ÇÖZÜLDÜ Error server zone not found

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

supyali

Üye
Selamlar şuan buraya yazanların hepsi oyuna giren sorunu yaşıyor ve bi oyun oynayalım dedik oynadık beğendik şimdi de oyuna giremiyoruz ve neden biz giremiyoruz bi çok kişi şuan da oyunda bizlere yardımcı olucak yokmu gerçekten

ThorzeN

Üye
channel değiştirirken oyun dondu görev yöneticisiyle kapattım oyunu gırıs yapmak ıstedıgımde tekrar bu sekılde sorun ıle karsılaştım büyük ihtimal hesap aktıf gorunuyor oyunun sıstemınde ama aslında degıl

Saki

Üye
sorun haala devam etmekte. Nick: 4DieAnotherDay
oyuncunun bağlantısı kesilsin mi diyor ve girmiyor.
acil yardım.

Shredder

Üye
merhabalar channel 5'de iken oyundan attı ve simdi tekrar oyuna girerken diğer oyuncu dc ettirilsin mi sorusuna evet diyorum ancak oyun girmiyor giris ekranında kalmaya devam ediyor

supyali

Üye
bu sorunumuzu kim çözücek ve ne zaman çözücek kös kös beklyoruz pc başında resmen

supyali

Üye
arkadaşlar dil ayarı türkçeydi ingilizce yaptım şuan oyuna girdim ondan mı oldu bilmiyorum ama şuan girdim oyuna

ThorzeN

Üye
arkadaşlar dil ayarı türkçeydi ingilizce yaptım şuan oyuna girdim ondan mı oldu bilmiyorum ama şuan girdim oyuna
DPQoGElW4AEAb52.jpg

DramaCode

Üye
Merhaba Rise Online World Oyuncuları Zone Hatası Gibi Sorunlar Yaşıyorsanız Launcher'i Başlatıp Başla Butonunun Altında Bulunan Dosya Kontrol'e Tıklayip Repair Yapıp Tekrar Girebilirsiniz Oyuna. Bilginize. iyi oyunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt