Epic takılar....

I0000000I

Üye
epic takılardaki kötü statlar ve set bonusu olmamalarının yanında bide bazı takılardaki sınıf olayı gerçekten can sıkıyor

Knight adlı takılarının sadece Warrior sınıfına ait olması bence bir eksiklik eğer takıyı str sınıfına ait yapmak için yapılmışsa battle priestlerde takmak ısteyebılır ki ben bp oynuyorum ve bu takıyı takmak ıstıyorum ayrıca bu setin küpesini bütün sınıflar giyebiliyorken yüzüğünü giyememek saçma geliyor. Warrior Ve Priest sınıfı yazması gerekmiyormu sizcede?

Ekli dosyalar

• 214421321.png
    214421321.png
    138 KB · Görüntüleme: 145
  • 21421467765.png
    21421467765.png
    121.1 KB · Görüntüleme: 145

Justice

Yönetici
Game Designer
epic takılardaki kötü statlar ve set bonusu olmamalarının yanında bide bazı takılardaki sınıf olayı gerçekten can sıkıyor

Knight adlı takılarının sadece Warrior sınıfına ait olması bence bir eksiklik eğer takıyı str sınıfına ait yapmak için yapılmışsa battle priestlerde takmak ısteyebılır ki ben bp oynuyorum ve bu takıyı takmak ıstıyorum ayrıca bu setin küpesini bütün sınıflar giyebiliyorken yüzüğünü giyememek saçma geliyor. Warrior Ve Priest sınıfı yazması gerekmiyormu sizcede?
Merhaba,

Konuyla ilgili not olması amacıyla bana özelden aynı metni iletir misiniz? Böylece fırsat bulduğumda konuyla ilgilenebiliriz ve gerekiyorsa düzenleme yapabiliriz.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, takılarla ilgili küçük düzenlemeler olacak bu hafta içerisinde çalışmasını sunacağım, forum üzerinden de sizlerle paylaşacağım. Ekip ne zaman güncellemeleri sunar o konuda net bir şey söyleyemem ama çalışma bittikten sonra ilk fırsattaki yama ile sunulacağını düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt