epik token rare token

HeaveN

Üye
arkadaşlar üzerimde envanter 4 token var site herşey yaptım cüzdan açtım metamask bağladım adres cüzdan ekledim herşey tamamladım ama oyun token tıklayıp tamam dediğimde
wallet not register yazıyo valla en son çöpe atcam bunları 2 saaat uğraşıyom olmadı oyunda hata var ? yoksa benmi yanlış yapıyom üzerimde gereksiz yer kaplıyo bunlar olmazsa çöpe atcam.

JaxSui

J
Vs aç bir arkadaşınla vs yi kaybet ona geçsin. Yoksa bana da verebilirsin :D

HeaveN

Üye
site nie verilmiyo onu anlamadım herşey bağladım

JaxSui

J
O da sizin bileceğiniz iş. Hem üzrim doldu diyorsunuz hem böyle diyorsunuz. :). Hani sen beni eklemedin.

ARTYOM

Üye
sana kötü bir haberim var çöpe de atamıyorsun benim envaterimde boşu boşuna yer kaplıyor atsan atılmıyor satsan satılmıyor istemiyorum kardeşim çöpe atmak istiyorum oyunda onada izin vermiyor :)

JaxSui

J
sana kötü bir haberim var çöpe de atamıyorsun benim envaterimde boşu boşuna yer kaplıyor atsan atılmıyor satsan satılmıyor istemiyorum kardeşim çöpe atmak istiyorum oyunda onada izin vermiyor :)
Hocam vs de kaybedebilirsiniz. Ama karşı tarafta da o tokenden olmalı

melih42

Üye
normalde gerektiği yerde kullansak ne gibi bir faydası var bunların inventory iyice dolunca napacaz çıkıyor arada

methanic

Üye
size verdigi 0.2 0.1 hatta 0.05 token veriyo 1 token 1.8tl uzerimden atmak icin ugrasirken daha cok elektrik yakiyo bilgisayar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt