Etkinliklerde Oyundan Çıkılması

McAddict

Üye
Etkinliklerde oyundan çıkmak kapalı durumda sonuna kadar desteklediğim bir durum ancak bu etkinliklerden görev yöneticisini kapatarak oyunda çıkılabiliyor. Bence bunu kullanan oyunculara bir sonraki etkinliğe hatta 3-5 gün boyunca olacak etkinliklere girememeleri için yaptırım uygulanması lazım. Bu olay bir çok oyunda geçerli örneğin valorant internet kesilmesi vs durumlarında oyun size ceza vermiyor ancak sizin kapatmanız veya afk kalmanız durumunda sistem otomatik olarak yaptırım uyguluyor. Bence bizim oyunumuzda da bu şekilde bir yaptırım uygulanmalı.

HeaveN

Üye
Etkinlik savaşlar şu olabilir pc donabilir res olabilir tekrar girince dorion atması çok kötü içerde doğması lazım
Oyun geçenlerde dondu bloody valley adam vurdum ekran kitlendi sonlandırdım görev yönetici oyunu tekrar bi girdim
Dorion atmış :)

Zindan , Kristal , Bloody valley dışarı atmasın dc yersek bi süre konulmalı en az 5 dakika olabilir oyun hemen giriyon hemen dışarı atıyosunuz.!

KAYBERENN

Üye
Etkinlik savaşlar şu olabilir pc donabilir res olabilir tekrar girince dorion atması çok kötü içerde doğması lazım
Oyun geçenlerde dondu bloody valley adam vurdum ekran kitlendi sonlandırdım görev yönetici oyunu tekrar bi girdim
Dorion atmış :)

Zindan , Kristal , Bloody valley dışarı atmasın dc yersek bi süre konulmalı en az 5 dakika olabilir oyun hemen giriyon hemen dışarı atıyosunuz.!
bu sistem getirildi diye hatırlıyorum son patchte ama bakalım denemek lazım bence de öyle olmalı oyunda atma sorunu varken özellikle

HeaveN

Üye
@LizaRaim Zindan çok oluyo artık içerde doğuyor ama yeşil odada dc yedim 1 kere öteki taraf atmış o kötü oldu.
Düzelir ama sıkıntılar var tabi özellik dc sorunu var oyunda sabahları çok oluyo craft giriyom bi bakıyom menü atıyo .

jobulani

Üye
Hala cayır cayır quit çekiyorlar. Özellikle Crystal Fortress etkinliğinde. Bi kere ölmeye görsün, eller ' exit ' da hazır bekliyor. Geri kalan 4-5 kişi artık bastığı sc ile kalıyor. Artık armut gibi sc basıp girmiyorum. 1 dakika ortama bakıyorum. Duruma göre sc basıyorum. Zaten %20 ihtimalle kazanıyoruz onu da riske atmıyorum. Sitemim çok, öyle böyle değil.

:NaturoN:

Üye
Etkinliklerde oyundan çıkmak kapalı durumda sonuna kadar desteklediğim bir durum ancak bu etkinliklerden görev yöneticisini kapatarak oyunda çıkılabiliyor. Bence bunu kullanan oyunculara bir sonraki etkinliğe hatta 3-5 gün boyunca olacak etkinliklere girememeleri için yaptırım uygulanması lazım. Bu olay bir çok oyunda geçerli örneğin valorant internet kesilmesi vs durumlarında oyun size ceza vermiyor ancak sizin kapatmanız veya afk kalmanız durumunda sistem otomatik olarak yaptırım uyguluyor. Bence bizim oyunumuzda da bu şekilde bir yaptırım uygulanmalı.
Modemi de kapatabilir ona nasıl çözüm uygulanıyor ?

PlatinKolonya

Üye
biraz önce adam girdi 1 kere öldü ve heal gelmedi diye bastı çıktı gitti. Gerçekten rezillik , etkinliklerde protean isen gerçekten etkinlik değil zulüm oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt