Öneri Eşya Sistemi hakkında kısa bir öneri.

Megumin

Üye
Anvil gibi bir şeyde artı basacaz diye kumar oynamayalım artı basma sistemi hiç olmasın ve eşyalar diğer mmorpg'lerde olduğu gibi görevlerle, malzeme toplayarak, boss , world event vb. şekilde elde edilsin.

Guild Wars 2 oyununda Exotic, Ascended, Legendary gibi isimlerle itemler seviyeleri ve nadirliğine göre sınıflandırılmış ve adından da belli olduğu gibi en iyisi legendary; görsel olarak oldukça dikkat çekici durmasına rağmen güç farkı yok.

Rise'da da benzer şekilde olmasını umuyorum.

Edit: İlla olacaksa, en azından kumar oynama havasında olmasa yani yanma ihtimali olmasa ve zor elde edilen malzemeleri (mesela görev yaparak elde edilen ve trade yapılmayan bir malzeme ile) toplayarak artı bassak iyi olur.

Son düzenleme:

guney

Üye
mmorpgde olmazsa olmaz bir sey bu ayrica seviye dusme gibi varyasyonlar da olacak

Megumin

Üye
mmorpgde olmazsa olmaz bir sey bu ayrica seviye dusme gibi varyasyonlar da olacak
Birçok oyunda artı basma yok örneğini de verdim zaten ama illa olacaksa da demin de yazdığım gibi kumar oynama havasında olmasa zor elde edilen malzemeleri toplayarak artı bassak iyi olur.

Tekitekurin

Üye
Yani direkt + basma olacak sanırım. Betada deneyimleyemedik ama, medya kısmında bir nevu anvil tarzı bir npc fotoğrafı paylaştım ona bakabilirsin. He belki yanınca item silinmez +0 a düser felan bilemem tabiki.

Dedeoğlu

Üye
Tamamen kişisel görüşüm, bence oyunun en heyecanlı kısımlarından biri artı basmalar

shady19071907

Üye
Ön gösterimde anvil olmasa da elinde koca tokmağı olan bir npc vardı. Bu oyunlarda olmazsa olmazlardan biri fakat ben Kngiht online ile birebir aynı olacağını sanmıyorum bu artı basma sisteminin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt