Etkinlik Etkinlik Nerde Karakter Dengesi

Geoo

Üye
Sürekli yeni etkinliklerden bahsediyorsunuz hiç karakter dengesinden bahsedilmiyor dv de ne okçu kaldı ne mage kaldı nede bp. int priest asas warior başka bi oynama seçeneğin yok oyunu. Oyuna giriyorum yapcak hiç birşey bulamıyorum maalesef pk mı atıcan bp yle at atabiliyorsan. ee pk da yok ne yapcaz alt f4 direk.

Bunun tek sorumlusu yönetim yayıncı çıkıyor aa bp çok vuruyor okçu çok vuruyor falan filan hemen bi nurf aldığınız kararlar neticisinde oyun şu an bu durumda oyuncuda suç aramayın oyuncuları birbirine düşürende sizsiniz. O kadar Konu açılıyor hiç mi bakmıyorsunuz.

Bp priest yazıyor asaslar şöyle böyle mage çıkıyor okçular şöyle böyle okçu çıkıyor bu böyle şu böyle saçma sapan boş boş yorumlar. Biri okçuya laf eder okçu karşı çıkar biri bp ye karşı çıkar bp sayar söver. 65 de denge yoktu 75 de denge kelimesi bile fazla sizin hatalarınız yüzünden millet birbirine giriyor.

Bu saatten sonrada karakter dengesi mi yapmayı planlıyorsunuz çalışmalarınız devam mı ediyor 75 geleli kaç gün oldu daha neyin çalışması bu keşke hiç açmasaydınız da betada 1 2 sene kalsaydı oyun erken erişim nedir?

Witch_King

Üye
Evet o kadar konu açılıyor bu konuda. Gayet de bakıyorlar merak etme. Nereden anladın dersen eğer bunca şey yazıyorum, biri açıklamalı neden bu yapıldı, şu hatalı diye bir tane cevap yok. Ama biraz üslup değiştirip kabalaşınca anında yazdıklarım okunup dm den aksiyon alınıyor.

Keşke bu kadar hızlı aksiyonları oyundaki saçmalıklar ve dengesizlikler için alabiliyor olsaydınız.

Oyunda mage kalmadı. Haliyle mage partyde yok. Mageler zaten tek başlarına bir hiç. 8 kişi toplanmadan bir halt kesemiyor mageler. Pri en azından buf heal atabiliyor kendine. Rogue desen hızlı koşması var minörü var defansı var falan filan. Mage olarak zindandan başka yapılacak hiç bir şey yok şuan. Ha pardon kalkan alıp saçma sapan tp oynamak. Element büyüsü yapan bir sınıfın oynamak zorunda kaldığı metaya bak içler acısı :) Tak kalkanı 100 tane skillden sadece teleport kullan sonra gel bu oyundan zevk al.

Okçu ve priest konusunda pek yorum yapamıyorum onları bu oyunda tecrübe edemedim. Ama illaki dediklerinde doğruluk payı vardır. Acayip bir dengesizlik var şuan.

VE BENİM ÇÖZEMEDİĞİM BUNCA ŞEY VARKEN NEDEN HİÇ SES SEDA ÇIKMIYOR. UFAKTA OLSA 1-2 ŞEY DÜZELTMEK İÇİN HER HAFTA BİR PATCH GELMELİ. BU KADAR AĞIRDAN ALMALARININ NEDENİ NE ACABA?

mehdikerem

Üye
bp 65 de çok vuruyordu , yani malice atmana bile gerek yoktu vede oyunu bırakmıştım.Bp nin şuanda malice atmasına gerek var evet.Videonda dümdüz skille adama girmişsin healde kaldırmamışsın. Bence şuanda dengeli. Zamanında ne konular açardık bp ye nerf diye oyunu bırakınca yapmışlar geri geldik.

Opus Magnum

Üye
BP için mızmızlanmaya gerek yok bp dengeli artık krallığı 75 capte sona erdi sadece. Bundan fazlasını istemek açgözlülükten başka bir şey değil.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Geoo,

Gözlemlerinize istinaden ben de bir kaç ekleme yapmak istiyorum. Ve ben farazi konuşmalardan haz almadığım için, Rise Online'ın Resmi sitesinde bulunan, güncel "Sezon Puanı" sıralamasına girip ekseriyetle, kendi sınıfımı ilgilendiren listenin hem Protean hem de Lunaskar kısmının ilk 30'unu buraya yapıştırıyorum.

PROTEAN

A1000LE100LES
tipitip
ShenRaii
vHadessis
bitter
DoomsDay
SirPABL0x
AOI
OppRessivee
JustEmy
HOLWULF
KARaKRaLLL
Edora
COLMAN
ReaLHarpooN
FuatASLAN
Haaretz
Khan
MANASIZKALDIMMM
Dragonknight
SNAKEEEEEE
RETIRED
ZetaS
Diagoras
xRaj
AKUMA
MT10
ConroctioN
GodBlessYouAMEN
noktaDLL

LUNASKAR
OGERD
theGreatest
KiSsYOuDiE
Flea
FARKETMEEEZZZ
IStoneDAGGER
ALisaBosconovitch
Kuhlbertzz
F3K4
OberynNymerosMartell
ATTIMFLASHINICIK
kenee
VichenzoMontoyA
GrimReaper
WhoDKa
Druwaith
DUR4CELL
R0ronoaZoro
Valeriy
tuJ3itvN
TheArius
CangoBango
DengeSsizZ
CihanDar
CHAINSMOKERS
Merladon
GoldRoger
DrunkHero
LEGOL4S
Levbom

Görülebildiği üzere, "Assas" "Archer" oranı, aşağıdaki listeden kolaylıkla çıkartılabilinir.

Bu olaya bir de şu bakış açısıyla değerlendirme yoluna gidersek, her iki ırkında ilk 5'inin toplamıdır.

Warrior Toplam BP 1.630,557
Rogue Toplam BP
2.338.786
Mage Toplam BP
2.201,855
Priest Toplam BP 1.513,962

Sayıların diline göre, BP konusunda en avantajlı yönelim, Rogue sınıfına, o sınıfın kendi içindeki değerlendirmede ise, "Assas" tercihi ciddi ağır basmaktadır.

Bu değerlendirmeyi daha da çeşitlendirebilirim istek doğrultusunda lakin buna lüzum olduğunu mütalaa etmiyorum. Sonuç itibariyle bariz bir gerçek şudur ki, "Assas" oynayan kitle, yapılan oyun içi değişiklikler doğrultusunda günbegün sayılarını arttırmaktadır.

Saygılarımla

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
BP için mızmızlanmaya gerek yok bp dengeli artık krallığı 75 capte sona erdi sadece. Bundan fazlasını istemek açgözlülükten başka bir şey değil.
Çok kısa sürdü sorun bu. Diğer oyunda 5sene oynanabilir heldeydi bp. Çok baskın bir sınıf değildi ama güzel itemle oynanabiliyordu.

Bizim oyunda 2 sene bekledi bp player lar 67 skili vursun 70 pasifi kullansın diye. 75cap çıktığı anda nerflediler.

Katılıyorum 75 cap diğer sınıfların atak,defans ve hp artışı sayesinde bp geri kaldı.

Dengeli derseniz hayır katılmıyorum.

Zafer1991

Üye
Selam

Sevgili Geoo,

Gözlemlerinize istinaden ben de bir kaç ekleme yapmak istiyorum. Ve ben farazi konuşmalardan haz almadığım için, Rise Online'ın Resmi sitesinde bulunan, güncel "Sezon Puanı" sıralamasına girip ekseriyetle, kendi sınıfımı ilgilendiren listenin hem Protean hem de Lunaskar kısmının ilk 30'unu buraya yapıştırıyorum.

PROTEAN

A1000LE100LES
tipitip
ShenRaii
vHadessis
bitter
DoomsDay
SirPABL0x
AOI
OppRessivee
JustEmy
HOLWULF
KARaKRaLLL
Edora
COLMAN
ReaLHarpooN
FuatASLAN
Haaretz
Khan
MANASIZKALDIMMM
Dragonknight
SNAKEEEEEE
RETIRED
ZetaS
Diagoras
xRaj
AKUMA
MT10
ConroctioN
GodBlessYouAMEN
noktaDLL

LUNASKAR
OGERD
theGreatest
KiSsYOuDiE
Flea
FARKETMEEEZZZ
IStoneDAGGER
ALisaBosconovitch
Kuhlbertzz
F3K4
OberynNymerosMartell
ATTIMFLASHINICIK
kenee
VichenzoMontoyA
GrimReaper
WhoDKa
Druwaith
DUR4CELL
R0ronoaZoro
Valeriy
tuJ3itvN
TheArius
CangoBango
DengeSsizZ
CihanDar
CHAINSMOKERS
Merladon
GoldRoger
DrunkHero
LEGOL4S
Levbom

Görülebildiği üzere, "Assas" "Archer" oranı, aşağıdaki listeden kolaylıkla çıkartılabilinir.

Bu olaya bir de şu bakış açısıyla değerlendirme yoluna gidersek, her iki ırkında ilk 5'inin toplamıdır.

Warrior Toplam BP 1.630,557
Rogue Toplam BP
2.338.786
Mage Toplam BP
2.201,855
Priest Toplam BP 1.513,962

Sayıların diline göre, BP konusunda en avantajlı yönelim, Rogue sınıfına, o sınıfın kendi içindeki değerlendirmede ise, "Assas" tercihi ciddi ağır basmaktadır.

Bu değerlendirmeyi daha da çeşitlendirebilirim istek doğrultusunda lakin buna lüzum olduğunu mütalaa etmiyorum. Sonuç itibariyle bariz bir gerçek şudur ki, "Assas" oynayan kitle, yapılan oyun içi değişiklikler doğrultusunda günbegün sayılarını arttırmaktadır.

Saygılarımla
Anlatamazsın bp adı gibi gören insanlara anlatamazsın bp demek battle point demektir,başka hiç birseye yaramaz sadece battle point asas kacar zıplar gorunmez olur sureklı crıtıc vurur kosar cc alır kör vurur dex takı namına takı takmaz ama nerden dmg alıyorsa yine vurur. Bp dengeli diyen kitlenin bp oynadıgına inanmam ben arkadas ben int priest oynuyorum heal atamıyorum eli kalkmıyor. R dmg vurmuyor 3 r'den biri vuruyor. Sorunlar yazıkkı boyle yazılır gıder çözülür mü ? (kısa vadede inancım yok)
Her yer asas sadece asas pk atabiliyor pk cıkıp bakabılırler arkadasta cok guzel durumu kısaca izah etmiş anladıgım kadarıylada gercekten akıllı birisin helal olsun.

sen durumu anlamamıssın bp kimse atak gelsin buf gelsin demiyor en basit örneği %350 dmg vuran skili bile tam vurmuyor,heal kaldıramıyor bunların videoları anlatımları mevcutken kalkıp açgözlülük demen asas oldugunun göstergesidir. Rap bana hep bana mantıgından cıkın asas dex verdimi dex takı taktımı vursun 10mlik takılarla dex vermeden oynuyorlar gerci item yapsalarda fark etmiyor sorunda burda zaten,görev itemlilere kızanlar bunları görmezden geliyor cıkar meselesi tabi herkes ucuzdan kuvvetli olsun ister.

Alkoer

Üye
sen durumu anlamamıssın bp kimse atak gelsin buf gelsin demiyor en basit örneği %350 dmg vuran skili bile tam vurmuyor,heal kaldıramıyor bunların videoları anlatımları mevcutken kalkıp açgözlülük demen asas oldugunun göstergesidir. Rap bana hep bana mantıgından cıkın asas dex verdimi dex takı taktımı vursun 10mlik takılarla dex vermeden oynuyorlar gerci item yapsalarda fark etmiyor sorunda burda zaten,görev itemlilere kızanlar bunları görmezden geliyor cıkar meselesi tabi herkes ucuzdan kuvvetli olsun ister.
Görev itemlerine çok laf söylemişti millet. Ben yeni başlayan adam oyuna tutunabilsin diye hep savundum görev itemleri iyi böyle kalsın dedim hep. Sorun rare ve üstü itemlerin yetersiz olması.

Şuanda gördüğünüz gibi dex veren itemler nedense çöp oldu. Hp takı kullanan asaslar kütür kütür dmg atıyor.

Asas kendi işine geldiği zaman sesini çıkarmaz. BP full str verip defansını kısar hala dmg vuramaz bize ağlama der...

Opus Magnum

Üye
Çok kısa sürdü sorun bu. Diğer oyunda 5sene oynanabilir heldeydi bp. Çok baskın bir sınıf değildi ama güzel itemle oynanabiliyordu.

Bizim oyunda 2 sene bekledi bp player lar 67 skili vursun 70 pasifi kullansın diye. 75cap çıktığı anda nerflediler.

Katılıyorum 75 cap diğer sınıfların atak,defans ve hp artışı sayesinde bp geri kaldı.

Dengeli derseniz hayır katılmıyorum.
Diğer oyunu referans almak biraz hataya düşmek oluyor, oyuncular eskisi gibi elime item alayım pk ya çıkalım demiyorlar. O dönemler oyuncular bu kadar bilinçli olmadığı için bazı şeyler geç keşfedildi. Oradan gelen bu mentalite de artık level ve item yapmadan kolay kolay kimse pk ya çıkmıyor. BP ye en fazla cooldown ve duration tarafında bir iki ufak değişiklik yapılabilir ötesi jobu gereksiz öne çıkartır.

Opus Magnum

Üye
Anlatamazsın bp adı gibi gören insanlara anlatamazsın bp demek battle point demektir,başka hiç birseye yaramaz sadece battle point asas kacar zıplar gorunmez olur sureklı crıtıc vurur kosar cc alır kör vurur dex takı namına takı takmaz ama nerden dmg alıyorsa yine vurur. Bp dengeli diyen kitlenin bp oynadıgına inanmam ben arkadas ben int priest oynuyorum heal atamıyorum eli kalkmıyor. R dmg vurmuyor 3 r'den biri vuruyor. Sorunlar yazıkkı boyle yazılır gıder çözülür mü ? (kısa vadede inancım yok)
Her yer asas sadece asas pk atabiliyor pk cıkıp bakabılırler arkadasta cok guzel durumu kısaca izah etmiş anladıgım kadarıylada gercekten akıllı birisin helal olsun.

Asas değilim hayatıımda da hiç asas oynamadım, ben bildim bileli warriorcuyum. Bunda F9Devil ve mahalle arkadaşımın warrior oynaması etkili :)

Zaten sizin zihniyet de siyasi parti kafası o cu değilseniz su cusunuz falan, sıktı bu muhabbet açıkçası.

Matematiksel olarak gerekliyse ayar yapılsın ona lafım yok zaten biraz hasar artışı bp yi çok ileri taşımaz yine de temkinli olmalı geliştiriciler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt