Eski Dorionu Özlemek .

Eski dorion haritasının gelmesini istermiydiniz

• evet çok güzel olurdu .

Oy: 7 70.0%
  • hayır hiç iyi olmazdı.

Oy: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

osmangaziforum

Üye
Selamlar . Oyun yönetimi ve değerli oyuncu kardeşlerim . Sizlerinde bu konu hakkında ne düşündüğünüzü merak ettiğim için bu konuyu açtım . Lütfen konu yoruma kapatılmasın .

Bi anket gibi insanlar görüşlerini yazsın . Şahsi görüşüm Eski dorionu çok özledim . İmkanı olsada keşke oyun yönetimi tekrardan geriye getirse Eski Dorion haritasını .

O harita çok güzeldi ona çok alışmıştık içerde hiçbir şey yapmadan gezinmek bile insana huzur veriyordu .

Bu yazıyı okuyan arkadaşlardan Yorumlarını bekliyorum Eski dorion un tekrar gelmesini istiyormusunuz .

gamion596

Üye
Bende özlüyorum ama Rise'ın benzememesi gereken o oyunun haritasına çok benziyordu daha çok kendi tarzını oluşturması gerekiyor Rise Online bu yüzden değişmesi doğru bir hamle oldu kesinlikle.

osmangaziforum

Üye
Bende özlüyorum ama Rise'ın benzememesi gereken o oyunun haritasına çok benziyordu daha çok kendi tarzını oluşturması gerekiyor Rise Online bu yüzden değişmesi doğru bir hamle oldu kesinlikle.
Öyle düşünürsen CZ yani Death Valey i de kaldırıp onun yerine çok farkli bi harita gelmeli Eslant yani haggard haddar onlarıda değiştirmek gerekiyor . lunaskar yada protean haritasınıda es keza değiştirmek gerekiyor İnfermo da kalkmalı Jr ye benziyor diye.olurmu öyle şey bu oyunda çok hatıramız var .Bence eski Dorion tekrardan geri gelmeli . kendine özgü bir ruhu vardı o haritanın . şimdiki doriona ahiç alışamadım kime sorsam aynı şeyi söylüyor eski dorion gelse keşke diyor :((

Son düzenleme:

Agaragambi

Üye
Yeni haritada tek sıkıntım toplama yaparken çıkmaz sokak tarzı çatallı yapısından dolayı gittiğim yolları geri dönmek bir noktaya ulaşmak için U çizmek tarzı durumlar

gamion596

Üye
Öyle düşünürsen CZ yani Death Valey i de kaldırıp onun yerine çok farkli bi harita gelmeli Eslant yani haggard haddar onlarıda değiştirmek gerekiyor . lunaskar yada protean haritasınıda es keza değiştirmek gerekiyor İnfermo da kalkmalı Jr ye benziyor diye.olurmu öyle şey bu oyunda çok hatıramız var .Bence eski Dorion tekrardan geri gelmeli . kendine özgü bir ruhu vardı o haritanın . şimdiki doriona ahiç alışamadım kime sorsam aynı şeyi söylüyor eski dorion gelse keşke diyor :((
Evet bence zaten her harita değişmesi mantığı aynı olabilir yani jr iki ırkın kapışma yeri ama tamamen farklı tarzı olmalı diğer haritalarda çünkü bazı yabancı sitelerde Rise Online Knight'ın pvp serveri olarak geçiyor bu imaj çok kötü bu imajtan kurtulmak istiyor Rise online o yüzden Dorion değiştiği zaman sıra sıra tüm haritalar değişecek dedil

osmangaziforum

Üye
bence infermo gelince oyuna büyük bi canlılık geldi . benziyor olması hiç sorun değil . dorion da ne anılarımız vardı hepsi gitti :(

Myra

Üye
bence malum oyunda olan etkinliklerin üzerine ne eklerlerse bu oyun daha güzel olacaktır. Dorion filan hikaye. bu oyun farklılaştıkça daha güzel olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt