En kolay, rekabetsiz yapabileceğim toplayıcılık nedir?

BenGeldim

Üye
Merhaba offical öncesi tecrübe kazanmak amacıyla bir toplayıcılık yapmak istiyorum.
Ancak şöyle bir şey duydum bazı mesleklerde mafyalaşma varmış ve sana toplatmazlar dediler. Buna istinaden bana önerebileceğiniz tekelleşme olmayan toplayıcılık ne var acaba?

Ayrıca bir sorum daha olacak royal premium aldım bu premium toplayıcılığın hızını arttırırmı? yoksa sadece üretim hızınımı arttırıyor?

RickSancheZz

Üye
sanırım arkeolojide yoğun var, diğerlerini ben rahat toplayabiliyorum yoğun saatler haricinde ben bir madeni vuruyorsam gelip başkası vurmuyor yanımdan geçiyorlar

royal premium toplama hızını arttırmaz, ama bazı yemekler mevcut, örneğin baked bonito yemeğini basarsan 10 dakika boyunca harvesting %5 hızlı toplanır

takosta

Üye
hiç uğraşma toplayıcılıkla felan. harbı pısman olursun onune gelen level sınırı olmadan 1 2 lvl charla bıle toplama yapıyor. 1 corn basında 3 kısı ks oldugunu bılıyorum. aklın varsa ve ugrasırsan herbalısm kas su anda bırsey olmasada pk ya döndüğünde millet o potlar cayır cayır satacak. recovery olmadan o 10k hp warrıor canı dolmaz.
afk olarakda fıshınge sal cıkanlarıda cookıngcılere sat. en olmadı kendın kullanırsın. kendı kendıne yetebılen surdulurebılır bır charın olur. mantıklı hareket et uzulme derım. meslek tercıhı yuzunden cok ınsan oyun bıraktı.

BenGeldim

Üye
hiç uğraşma toplayıcılıkla felan. harbı pısman olursun onune gelen level sınırı olmadan 1 2 lvl charla bıle toplama yapıyor. 1 corn basında 3 kısı ks oldugunu bılıyorum. aklın varsa ve ugrasırsan herbalısm kas su anda bırsey olmasada pk ya döndüğünde millet o potlar cayır cayır satacak. recovery olmadan o 10k hp warrıor canı dolmaz.
afk olarakda fıshınge sal cıkanlarıda cookıngcılere sat. en olmadı kendın kullanırsın. kendı kendıne yetebılen surdulurebılır bır charın olur. mantıklı hareket et uzulme derım. meslek tercıhı yuzunden cok ınsan oyun bıraktı.
bende bundan korkuyorum işte duydum öyle şeyler çünkü. diyorum bir getirisi olmasın sadece öğreneyim. sistem dengeli değil. bir kac pc le aynı anda oynayan köşeyi dönüyor. dungeonlarda öyle bir adam 10 hesapla dungeon yaparmı ? yapar... Ama bunun önlemi var ben basitce dusunup bulabılıyorken nasıl onlar bulamıyor ben anlamıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt