ÇÖZÜLDÜ Error server zone not found

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeeDee1

Üye
Merhabalar Aynı hatayı bende almaktayım çözüm öneriniz var mı?

GameSupplement

Üye
Server zone error yazısını kaldırdınız sanırım fakat hala oyuna girmiyor. Start game e basıyorum karakter ekranında hareket yok.

#edit : düzeldi

exjra

Üye
Selamlar, bende de aynı hata var şuan. Yardımcı olur musunuz?
Kullanıcı adım: exjra

tatar889

Üye
simdi de disconnect other player diyor ama girmiyor giris ekraninda kaldim nick:eek:kla

Hazerfen

Üye
yav ne düzeldi,
yeni oyun çıkıyor, belli ki yoğunluk olacak, fazladan server ayarlanır,
oyun oturunca fazla server iptal edilir. Tee oyun yenidir olur böyle şeyler denmez. Beceriksizlik denir. Güncelleme varsa, güncelleme var diye bildirilir.
Oyuna giriyoruz, görev yapıyoruz, oyundan atınca hem exp sıfırlanıyor, hem görev sııfrlanıyor. Uğraş bidaha yap.
Hadi onu geçtim, ap sıkıntı, def sıkıntı,
oyuna bide meslek grubu getirmişsiniz, ne işe yarayacaksa,
hem pot sat, hem garnitür topla, ne işe yarayacak çok merak ediyorum. Item craf var mı? o da yok. ondan bundan esinlenecem diye almadığınız şey kalmamış, eywallah da bari bir işe yarasa,

Hazerfen

Üye
Meslek sekmesi en ufak bir hazırlık dahi olmadan oyuna eklenmiş, Okadar açık ki, lvl 60 oluyorsun ama meslek hakkında tek bir görev yok. Görevi geçtim yapacak item yok xD
Ne olacağını yapımcı bile bilmediğine eminim. Olacak belli, en basit şekle indirgenecek, achivement sistemi gibi birşeye entegre edip bonus verecek. Fazlasını beklemiyorum açıkçası,
- Görev takip sistemi ayrıca berbat, 100metre ötedeki görevi dolandırıp dolandırıp 800metrede ulaşması efsane xD
-Premium'un pek bir farkı da yok, presiz oynadığım arkaşlarımla aynı mobları kesip aynı seviyedeyiz :)
- Aldık ama tek farkı 7 günlük pet ve binek :)

dcoban

Üye
serverzone not found uyarısı aldıktan sonra geri dönüp tekrar girmeye çalışınca oyuncunun bağlantısı kesilsin mi uyarısı da alıyorum size de oluyor mu ?

ThorzeN

Üye
aynen suan ona dondu bende de daha once kesılsın dıyınce gırıs yapıp hata verıyordu suan hıc gırıs yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt