Etkinlik sandıkları

karizmatik137

Üye
Blood valley ve crystal fortess etkinliklerinden gelen sandıkların pazar piyasasını bitirdiğini düşünüyorum ve ekliyorum death valleyde farm atmak her baba yiğidin harcı değil slotlarda ölmeden max 10dk duruyoruz bu kutuları hem kaybeden hem kazanan tarafa veriyorsunuz itemler çoğalıyor ama alem zorluktaki dv de droplar berbat hiç bir slottan saatlerce kayda değer item düşmüyor. Bence bu durumu düzeltmeniz lazım diye düşünüyorum farm atıp char dizmeye çalışan emektarlara item yok. İstediği zaman etkinliğe girenlere kutu çok olmadı.

Adv3NN

Üye
deathvalley ile zaten haddar lunaskar drop oranları aynıdır hiç bi yönetim video cekip daha yüksek diye kanıt sunmadı sadece söylentilerde daha yüksek oldugunu idda ettiler kanıt sunmadıkları sürece gözümde eşittir günde 15 saat deatvalley harıtasındayım :) katılıyorum droplar kötü deathvalley savaş harıtasında

karizmatik137

Üye
deathvalley ile zaten haddar lunaskar drop oranları aynıdır hiç bi yönetim video cekip daha yüksek diye kanıt sunmadı sadece söylentilerde daha yüksek oldugunu idda ettiler kanıt sunmadıkları sürece gözümde eşittir günde 15 saat deatvalley harıtasındayım :) katılıyorum droplar kötü deathvalley savaş harıtasında
Death valley pk haritası olduğu için ve farm zorluğu açısından haddar vesaire haritalardan çok daha iyi olması lazım drop anlamında çok saçma abi 10 saatte 1 kayda değer drop almamak nedir. Konuyu şansa getiricekler bence bu kadar şanssızlık fazla ve bunu bir çok açılan konuda nice arkadaşlarım dile getirdi ve sırf karşılık almayacağını bildiği için şikayetini dile getirmeyen niceleride var biraz vicdanlı olun bu oyunda ben ve benim gibi 10 saatini harcayan insanların size verdiği değeri bence sizde bizlere verin sayın yönetim x platformdan bıktık buraya geldik daha 3 ay oldu bizde moral bırakmadınız.

HeaveN

Üye
Sandık kısıtlama geldi bu gün hiç alamadım mesela hiç birini protean ırk etkinlik çok kötü bence hemen pes ediyo takım town oturuyo herkes etkinlik tadı kalmadı zaten bloody valley en iyisi kristal etkinlik artık zamab kaybı harita desen daracık eski harita süperdi insanlar birşey değerini bilmiyo koridor savaşıyoz resmen

karizmatik137

Üye
Sandık kısıtlama geldi bu gün hiç alamadım mesela hiç birini protean ırk etkinlik çok kötü bence hemen pes ediyo takım town oturuyo herkes etkinlik tadı kalmadı zaten bloody valley en iyisi kristal etkinlik artık zamab kaybı harita desen daracık eski harita süperdi insanlar birşey değerini bilmiyo koridor savaşıyoz resmen
Bilmiyorum biz kazandık kutu aldık ancak kaybeden ırk kutu almıyorsa bence bu çok iyi olmuş. Ama dediğim gibi death valley deki drop oranları göz ardı edilmeyecek kadar düşük yani bütün gününü bu oyuna veren birisi olarak cidden 2 haftadır çok bunaldım umarım görmezden gelmezler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt