Erken erişim sacmalıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adv3NN

Üye
ben ticket atip zindan hakkım yandı dıyorum gırmedı diye kanıtlarla videolarla tastikleyip sunuyorum adam bana tickete cevap olarak erken erişimdeyiz diyor herhangi bi müdalede bulunmuyor ne bi telafi nede şunu yaparsan olmaz demıyor şimdi bu benim madüriyetimin dönüşü olmadıgı gibi erken erişimi bahane ediyor ee ben para yatiriyorum bu oyuna erken erişimdeki bi oyun benden para kazanabılıyorda hakkımı ıstedıgımde mı erken erişim deniliyor ?

Zayk0

Üye
Oyun official diye açılıp erken erişime mi evrildi.

HeaveN

Üye
zindan sadece sabah giriliyo öğlen akşam girmek gerçekten imkansız herkes 2 hakkı var girse olmuyomu ?

Bigjest

Üye
Merhaba
Oyun erken erişim süreci olarak resmi açılışını yaptı. Bu süreç içerisinde bir çok hata, problem meydana gelebiliyor. Yaşadığınız sorunun aynısını ya da benzerini (Anahtar çıkmama/canavar'ın ulaşılamaz bölgede respawn durumu/asansör'ün anlık olarak çalışmaması) bir çok kullanıcı yaşıyor. Bu süreçte dungeonlara anlık olarak müdehale etmek çok zor. İlgili hata geliştirici ekibin bilgisi dahilinde ve hataların düzelmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Eğer hatayı sadece siz yaşamış olsaydınız elbette ufak bir telafi ödülü paylaşılabilirdi lakin oyunda oluşan genel bir problem olduğunu göze alarak tüm oyunculara bu fırsatı tanımak çok zor ve oyunun dengesini bozabilecek bir durum.
Ayrıca yaşamış olduğunuz hata ve problem adına üzgün olduğumuzu belirterek bizzat özür dileriz.
İyi forumlar.

Bigjest

Üye
ama bizden para alırken alıyorlar hakkımız olan gidince telafisini istedigimizde erken erişimdeyiz diyorlar nolacak bu böyle :D
Hiç bir oyun sizden para talep etmez, Rise Online World'de sizden herhangi bir para talep etmiyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Adv3NN

Üye
Merhaba
Oyun erken erişim süreci olarak resmi açılışını yaptı. Bu süreç içerisinde bir çok hata, problem meydana gelebiliyor. Yaşadığınız sorunun aynısını ya da benzerini (Anahtar çıkmama/canavar'ın ulaşılamaz bölgede respawn durumu/asansör'ün anlık olarak çalışmaması) bir çok kullanıcı yaşıyor. Bu süreçte dungeonlara anlık olarak müdehale etmek çok zor. İlgili hata geliştirici ekibin bilgisi dahilinde ve hataların düzelmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Eğer hatayı sadece siz yaşamış olsaydınız elbette ufak bir telafi ödülü paylaşılabilirdi lakin oyunda oluşan genel bir problem olduğunu göze alarak tüm oyunculara bu fırsatı tanımak çok zor ve oyunun dengesini bozabilecek bir durum.
Ayrıca yaşamış olduğunuz hata ve problem adına üzgün olduğumuzu belirterek bizzat özür dileriz.
İyi forumlar.
özrünüzü kabul ediyorum teşekkürler konu kilitleyebilirsin cözüme ulaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt