Equipment Level Error (Balıkçılık)

HazyShade

Üye
Şöyle bir çözüm getirilebilir. Günlük ilk 100 toplama/üretme Bonux Exp li olabilir... 100 den sonrası mevcut exp ile devam edebilir. Böylelikle hem seviye artırma zamana yayılır, hem yam yam gibi toplama yarışına girenler azalır, hem de seviye kasmak, ilgili olan herkes için mümkün hale gelebilir.

mrares

Üye
Siz para vermemişsiniz ancak para ile de yapılabilir. Bu pay2windir

Klanca günlük 1000 TL kazandığınız bir durumu kötülemeniz beklenemez.

Maksadım size saygısızlık yapmak değil ancak yönetim için "günlük 1000 TL kazanıyoruz " sözünüz kıstas olmalı

Bu arada aylık 30 bin TL iyi para hocam. Hem de kişi başı değil mi?
Evet kişi başı ancak giderler de söz konusu toplayamayan arkadaş olursa gidip satın alıyor kar zarar oranını dikkate alarak oldukça detaylı xplerin zamanların fiyatların yer aldığı excel dosyaları da hazırladım o nedenle kimin ne zaman ne kadar kazanacağı belli oluyor ve öyle de kazanıyorlar. Ancak bu bir ticaret ve zaman harcama işidir. Bir işe önce girersen her türlü o işten para kazanırsın eğer o iş mantıklı ve ileri görüşlülük içeren bir işse. Ancak bu ebediyen devam etmeyecek. Kısa sürede kazanılan şeyler bunlar.

mrares

Üye
Şöyle bir çözüm getirilebilir. Günlük ilk 100 toplama/üretme Bonux Exp li olabilir... 100 den sonrası mevcut exp ile devam edebilir. Böylelikle hem seviye artırma zamana yayılır, hem yam yam gibi toplama yarışına girenler azalır, hem de seviye kasmak, ilgili olan herkes için mümkün hale gelebilir.
Çok uygun bulmadım bu seçeneği ancak neden olmasın gelirse hiç bir sorun yaratmaz şahsım açısından. Ancak şöyle bir tavsiyede bulunabilirim developerlara;

Malum oyundan farklılık yaratıp insanları craft sistemine sürüklemeleri güzel bir şey ve takdir ediyorum ancak bu toplama işleminin bir limiti olmak zorunda. Örneğin 10000 puanınız var ve bu 10000 puan yavaş yavaş olarak tam 24 saatte doluyor. Her node topladığınızda 20 puan ya da her neyse karar, o puan toplam puandan düşüyor ve time circle başlamış oluyor. 0'ladığınızda yeniden yavaşça dolması 24 saati buluyor. Böylelikle pazardaki itemlerin değerleri azalmıyor, aklı esen esmeyen craft işine atlamıyor, aklı esen de bu işin zor ve mob farm gibi bir eşitlikle sağlayacağını bilebiliyor olması gerekiyor.

Tengrikut

Üye

Rise online oyun yönetiminin Toplayıcılık ve Meslekler ile ilgili bilgilendirmesi
Gelecek güncellemelerde bizi bekleyen daha çok meslek grupları var. Oyuncuların belirli bir kısmı xp yükseltmekle meşgul olabilir birileri zırh ve silah yükseltmek-toplayıcılık-üretimle-farm vs. insanlar eğlendiği şeylerle vakit geçiriyor keşfetmeye çalışıyor itham yaftalama gereksiz şeyler oyunda olduğumuzu unutmayalım eğlencemize bakalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt