Eski Oyunlardan Tecrübe Ettiğiniz BUG'ları Bizimle Paylaşın...

Nazzy

Üye
Selam Arkadaşlar;

Sizlerle bu konu hakkında güzel paylaşımlar yapmak istedim çünkü bu konu gerektiğinden çok fazla yararlı olacağını düşünüyorum ve oyun için gerçekten önemli bir konu olacak bizimde yardımlarımızla.
Konu önceki oyunlarda takıldığınız ve karşılaştığınız bug olaylarını burada paylaşarak şuanki oyunun bug olaylarını forumdan yardım ederekte minimum seviyeye çekebiliriz .Tabiki oyun içi daha iyi olacaktır yalnız diğer oyunlardan aklımızda kalan bug olaylarını buraya paylaşarak bizimde yardımımızın dokunacağını düşünüyorum.

Mesela ben önceki oyunlarda bir bug'u fark ettim boss'un duvar arkadasına girince sadece R vurabiliyoruz. Benim istediğim boss'un duvar'ın arkadasına geçmemesi haritada senin rahatça hareket edebileceğin bir ortamda kalması bu önemli bence çünkü boss hasarı az alıyor ve sana daha çok damage'ler vurabiliyor bunun gibi yararlı düzeltilebilir bugları paylaşabiliriz. Bunun gibi yararlı olabileceği düzeltilebileceği bug'ları paylaşabilirsiniz.

Sizlerde aklınızda kalan ve düzeltilebilir olayları burada önümüze çıkmasını istemiyorsanız bu konuyla ilgili paylaşımlarınızı güzel açıklayıcı bir şekilde yapmanızı istiyorum.Ge

İyi forumlar....

Diocenes

Üye
Bence yaratıkların kesilme bugu olmasın ve grafik bugları olmasın. Silahlar ve itemler karakterlere tam oturmalı.

Nazzy

Üye
Bence yaratıkların kesilme bugu olmasın ve grafik bugları olmasın. Silahlar ve itemler karakterlere tam oturmalı.
Yani aklınızda bug olarak ne varsa burda paylaşabiliriz birçok bug vardır arkadaşlarımızında aklında kalan.Güzel yorum teşekkürler

Siyah34

Üye
Güzel bir konu. Magelerin animasyon iptali sayesinde seri seri skill attini duymuştum. Sanırım bu da bir bug

MURATUS

Üye
Slayt olayının olmamasını ıstıyorum görüntü bugunu cozumlemıslerdır umarım güzel konu ıcın teşekkurler dostum

MuratYILDIZ

Üye
Yapılan bugların %90 bu oyun motorunda gerçekleşmeyeceğine eminim. Birisi SQL üzerine yazılmış basit bir oyun. Diğeri dünyada ünlü U.E. tarafından yapılmış. O yüzden Pek fazla bug olacağını sanmıyorum bu şekilde

Nazzy

Üye
Yapılan bugların %90 bu oyun motorunda gerçekleşmeyeceğine eminim. Birisi SQL üzerine yazılmış basit bir oyun. Diğeri dünyada ünlü U.E. tarafından yapılmış. O yüzden Pek fazla bug olacağını sanmıyorum bu şekilde
Sql derken ? Oyuncular daha iyi biliyor ve buluyor bunun sende farkındasındır.

Son düzenleme:

MURATUS

Üye
Sql uzerıne derken dostum sql veritabanı :)

MURATUS

Üye
dostum sql bir veritabanıdır sql ile veri saklar tutarsın örneğin sql postgresql mysql oracle oyun yapmak için oyun motorları kullanılır Unreal Engine Unity CryEngine Godot daha cok bılgılendırmek isterim senı ama bu bılgıleri araştırarakda ogrenırsın :)

MuratYILDIZ

Üye
dostum sql bir veritabanıdır sql ile veri saklar tutarsın örneğin sql postgresql mysql oracle oyun yapmak için oyun motorları kullanılır Unreal Engine Unity CryEngine Godot daha cok bılgılendırmek isterim senı ama bu bılgıleri araştırarakda ogrenırsın :)
Sql programlama dili değil midir ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt