Etkinlikler!

esnaf

Üye
2 saat etkinliğe giriş için bekliyorum. İlk çıktığı gibi basıyorum. Son 3 Crystal son 2 Blood etkinliğine giremedim. Oyun yöneticilerine soruyorum:
1. 160v160 etkinliğe sadece 160 kişiyi alacaksanız, hazır olmadan neden bir etkinlik yayınlıyorsunuz?
2. Etkinliklere katılan kişi sayısı çok olmadığı halde neden sayılar iki ırkta da 1200 küsürlerde gösteriliyor?
3. Craft yok, joblar arası denge yok, etkinliklere giriş yok, death valleyde akıcı oyun yok. Daha ne kadar izlemeyi düşünüyorsunuz?

Oyun ilk açıldığı günden beri iyiye gideceğini düşünüyordum ama sadece benim değil oyunda gördüğüm birçok kişinin oyun hakkındaki düşüncesi çok olumsuz.
Umarım bu oyunun bu hatalarını, insanların bu sıkıntılarını görüp bir an önce müdahale edersiniz.
Böyle devam ettiği sürece en azından kendi adıma söyliyim; bu oyunda bir gelecek görmüyorum. İşimden, ailemden, sosyal hayatımdan arta kalan zamanımda keyif alacağım oyunlar oynamak isterim.

HeaveN

Üye
knk bende giremedim ekran 3 dakika bekle yazısı geldi bekle bekle girmiyo
sonlandırdım oyunu bu sefer dışarı atmış düzgün bi şekilde ayarlanması lazım bu işin yoksa hiç yararı yok kimseye bu etkinliklerin.

HeaveN

Üye
etkinlik içeri alıp sonradan dışarı atması çok saçma bunun bakılması lazım zindan böyle oluyo içeri giriyoz oyun atıyo giriyoz oyuna dışardayız
haklarımız hep boşa gidio..

HeaveN

Üye
@Unbeatable knk giriyoz sıkıntı yok etkinlik dışarı nie atıyo onu çözemedim ben girdim dışarı attı beni harita 3 dakika bekleme aldı.

Hazerfen

Üye
Bloody'e sadece 2 oda açılıyor, oda 640 kişi eder :D
Ve 1 yetkili ilk tıklayanı alacak diye birşey yok diye açıklama yapıyor. Gerisini bilemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt