En i̇yi̇ warri̇or si̇lahi hangi̇si̇ ? neden ?

BestArcherVEBA

Üye
Arkadaşlar merhabalar, günün sorusu;

Şuan oyunda mevcut olanlardan en iyi warrior silahı hangisi ve bu silahların saldırı mesafeleri (menzil) ne kadar, ve sizce neden en iyisi bu?

1- Axe of Destruction
2- Kaleb's Hate
3- Overseer
4- Mithril Spear
5- Avenger
6- Lance of the Champion
7- War Scythe

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tolgun

Üye
Arkadaşlar merhabalar, günün sorusu;

Şuan oyunda mevcut olanlardan en iyi warrior silahı hangisi ve bu silahların saldırı mesafeleri (menzil) ne kadar, ve sizce neden en iyisi bu?

1- Axe of Destruction
2- Kaleb's Hate
3- Overseer
4- Mithril Spear
5- Avenger
6- Lance of the Champion
7- War Scythe

Ekibin varsa baya zevk alirsin warriorla ekipsiz olmaz ama.
Range > Damage benim gözümde.
2.5 Range buglu suan ve 2 metre gibi vuriyo, yane archsword ve war scythe ayne range den vuriyo suan.
Balta/Kilic lar 10 saniye de 8 r vurus
Mizrak 10 saniye de 7 r vurus

War Scythe +8 (Mizrak, 175 Attack, 2 range ( normalinde 2.5 range olmasi lazim)
Overseer Balta +7, (169 attack, Balta, 1.5 Range, +8 de is yapar, warriorlara fazla vurur)
Axe of Destruction (168 attack, Balta, 1.5 Range, +8 de is yapar, priestlere fazla vurur)
Kaleb's Hate (166 attack, Mizrak, 2 range, +8 de is yapar özelikleri cok iy degil pk icin)
Lance of the Champion +7 (105 attack 45 poison 8str=4 attack, 2 range)
Mithril Spear +7 (102 attack, 2 range)
Avenger +7 (94 attack 8 str = 4 attak 4% damage siniflara)

Lance ve Avenger combo (2 range, 105attack +4 attack + 47 attack+ 4attack + 90 poison -> 160 attack 90 poison, 4% damafe siniflara (tüm damagin üstüne geliyo galiba nasil hesaplarsin tam bilmiyorum), zaten cok pahli deymze benim gözümde)

Suan en mantikli ve fiyat performance War Scythe gibi gözükiyo.
War Scythe ve Arch Sword suan ayne range de vuriyo arch sword +8 alip 200 str yapip full hp verip önde biraz daha tank da oynanilir belki ama baski kurunca frenzy hasarin baya az olcak.

Inß Yardim eder.

Son düzenleme:

IBoRiS

Üye
Bence hepsi aynı. Yönetim sağolsun şu güzel itemlerin arasına farklar koymamış ve droplarını öyle bir zor yapmışki normal bi oyuncunun 3 4 taneye ulaşıp ona + basması imkansız gibi birşey ama deneyenleri gördüm pek bi fark yok aralarında bence herkes gibi en ucuzunu alıp geçin

abuzer

Üye
item satmaya çalışanlarda bugün. Pazarın ölü olduğu zamanlara gelmesi de tescilli şekilde ispatlar bunu.

Uniq +6 ve +7 silahlar 9 upgrade imkanının gelmesiyle alıcı bulamıyor ve fiyatları öküz gibi düşünce bunları yazmıslar. Babacım 8 mino hepsinden iyi f/p de. Senin 7 tüm uniqlerinden iyi. Üstelik düz ap va damagede zaten çok iyiyken, 210 str verip tank yapıp vs de herkesi kesebilir, magelerin içinden geçebilirsin. Tamamını denedim ben o silahların. İnsanları kandırmayın, üç kuruş kar edeceğiz diye. 8 uniq zaten iyidir ama yok zaten ve fiyatları da gereksiz uçuk. Asla o paralarda performans vermez. Üstelik 8 uniq olsa da 9 mino hepsinden büyük olacak. :) Uniqlere bu gereksiz paraları veren boşa beklenti girip hayal kırıklığı yaşayan sizlersiniz. Uniq tabii ki daha iyi olabilir fakat eş seviyedeyken. Bir seviye üstündeki epicler tabii ki daha iyi olacaktır. Sakın böyle çakallara kanmayın arkadaşlar.

PlayzZerzHD

Üye
Lance of the Champion ile Avenger şuan en iyi pvp silahlarıdır. Ama bu eşyalar çok pahalı olduğu için tercih edilmiyor. Unique silahları +6 yada +7 basmanın %100 olacağı günler geldiğinde tercih edilebilir.

BestArcherVEBA

Üye
item satmaya çalışanlarda bugün. Pazarın ölü olduğu zamanlara gelmesi de tescilli şekilde ispatlar bunu.

Uniq +6 ve +7 silahlar 9 upgrade imkanının gelmesiyle alıcı bulamıyor ve fiyatları öküz gibi düşünce bunları yazmıslar. Babacım 8 mino hepsinden iyi f/p de. Senin 7 tüm uniqlerinden iyi. Üstelik düz ap va damagede zaten çok iyiyken, 210 str verip tank yapıp vs de herkesi kesebilir, magelerin içinden geçebilirsin. Tamamını denedim ben o silahların. İnsanları kandırmayın, üç kuruş kar edeceğiz diye. 8 uniq zaten iyidir ama yok zaten ve fiyatları da gereksiz uçuk. Asla o paralarda performans vermez. Üstelik 8 uniq olsa da 9 mino hepsinden büyük olacak. :) Uniqlere bu gereksiz paraları veren boşa beklenti girip hayal kırıklığı yaşayan sizlersiniz. Uniq tabii ki daha iyi olabilir fakat eş seviyedeyken. Bir seviye üstündeki epicler tabii ki daha iyi olacaktır. Sakın böyle çakallara kanmayın arkadaşlar.

bu yorumu kime yazdın bilmiyorum ama umarım bana yazmamışsındır.. Zira bana yazdıysan, oyuna yeni başlamış bi warrior'um elimde +8 mino var, saldırı mesafesinden dolayı memnun değilim ve yeni silah arayışına girdim. Bu silahların hepsini deneme fırsatım da olmadığı için foruma böyle bir konu açma ihtiyacı duydum. Herkesi kendiniz gibi sahtekar üçkağıtçı sanmayın..Bu listedekilerin herhangi biri elimde mevcut değil..Elimde olan tek silah +8 mino

Opus Magnum

Üye
FP açısından War Scythe, fantezi açısından Lance of Champ + Avenger ya da Jade Sword.

abuzer

Üye
bu yorumu kime yazdın bilmiyorum ama umarım bana yazmamışsındır.. Zira bana yazdıysan, oyuna yeni başlamış bi warrior'um elimde +8 mino var, saldırı mesafesinden dolayı memnun değilim ve yeni silah arayışına girdim. Bu silahların hepsini deneme fırsatım da olmadığı için foruma böyle bir konu açma ihtiyacı duydum. Herkesi kendiniz gibi sahtekar üçkağıtçı sanmayın..Bu listedekilerin herhangi biri elimde mevcut değil..Elimde olan tek silah +8 mino
Mesafelik durum boş pkda kaçan asas kovalarken mesele. Kalabalıkta senin ne kadar hp defin olduğu buna rağmen ne kdaar vurdugun önemli zaten içeride vuruyorsun herkese mesafe asla sorun olmuyor. Bir de vs atıyorsan vs turnuvası düşünüyorsan kesinlikle mino. Ben burada silah parlatmaya çalışanlara söyledim. Hepsini denemiş biri olarak. War scythe eli minodan daha yavaş. Aynı mesafede mino daha kolay ks atar ayrıca. Silah animasyonu daha hızlı. Onu da denedim.

abuzer

Üye
ekleme: Bence sen warriorun genel sorunu yüzünden mino değiştireyim diyorsun. Sİlah ile bu sorun çözülecek sanıyorsun. Yok daha çok pişman olursun. Genel olarak warrior buff gelecek. O zamana kadar bence acele etme pişman olma dostum.

N3v3N

Üye
ekleme: Bence sen warriorun genel sorunu yüzünden mino değiştireyim diyorsun. Sİlah ile bu sorun çözülecek sanıyorsun. Yok daha çok pişman olursun. Genel olarak warrior buff gelecek. O zamana kadar bence acele etme pişman olma dostum.
Ne bufu gelecek warriora? Buf yerine yerine nerf gelir anca :D

Tolgun

Üye
Kanka mesafe icin silah npc den silah lari ala bilirsin ve deniye bilirsin.
Bence war scything range fark ediyo ve attackdan daha önemli hem ekipli oyniyorsun warrioru o bi adim geriden vurmak cok fark ediyo.
Frenzy basip senin kanki warriorlarin arkasindan vura biliyorsun ayne konu db yiynce onlarin arkasina gecip halen rahat rahat vura biliyorsun.
Hem bu gercek war scything range degil zaten 2.5 olmasi lazim yane bu fark dahda acilcak aslinda.
Ama 15-20k ya alma war scythe :D.

Tolgun

Üye
Ne bufu gelecek warriora? Buf yerine yerine nerf gelir anca :D
Ne buffi kanka zaten iy warriorun durumu suan, ekipli tabiki.
Solo oyuniyorsan baska konu oda genel classlarda bi sorun mage alip solo oynamak gibi mantik olmiyo suan bu oyunda, ama party de tek nova la 8 kisi ye 8000 damage vura biliyo tek skilli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt