Eşya kilitleme hk.

GunJack

Üye
Oyunda eşyalarımızı korumak için kazalara yer vermemek adına ve genel karakter güvenliği için eşya kilitleme sistemi var mı? Yoksa dahil edilmesi planlanıyor mu?
Sebebine gelirsek çantadaki çöpleri satarken kimse kalkanı yada yedek silahını npcye satmak istemez. Her ne kadar oyuna girişte doğrulama seçenekleri olsa da ben eski kafalıyım biraz sanırım. Misal istediğim eşyaları elde ettikten sonra onları karakterimle özdeştirmek, kilitlemek hoşuma gidiyor. Bu genel anlamda anlamsız gibi görünebilir. MMORPG' nin RPG kısmına fazla takılıyorum karakterimle özdeşmek hoşuma gidiyor. Bir çok insan elindeki silahının şekline aşık olduğu için bi oyunu oynayabiliyor. Konuyu çok dağıttığımın farkındayım. İyi forumlar iyi çalışmalar dilerim.

RickSancheZz

Üye
Eşya kilitleme özelliği yok, eklenmeside düşünülmüyor diye biliyorum.Npc satışlarında çöpe eşya atışlarınızda daha dikkatli olmak gerekir, karakter güvenliği içinde 2FA sistemi mevcut ne olur ne olmaz kullanmak lazım

ItsFree

Üye
Aynen katılıyorum.Ya karakter item kilitleme, yada çöpleri istemiyorum geri alma özelliği olması gerekir.Bende sürekli ayni stresi yasiyorum

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Şu an için bu sistem bulunmuyor. Yapılabilir mi çok emin değilim ancak şu an gelmeyecektir.

HeaveN

Üye
Belki ilerde gelebilir bence eşya kitleme hem yanlışlıkla çöpe atılmanın önüne geçcektir.

Hedvein

Üye
Dalgınlıkla çöpe item attığım zamanlar oldu farklı oyunlarda, bunda da olacak diye ödüm kopuyor. Gelirse çok sevinirim valla ben de.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt