Etkinlik Savaşlarına Dair Gözlemler

hakan1811

Üye
Haftasonu çok güzel bir etkinlik yaptı oyunumuz. Türkiye'nin dört bir yanından oyuncular geldi. Sohbet muhabbet vs. hoştu.
İzlemeye gelenler de oldu tabii. Dağıtılan köfte ayranları vs. geçtikten sonra konuyu şuraya getirmek istiyorum;
Bir sonraki turnuvaya toplama party ile gelip turnuvayı kazanmanın yolunu buldum arkadaşlar. Defansif oynayıp sayı verip son dakika monuyu alıyorsunuz ve kazanıyorsunuz. Vs atmayı ya da oyunu bilmenize gerek yok. Karambol oluşuyor son dakika ve son vuruşu yapan kazanıyor. Söyleyeceklerim bu kadar..

AssassinToSneakDOWN

Üye
Seni gayet iyi anlıyorum. Tahminimce iyi oynayan bir taraf kaybetti. Kaybetmesinin sebebi karşı tarafın stratejisi de değil aslında biraz şansa kalmasıydı. Haliyle yukarıda ki arkadaşında dediği gibi monument 5 puana düşürülebilir ve can değeri yükseltilebilirdi. En azından monumenti kesmek için baya uğraşmaları gerekirdi ve kill kaybedebilirdi. vsvs

MaRaKeSH

Üye
Öncelikle VENGEANCE ekibini kutlarım. Konunun açılış şekli güzel final kısmını pek beğenmedim. Sonuç itibariyle bam güm bir savaş sahnesi izlemedik stratejinin ne kadar önemli olduğunu gördük. sonuç itibariyle iki tarafında eşit şartlara sahip olduğu bir maçta taktiksel bir hamleyle kazanan tarafı tebrik etmek gerekmezmi ?

Alkoer

Üye
Aslında taktiksel bir oyun olması daha iyi. Başka bir oyundaki gibi sadece kuru kill alma değil bu şekil farklı bir turnuva formatı bence daha iyi.

Kazanan takımı birçok arkadaş kill sayısında geri olduğu için eleştirmiş. Ama adamlar güzel taktik yapıp kazanmış bana kalırsa.

Formata uyum sağlayıp başarılı olan takımı tebrik etmek lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt