Merhaba bu tarz oyunları 2004 senesinden beri oynamaktayım. O yıllarda her şey o kadar zevkli idi ki bu oyunun başarısından dolayı hala daha oynayan insanlar var. Benim gibi düşünen çok insan olduğunu düşünüyorum. Ve bu oyunun benzerinin izlemiş olduğu hırslı para politikasından ve hileli yapısından kurtaracak birini hep aradık ve siz çıktınız karşımıza bizi duyan bizi anlayan biri olarak. Size fikirlerimi söylemek istiyorum. Tüketici olarak geri bildirim vermek istiyorum. Ticaret içinde bir insan olarak tüketicinin isteklerini duymak isteyeceğinizi düşünüyorum. Exp kasmaktan zevk alırdım, saatlerce sohbet ederdik. Şu an bakıyorum ki paramı veriyorum expi oyun kasıyor. Oyunu ben oynamıyorum ki oyun kendi kendine oynuyor. Dolayısıyla exp kasmaktan zerre zevk almıyorum. Farm yapmanın manası yok çünkü ben günlerce uğraştığım itemlere insanlar gerçek para ile çoktan çok hızlı bir şekilde sahip olabiliyor. Pk Çok zevkli olurdu son level olmana son level itemlere sahip olman gerekmezdi zaten sahip olmak çok zordu. Şu an son itemleri olmayanlar oynayamıyor bile oyunu. En son silah ve zırhlar hariç bütün silahlar görüntüden ibaret. Pk sadece akşam 4 saatten ibaret sonra server boş. En güçlü silah ve zırh harici itemler yok denilebilir. Yeni bir server olsun ve server giriş ücreti olsun artık bedava oyun istemiyoruz parasını verip kaliteli oyun istiyoruz. Sever giriş ücretini haricinde oyun için içerisinde premium, potion, scroll ücreti olmasın Oyunda buffer denilen bir class olsun. Level sadece el ile kasılabilsin. İnsanların merak ve heyecanı için çok fazla tutorial gerek yok biz keşefedelim Npc ile konuşarak. Biribirimizle keşfettiğimiz şeyleri paylaşalım oyuncularla. Serverda karakter satma ve item satmak için her ay bir ilimizde internet kafede rise online buluşması gerçekleşsin birbirimizle ticaret yapalım sosyalleşelim. siteler üzerinden satış olmasın. Daha önce hiç oyun yapımı ile ilgili bilgim yok sadece tüketici gözü ile bizim istediğimiz oyun türünü dile getirmeye çalıştım. belki oyun yapımcısı olarak sizin açınızdan bu nasıl gözüküyor bilmiyorum. Sadece fikrimi belirtmek istedim.