Erken erişimde kaç adet server açılacak

BySavas

Üye
Öncelikle asıl sormak istediğim soru erken erişimin uzun süreceği söylendi. Burdan şunu anlıyorum erken erişimden sonra oyun tekrarden kapanacak ve official resmi sürüm olarak yeniden açılacak. Sormak istediğim soru
1) Erken erişimde kaç adet server açılacak?
ve
2) Officialde yeni server açılma durumu olacakmı?

2. sorum çok önemlidir açıkca belirtmeliler yöneticiler.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhabalar,
15 Nisan'da resmi olarak çıkış yapacak " Aarvad" sunucumuzun kapanma durumu söz konusu değil. Aarvad sunucusu açıldıktan sonra, yeni server uzun bir süre gelmeyecektir.

BySavas

Üye
Merhabalar,
15 Nisan'da resmi olarak çıkış yapacak " Aarvad" sunucumuzun kapanma durumu söz konusu değil. Aarvad sunucusu açıldıktan sonra, yeni server uzun bir süre gelmeyecektir.
Teşekkür ederim yeterince açıklayıcı yazdığınız için.
İçim birazda olsa rahat etti.
Officialda inşallah yeni server gelmez.

yargibey

Üye
Yeni sunucu kesinlikle gelmemeli geldiği gibi dağılma olacaktır. Doğru bir adım değil.!

Anonymouss

Üye
Merhabalar,
Ben açılışta 10k+ oyuncu olacağı kanaatındayım, tek server bu kadar oyuncuyu kaldırabilecekmi çok fazla kalabalık olmazmı ?

X A

Üye
En az 3 yıl falan yeni server gelmemeli düşüncesindeyim.

sakarat15

Üye
Ben açılışta 10k+ oyuncu olacağı kanaatındayım, tek server bu kadar oyuncuyu kaldırabilecekmi çok fazla kalabalık olmazmı ?
Bin kere analattılar CH (Channel) sistemi var, ayrıca diğer oyunlara kıyasla ROW'da sınırsız CH açılabiliyor, ne kadar oyuncu o kadar CH.

Decrt

Üye
Erken erişim olması kapanacağı anlamına gelmiyor. Zamanında farklı oyunlarda yaptı artık şirketlerin yeni trendi oyunu çıkartıp erken erişim çatısında oynatmak.
Diğer konuya gelecek olursak serverların kapasitesine göre değişir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt