Etkinlikten Çıkanlara Ceza

DendroctonuS

Üye
Bu etkinlikten sinirlenip çıkan arkadaşlara bir ceza uygulanması gerek bunu ne zaman düşünecek yönetim bilgisi olan var mı ?

HARE

Üye
Önce CF sisteminin taahhüt edildiği gibi düzgün çalışması gerekiyor, yaptırımlar sonraki aşama. İçeride 60-67 level görev tokmağını takmış ölüme giden priesti kimse sırtında taşımak zorunda değil. Çoğumuz BP için giriyoruz, sözüm ona eleman 4m kutu için giriyor ama kazanmaya dair en ufak çabayı göstermiyor. SC yok, 7.5k party heal yok, cure zaten hak getire... Gidişat karanlıksa ben de çıkıyorum gayet. İstisnasız hepsine büyük SC basmışımdır, direkt pk atmaya geçerim daha iyi.

RickSancheZz

Üye
Kazanan taraf için baktığımızda monu bekleme olayı can sıkıyor, kaybeden taraf için baktığımızda partydeki asalaklar yüzünden vakit kaybetmeye gerek yok exit çak gitsin. Başka bir çözüm bulunmalı

HERO

Üye
Afk adamlar gire biliyor Ben daha 1 kere girdim şu etkinliklere, charimi kara listeye mi aldiniz yada şansiz minimal sadece

DendroctonuS

Üye
Kazanan taraf için baktığımızda monu bekleme olayı can sıkıyor, kaybeden taraf için baktığımızda partydeki asalaklar yüzünden vakit kaybetmeye gerek yok exit çak gitsin. Başka bir çözüm bulunmalı
knk ceza olmadıkça bu iş böyle gider istihdam yeri açıp personel alsın koskoca rise online :D otursunlar tek tek her şeyi incelesinler

RickSancheZz

Üye
Afk adamlar gire biliyor Ben daha 1 kere girdim şu etkinliklere, charimi kara listeye mi aldiniz yada şansiz minimal sadece

anında tıklamak gerekiyor saniye geciksen almıyor içeriye

knk ceza olmadıkça bu iş böyle gider istihdam yeri açıp personel alsın koskoca rise online :D otursunlar tek tek her şeyi incelesinler

incelesinler incelesinlerde ne bileyim ceza yerine 2 tarafında eğlenebileceği bi çözüm bulunabilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt