Erken erişimden önceki karakter giriş ekranı :)

Burtto

Üye

bu vardı yanılmıyosam beta'da
alfa'da da tathtta oturuyordu karakterler

bu giriş ekranları neden değiştide dümdüz sade sıkıcı bir siyah ekran oldu anlamadım :)

umarım tekrar gelir.

arka planlar önemli

GunJack

Üye
İnsanı heyecanlandıran bir karakter ekranıydı. Ama ben şuanda oyunu en az drop yiyerek oynama taraftarıyım mümkünse oyuna lite ayarlar getirin kalabalık girince fps çok dans ediyor. Ben bunu 8. nesil gaming laptopta yaşıyorum. max performans alma beklentim yok ama biraz daha az kasabilir oyun diye düşünüyorum.

Hedvein

Üye
Bununla alakalı arayüz güncellemesi yapılması konusu ve giriş ekranı ile alakalı feedback yaptığımda Burhan Bey (''Justice'') bana sadeliğin son zamanlarda daha çok tercih edildiğini söylemişti.

GizliPriest

Üye
Karakter makeup ve oyuna giriş betada daha güzeldi... İleri mi gittik geri mi bilmiyorum inventory açınca karakterinin görseli de oluyordu oda gitti. Kafaligi kapatmak için çok basit bir seçenek vardı. Betada ki UI HUD çok daha albeniliydi. Karakterlerin yürüyüşleri duruşları daha hoştu. Bowl daha geniş ve daha keyifliydi. Malesef şuan hepsi çok daha basit gözüküyor benim gözümde üzücü. Bizi heyecanlandıran oyunun coooook daha farklisini oynuyoruz şuan.

GunJack

Üye
Oyunun kasma sorunları sebebiyle yapılmış olabilir. Bu bir secenek olarak sunulabilir isteyen daha fazla ayrıntı ve grafikle isteyen lite modunda oynayabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt