Etkinliklere Arada Alıp Arada Almaması

starboy61

Üye
Nasıl bir oyun yönetimi anlayışınız var? Hani fırsat eşitliği nerde? Neye göre adamlar ıetkinliğe alıp almamazlık yapıyorsunuz? Arada giriyorum crystale arada çekmiyor hep de çıktığı gibi basıyorum. Yaptıgınız şey dümdüz adaletsizlik. 3 kere ticket attım size neye bağlı bu ilk 100 e girebilmek 1.basmak 100 mpbs 1giga internet hızı mı istiyorsunuz ? Sistem mi lazım ne lazım birader söyleyin hele yükseltelim etkinliğe girebilmek için? Kanser ettiniz kanser. Bu konuyu da kapatmayın çok mundar olan adam var dorionda mal gibi kalıp bekleyen.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

İlk 100 kişiyi almıyor bu yanlış bir algı eğer böyle bir bilgi aldıysanız.

Belli bir limiti var iyileştirmek için çalışma var şu an.

HeaveN

Üye
Etkinlik girsen ne olcak kanser olursun lunaskar içimizden geçiyo :) Ama limit kadar aliyo buda basmana bağlı sen gider 10 saniye geç basarsan giremezsin herkes girmek istiyo 1 sn basman lazim

Tanerrr

Üye
Merhaba,

1 kisi gunde 3 kere de girebiliyor ya da baska bir kisi gunde hic giremiyor. Nerede adalet

MaRaKeSH

Üye
Bir etkinliğin neden limiti olur, ozaman bunu da zindan gibi yapın etkinlikleri karşılıklı olarak 2000 küsürlere kadar çıkartıyoruz ama oyun bizi almıyor. özellikle priest sınıfı kesinlikle giremiyor. bv ye gireyim diyorum orayada almıyor hadi cf limitli bv nasıl limitli olur. ırk savası yapıyoruz gönüllüyüz diyoruz askere almıyolar bu nasıl iş :)

Muffiin

Üye
Etkinlik girsen ne olcak kanser olursun lunaskar içimizden geçiyo :) Ama limit kadar aliyo buda basmana bağlı sen gider 10 saniye geç basarsan giremezsin herkes girmek istiyo 1 sn basman lazim
Tamamen yanlış bilgi ben geçen ilk saniye bastım crash yedim oyuna tekrar girdim yeniden bastım benden önce basan arkadaslari almadı beni aldı bu sistem neye göre alıyor sistemde bilmiyor tıkla işte alırsa alır

birol2003

Üye
Merhaba,

En adil olanı kişi başı giriş hakkı sınırlaması, kimi günde 3 kez girebiliyor kimisi hiç giremiyor. Çalışmalarınızı aynı sistemin devamı noktasında değil de oyunculara eşitlik ilkesi için yaparsanız memnun oluruz.

starboy61

Üye
Limitle alakası yok Yani sabah 800 lerde basıyorum etkinliğe giriyorum da aksam 8 de 700 basıyorum etkinliğe giremiyorum + 100 kişi kastım limit değil diyelim 800 kişi katılıyorya o ilk 100 e hani tıklayan neye göre tıklıyor da seçiliyor 100.olarak ? Ben her basmada ya 700 ya 800 dolaylarında basıyorum mouse ikonu KATIL butonun çıktığı yerde çıktığı gibi basıyoruz 1 haftadır hep aynı sayıları görüyorum sitemim burda benim. Yani suçumuz istanbul'a uzak bir memlekette yaşamak mı ya da 16mbps internet kullanmak mı? Ben nie 1.basamıyorum mesela veya ilk 500 hiç görmedim bu zamana kadar çıktığı gibi basmama rağmen zaten KATIL a basınca direk sayıyı göstrermiyor 1-2 saniye gecikmeli işliyor o işlemede beni niye hep 700 800 e atıyor?

BEARFACT

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt