya cekmek durumunda kaliriz. Ip sinirlamasi cozum degil.

MmoRpg

Üye
şu çoklu pc ler konusunda yönetimin bir kazancı olmasa yönetimbuna izin verir miydi ? şüphelerim var doğrusu eminim bir çok oyuncu benimle aynı fikirdedir . beğenin sayımızı bilelim

Namesizz

Üye
Dradlegion adamlara premiumda çektirmeyelim.üstüne maaş bağlayalım.gb fiyatları düssün.Dostum adam bir yolunu bulamaz arz talep denen bir olay var gb 5000 bin tl olsa millet gb mi alır.Ona giren girmiş olur maliyet olafak.Oyunda gb nin düşüşü yada yükselişini sadece kc fiyatı belirleyebilir.Oyun içindeki giderleri yansıtabilirsin senin kurduğun sistem milleti ilgilendirmez.

Nasıl 120 fps internet hızı olan biri külüstür bir pf den aynı itemler olsada slotu alabiliyor lakin ikisininde kastıkları gb değeri aynı ise burdada durum bu.

Oyun içi kc maliyetleri gb yi yükseltir onun harici kişisel yatırımları bir bok olamaz.

Ehh dersen ki bunlar slotlardan cıkacak slotlar bos kalacak voüns girişi azalacak ehh güzel kardeşim ofayı multi değilde solo oyuncu dönecek isteyen kasabilecek.Multi kasmıyacak.Multi sistemi kurdu halleyyi diyelim atan drop aynı drop.Düşen coin aynı coin banane onun kurdupu sistemden.

Lütfen mantıklı düşünüp yorum yapın.adamları ugrastırmak niyetimiz.adam yok yapmayın gerek yok diyor.

MmoRpg

Üye
Dradlegion adamlara premiumda çektirmeyelim.üstüne maaş bağlayalım.gb fiyatları düssün.Dostum adam bir yolunu bulamaz arz talep denen bir olay var gb 5000 bin tl olsa millet gb mi alır.Ona giren girmiş olur maliyet olafak.Oyunda gb nin düşüşü yada yükselişini sadece kc fiyatı belirleyebilir.Oyun içindeki giderleri yansıtabilirsin senin kurduğun sistem milleti ilgilendirmez.

Nasıl 120 fps internet hızı olan biri külüstür bir pf den aynı itemler olsada slotu alabiliyor lakin ikisininde kastıkları gb değeri aynı ise burdada durum bu.

Oyun içi kc maliyetleri gb yi yükseltir onun harici kişisel yatırımları bir bok olamaz.

Ehh dersen ki bunlar slotlardan cıkacak slotlar bos kalacak voüns girişi azalacak ehh güzel kardeşim ofayı multi değilde solo oyuncu dönecek isteyen kasabilecek.Multi kasmıyacak.Multi sistemi kurdu halleyyi diyelim atan drop aynı drop.Düşen coin aynı coin banane onun kurdupu sistemden.

Lütfen mantıklı düşünüp yorum yapın.adamları ugrastırmak niyetimiz.adam yok yapmayın gerek yok diyor.
şöyle bir unsuru unutuyorsun normal oyuncular oyunun tüm etkinliğine katılıyor pvp pve etkinlikler dungeonlar
bu oyuncular sadece oyunda ki parayı madeni paraya çeviriyorlar başka bir faydaları yok

Namesizz

Üye
Doğru diyorsun lakin multiciler rowa basmaktan baska bir sey yaptıkları yok.Bana sorarsan gb siteleri işin içinde.Gb sitem olsa multicilere kan ağlatırdım.Bu da demek oluyorki multici denilen kişi ben olurdum.

Multiciler etkinliğe pazara death walleye hatta rowa bastıktan sonra 5-6 saattr chara bakmaktan baska yaptığı bir şey yok.Oda gidip gb yi satıyor

Namesizz

Üye
Ukala seni fındık beyinli senin bu attığın videoyu engelliyorlar ıp sınırı dediğimiz halk dilinde anlasılsın diye.Adamlar dilerse seni tek char haricinde sokturtmaz.Knightta premiumsuz giriş yapabiliyotmusunuzda burda lagaluga yapıyorsun.kopxu bitirememiş knight bile engellemiş.Millet giriş yapamıyor illegal şekilde girince banı yiyorsun.Rise knigttan 5 gömlek daha üstün oyunun yeni olması ve daha kolay kodlanabilir olmasından dolayı.

Fikri yok akıl veriyor fındık kadar beyni olmayan ukala.Gitmiş birde video atmıs allahımmm.

YUZDEELLI

Üye
Ukala seni fındık beyinli senin bu attığın videoyu engelliyorlar ıp sınırı dediğimiz halk dilinde anlasılsın diye.Adamlar dilerse seni tek char haricinde sokturtmaz.Knightta premiumsuz giriş yapabiliyotmusunuzda burda lagaluga yapıyorsun.kopxu bitirememiş knight bile engellemiş.Millet giriş yapamıyor illegal şekilde girince banı yiyorsun.Rise knigttan 5 gömlek daha üstün oyunun yeni olması ve daha kolay kodlanabilir olmasından dolayı.

Fikri yok akıl veriyor fındık kadar beyni olmayan ukala.Gitmiş birde video atmıs allahımmm.
8 charlı pt kurmak isteyen 3 farklı internet kullanmalı ki 8 char soksun 2 char yapardanız 4 farklı "inywrnet "lazım. şu cümleyi kurarken sen 3 farklı internet üzerindengiriş yapılacağını düşündüysen ben gerçekten fikirsiz birisiyim.
bak dostum eğer bu işlerle bilgi sahibi değilsen yorum yapma öneride bulunma kendini de küçük düşürme boşver. sana şu yorumuna bakıp yorum yapmaya bile tenezzül etmeyen programcılar var yazılımcılar var. senin biraz bilim ve teorilere önem vermen gerek.
Yani kardeş ip sınırı koysan da bunun çözümü var burda 3 farklı internet teorisini ortaya atıpta benim cinlerimi tepeme getirme kendini einstein falan mı sanıyosun :D 3 farklı internet ne gardaş ya !!! neyse daha da konuyu uzatma.

Martel

Yeni Üye
MultiPclerin engellenmesi lazım ben solo farm atıp çarımı geliştirmek istiyorum, herkes 7 asas 1 priest ucube gibi ağababalık yapıyor

DeadLegion

Üye
Ip falan hikaye anlatamiyoruz adamlara. Rowa acilabilen kanallarda moblar %5 ya da %10 kadar fazla exp versin. Moblar ne coin ne de item atmasin. Kestigin 100 mob basina trade edilemeyen can ve mana potu versin. Adam o potlarla slotu donsun. Ya da bunu da vermesin bir zahmet parasiyla exp kassin. Zaten lvl 70ten sonra hizli exp kasip bir an once 75 olmak isteyenler herseyi goze alip burda kasarlar. Rowa acilamayan kanallarda da bunun tam tersine %5-%10 coin ve drop bonusu olsun exp bonusu olmasin. Cozum bu kadar basit. Hic drop olmazsa multiciler ertesi gunu kapatir pcyi gider. Keza forumda multici adamin biri rowa olmasa giderdim demisti. Ip kisitlamasi multici adamin en fazla 2 gun arayis icinde olmasina sebep olur 3.gun adam yine oturur slota.

fstab

Üye
yıl olmuş 2024 hala proxyden milletin haberi yok 1 aylık proxy maliyeti 20 lira , ama yönetim cok güzel önlem alıyor niye öyle diyorsunuz bakın hagard 5 e np sınırı koydular diğer campler serbest cok güzel önlem değilmi ben beğendim xD
bu arada üstte arkadaşın dediğine katılyıroum siz bu rowu exp kasarken kolaylık olsun diye getirmediniz mi ? kapatın abi dropları row açıkken atmasın kasmak isteyen adam eliyle sabaha kadar kassın gram itirazım yok. ama burda unuttuğunuz şey ve hesaplamadığınız şey bu multi pclerin oyuna cok büyük bir para girdisi sağlaması hepsinin rowu repair'i potu premiumu derken cok büyük gelir sağlıyor oyuna acıkcası bu kadar basit bir şeyle düzeltilebilecekken yapılmıyorsa arkasındaki tek sebep budur, aksi bir görüşü olan varsa dinlemekten memmuniyet duyarım.
saygılar

JohnPlane

Üye
Aynı Ipden haddar camplerine max 2 tane char girebilsin.Bu Droplu campler 3-4 için 5 np istiyor np sini kasan hakkıdır 8 değil 88 de soksa hakkıdır.

4 char ile anca 1 slot parselleyebilir onada solo oyuncular çöker toplu pclere bir darbe vurulmuş olur.

Mantıklı geldi bana haddar 3-4 e max aynı ıp den 4 char yada 2 amammax 4 olmalı yada arada kalsın 3 olsun.

8 charlı pt kurmak isteyen 3 farklı internet kullanmalı ki 8 char soksun 2 char yapardanız 4 farklı inywrnet lazım.

Para herşeyi çözer lakin internet fiyatlarj olmus 700 tl 1 internetle 50 char cokuyorlar.

8 pc düşünürsek 2 hakkı üstüne 3 internet daha bağlatmalı oldumu sana 3×700 2100 tl

Evde internet değilde mobil wifi yaptılar

Aynı şey biraz daha ucuz olabilir.Ondada internet iyi olmadığından ks si kasması internet gitmesi ile uğrassın dursun.

Birde 50 pc ler var 2 charı düş kaldı 48
48/2 24. 24×700=16.800 tl ekstra gider.

Bir eve birden fazla internet bağlatılmıyor hadi yanlıs bilioyr oliyim max 2 yada 3 olur.

Mobil veri kullananilir.Bundada söyle bir güzellik var şebeke yğklenmesi.
Hepsi auno anda sebekeye bağlanınca oradaki sinyalin annesi ağlar.İstanbulun göbeğinde bazen zor çekiyor.

Kanser olur toplu pc ler ciddiyim.Bakın her hangi kısıtlamada yok sadece aynı ıp aynı haddara giremiyecek.sen aynı kişisin max 2 tane ksrdeşim gireceksen fsrklı camp geç yada dropsuz veya elle kasılan camplere geç.
Bence çok ama çok iyi fikir.
1 program aracılığı ile dediklerinin hiç birine ihtiyaç duymadan 8 char ı sokarlar malesef hayal sadece seninki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt