Öneri Eski Dungeon Sistemi Geri Gelsin!

xDoggyz

Üye
1-2 Saatte tamamladığım 2 solo 1 party dungeon bugün saat 9dan beri giremedim 9dan 22:30a kadar sololara girebildim. 22:30dan 23:30 oldu party dungeon hala giremedik sıra bekliyoruz. Saçmalıktan ibaret değil lütfen bunu eski haline getirin.

samess

Üye
Bravo gerçekten çalışan tek sistemi de sıra ayağına bozdunuz, grup dungeon çıktığı günden beri 2dk bekleme yaşamadan hep girdik çıktık, şimdi sıra saçmalığı yüzünden 40dkdır bekliyoruz, muhtemelen 12ye kadar da girmez sinirimizin bozulduğu ile kalırız, yeter bu kadar acemilik gerçekten yeter, test etmeden birşeyleri salıp duruyorsunuz oyuna biz sizin testerlarıniz değiliz farkına varın, aylık ödeme yapan sadece eğlenmek için burada duran insanlarız, beceremiyorsanız beceremiyoruz deyin beklenti yükseltmeyin yalandan yere.

Konumu da sildiniz alın buraya da yazayım, valla sabır sınıra dayandı utanma duygusu da yok sizde yav bir utanın çekinin ağalar kusura bakmayın diye duyuru geçin yarına düzeltiriz hepinize +2 hak da veririz bugün denemeyin biz hata yaptık yazın gene kabul edeceğim.

Pitou

Üye
Oda sayılarının arttılması gerekiyor sabahın köründe solo zindanda 85 sıra nasıl beklerim :(

sertan123

Üye
dün tam 4 saat bekledm 5. saat girdim zindana ve sebebi sırada beklerken ptdeki birinin çıkması dc olması hep 0landı bişeyi düzeltcegim diye herşeyi bozuyolar oyunda sadece zindan için giriyorum ona rağmen tek 1 saatlik zamanda bile kanser etmeyi becerdiler helal olsun büyük başarı

Aziz

Üye
Yeni dungeonlar gelince sorun çözülecektir. Ancak ne zaman gelir o bilinmez. Oyuncuyu her zaman bölmek en iyisidir.

Tanerrr

Üye
Oyun gunden gunden geriye gidiyor sira getiriyolar oncekinden zor giriyor. Girmeyi gectim sira 1e dustu yarm saat bekledm girmedi. Zindan acildigindan bu yana en fazla 7 8 kez girmisimdir nerde adalet. Su zindani tam duzeltmeden acmayin kapatin kardesim

Alkoer

Üye
Eski sistem solo zindan ı 1 saate hallediyordum. Gece saat 01:00 da sıraya girdim 02:30 da 100küsür kişi vardı önümde yattım.

Sistem olmamış eskisi daha iyiydi.

Ali_KaPLaN

Üye
okadar saçma bi sistemki partyden biri crash yese grup dungeon bozuluyo bi daha 2 saat bekle orda crash yiyen olursa bi daha bekle hep bi öncekinden daha kötüye hep

Alkoer

Üye
okadar saçma bi sistemki partyden biri crash yese grup dungeon bozuluyo bi daha 2 saat bekle orda crash yiyen olursa bi daha bekle hep bi öncekinden daha kötüye hep
Sıralamada 380 kişi var. 379 a düşünce sıfırlanıyor sayaç.

Toplam süre göstermiyor. Dün gece 1 buçuk saat bekledim giremedim

Ali_KaPLaN

Üye
zamanımızı çalmakdan başka bişeye yaramayan bi sistem yapmışlar başka birşey değil

Jacques

Üye
Kolayı var girmeyin bak biz girmiyoruz dert yok tasa yok gerçi oyunada girmiyoruz oh mis.

Ali_KaPLaN

Üye
6 saatimi yediniz gerçekden bravo size bu sıralama aklını hangi arkadaş verdiyse bravo kanser etti bizi

thedarga

Üye
sıralama kötü bişey değil ama burda olan o değil. oyunda 500 online bile yoktur bazı saat dilimlerinde. ama solo dung girmek istediğimizde 450-460 gibi sıra beklememiz gerekiyor

Muffiin

Üye
gerçekten eski sistem daha güzeldi ard arda 2 hakkımıda yapıyordum toplam 45 dakikada şimdi zindana girmem 3 saat sürüyor ne yapsalar kötü oluyor oyunu seviyorum şahsen ama yöneticiler birazda güzel şeyler yapsın diye umut ederek bekleyecem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt