Öneri Eski kafadaki oyuncularında oyuna ilgi duyması için yapılabilicek şeyler

beheive55

Üye
merhaba ben 2003ten beri knight online oynayan birisi olarak bu yeni oyunu çok sevdim. ve aklıma bir fikir geldi bizim zamanımızın ikonik isimlerini oyuna kazandırabilirseniz ve sadece bunun bile duyulmasıyla ya bu oyun ne gözüme çok acayip geldi diyen insanlar bile başlayacaktır. mesela nychris yada ne biliyim 0000000 yada f9devil vb. bunlar bizim için nostaljik önemi olan ikonik isimler bir sürü günümüz yayıncılarıyla anlaşma sağlamak kadar yarar sağlayacaktır lütfen göz önünde bulundurun.

Namaleon

Üye
Kanımca, 0000000 & f9 devil etkisi > güncel tüm yayıncı ve sponsorluk reklamları.

beheive55

Üye
sen ne diyorsun ya. keşke yapsalar yeni arkadaşlara saçma gelebilir ama eski oyuncular için çok keyifli ve heyecan verici olur

feysummer

Üye
gerçekten eski kafaymış. Şu yazdığını okuyup hiç olabilitesini düşündün mü?

beheive55

Üye
evet düşündüm boş beleş yayıncı adı altında 0 bilgili küfürden egodan geçilmeyen kişilerdense bu kişiler daha faydalı olur.

beheive55

Üye
sen galiba eski zamanları çok bilen bi kardeş değilsin sanırım kıçı kırık youtuber 0000000 ile ropörtaj yaptıysa koskoca rise online de istedğini bulur bence

Alkoer

Üye
Ben CoolTang i gördüm bi yayında. Ares teki aynı kişimi dedim ecnebiler cevap vermedi. King of knight ın kurucusuydu cool ve magicality ares server ından.

Bende aynı dönemden beri kınayt oynadım fakat hiç bir arkadaşımı bulamadım şuan oyundan :D

beheive55

Üye
Ben CoolTang i gördüm bi yayında. Ares teki aynı kişimi dedim ecnebiler cevap vermedi. King of knight ın kurucusuydu cool ve magicality ares server ından.

Bende aynı dönemden beri kınayt oynadım fakat hiç bir arkadaşımı bulamadım şuan oyundan :D
peki bizim gibi eski zamandan olan adamlar o tarz eski oyuncuları oyunda görse bu sence olumlu mu olur olumsuz mu :D

STONKS

Üye
bence çok zevkli olurdu bu tarz eski adamları oyunda tutmak
bryan aktif oynuyo şuan kanka. çocuk ra2 yayınlarını bıraktı rise açıldığından beri. ben isterim oldschool isim yapmış oyuncuların hepsi gelsin oynasın ama sonuçta keyif meselesi

SammyYako

Üye
There's a few that still post on ko4life from time to time. I saw Cyrus (0000000) post something about 6 months ago, and also RW (PwnageFactor) post just a few months ago.. I don't know if Eric (F9Devil) is still around or not.

I don't think many of the old school players would be interested in this game, most have moved on from the game. Also considering many of the players are from United States, I doubt they will consider this game until the latency issue is patched. Rise Online is unplayable at the moment outside of EU/Turkey. They need to remove latency from cooldown and make cooldowns client side to allow players from USA play this game.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt