Öneri Etkinlik Önerisi

GlobalManyak

Üye
Oyunda etkinlik neredeyse hiç yok (günlük zindan) saçmalığını saymıyorum. sadece gece gündüz sıkıcı exp kasmak yerine bir takım eventler yapılarak hem eğlenceli hem umutlu saatlere dönüştürmek çok zor olmasa gerek.
Haftanın 2 yada 3 günü belli saatlerde yapılacak bdw chaos tarzı etkinlikler yapılarak oyun akışı hem güzelleşir ve hediyelerle eğlenceli hale getirilebilir.

JaxSui

J
Bdw chaos nedir ? Yeni bir oyun olduğu için bunları açarsanız daha iyi olur.

GlobalManyak

Üye
Bdw chaos nedir ? Yeni bir oyun olduğu için bunları açarsanız daha iyi olur.
BDW ve Chaos Başka bir oyunun etkinlikleridir. Aynısı yada benzeri olabilir.
BDW: belli saatlerde belli level aralığının katıldığı oyun sisteminin her 2 ırktan otomatik 8 kişilik bir partiyle birleştirip mini bir haritada karşı karşıya getirip fight yaptırdığı bir etkinlik. Etkinlik süresince Savaş puanı kazanıyorsun. Daha çok kill alan ırk etkinliği kazanıyor karşılığında exp küçük hediyeler alıyor. Kaybeden tarafta daha düşk exp yada hediyer alıyor.
Cahos: Yukarıdaki gibidir ancak burada Kaç lvl yada itemlerinin ne olduğu farketmiyor herkes eşit ve eşit skillere sahip (Alan ve tekli skiller) Burada iyi takip eden yada taktik oynuyan kazanıyor.

Lord

Üye
İstediğin etkinlikleri video olarak varsa elinde tek tek atman veya çok detaylı bir şekilde anlatman daha doğru olur kardeşim ayrıca bende etkinliklerin çoğalmasını istiyorum senin gibi, oyunu çok bırakan arkadaşım oldu etkinlik azlığından ayrıca diğer oyunlarda oynayan ( new world, lost ark v.b 2020 model mmorpg ) lerdeki arkadaşlarım başlamadı bile etkinlik azlığı ve 2020 model oyunlar ile aynı klasmanda olmamasından dolayı.

GlobalManyak

Üye
İstediğin etkinlikleri video olarak varsa elinde tek tek atman veya çok detaylı bir şekilde anlatman daha doğru olur kardeşim ayrıca bende etkinliklerin çoğalmasını istiyorum senin gibi, oyunu çok bırakan arkadaşım oldu etkinlik azlığından ayrıca diğer oyunlarda oynayan ( new world, lost ark v.b 2020 model mmorpg ) lerdeki arkadaşlarım başlamadı bile etkinlik azlığı ve 2020 model oyunlar ile aynı klasmanda olmamasından dolayı.
Youtube BDW (border defense war) yada CHAOS etkinliği yazarak görebilirsin. Oyun yeni açıldı herşeyi biranda yapmayalım kafası var biraz şahsımca. Ancak Etkinlik demek oyunda canlılık, farklılık, eğlence, kan tazeleme demek monotunluktan çıkmak demek. Bunun farkına varmaları umarım uzun sürmez.

Lord

Üye
Youtube BDW (border defense war) yada CHAOS etkinliği yazarak görebilirsin. Oyun yeni açıldı herşeyi biranda yapmayalım kafası var biraz şahsımca. Ancak Etkinlik demek oyunda canlılık, farklılık, eğlence, kan tazeleme demek monotunluktan çıkmak demek. Bunun farkına varmaları umarım uzun sürmez.
Katılıyorum, inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt