Etkinlik girip afk kalan neden ceza yok ? !.

HeaveN

Üye
* Selam arkadaşlar öncelikle.

Etkinlik öğlen 2 akşam 8 gece 2 olmak üzere etkinliklere girmekteyim.

Konu Parti gelip 2 mage geliyo hep ve adam hiç oyun alakası yok base oturuyo afk wood chest alıp geri dönüyoz.
Bunla beraber çok dengesiz parti adamları geliyo Allah seviyosanız şu mage çift çift atmayın bıktık afk kalıyolar yada önden herkül gibi gidip tek iyip ölüyolar.
Kafasına göre bizi çekiyolar etkinlik ---TP--- Kaldırın lütfen...

Son önerim ...
Lütfen şu 60 lvl leri girmesin onlar için eşit 60 lvl etkinlik olsun zindan gibi..
Ben 65 lvl im adam sc basmıyo mana basmıyo savaşmıyo..

Warior adam 2k canı var ölmem diyo önden giriyo 60 lvl tek iyip geliyo...
Denge lütfen oluşturun 60 lvl 65 lvl aynı etkinlik olmaz..

Karşı ful 65 lvl bize gelen adamlar 60 61 62 lvl geliyo hep onu geçtim adam daha item bile yok.

HeaveN

Üye
Her etkinlik 1 mage afk bizde adam parti bile gelmiyo 7 kişi oynuyoz

Adv3NN

Üye
o yan carlarla tıklayan şahıslardan kaynaklı umarım ip sınırlandırmasıgelir bi evden 1 kişi katılıcak şekilde

HeaveN

Üye
@ankaralieren ben günde 3 kere giriyom bazen 2 ama şöyle sen gidio ping sunucu katıl basarsan çok geç sıra girersin sunucu en son giriyorum ben
hiç ping yok bende basarken

ankaralieren

Üye
@ankaralieren ben günde 3 kere giriyom bazen 2 ama şöyle sen gidio ping sunucu katıl basarsan çok geç sıra girersin sunucu en son giriyorum ben
hiç ping yok bende basarken
Kanka şöyle birşey diyeyim anlaşılır, arkadaşla discordda konuşurken tıkladığını söyledi ben ondan 1 sn kadar önce tıklamıştım onu aldı ben kaldım.

HeaveN

Üye
Bazen durumlar değişiyo aynen bende 3 gün girememiştim ama rahat sunucu geçtim ordan tıklıyorum yanımda kimse yok grafik kasma olmucak yerde basıyom giriyom ama girsem hep lose

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Gelecek olan güncelleme notlarını takip ediniz, yakın zamanda konuyla ilgili güncelleme gelecektir.
İyi forumlar :)

HeaveN

Üye
Lunaskar çok güçlü aklı olan lunaskar basar 40 lose woodchest aldım

KAYBERENN

Üye
bence de ceza sistemi gelmeli her pt de en az 1 2 a.f.k denk gelir duruma geldi

MaRaKeSH

Üye
abi adamlar napsın daha userler karaktersiz. 2-3 bilgisayardan giriyorlar haliyle 1 ile oynuyolar diğerleri afk. ip banned yapamazsın aynı evden oynadan yada internet kaeden oynayan insanlarda var. afk kalana ceza sistemi gelecektir eminim.

Vuaxx

Üye
çözüm basit etkinliklere belirli battle point üstünde adamları alacaksın böylelikle hem dv haritası canlanır hem de sorun belirli bir süre çözülür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt