event başladıgından beri

Knight

Üye
event basladıgından beri sadece 4 saat uyudum sabahtır hayatsız gibi exp kasıyorum gercekten acınacak haldeyim ama bazı insanların makroyla 7 24 kasması hic ugras vermemesi cok zoruma gidiyor adamlar z blockun bugunu bulmus gidipte ptsinden birinin üstüne tıklama ile bu isi cozebiiyo bazen bende diyorum milleti görünce hickimse aldırıs etmiyor makroyu kullanıyor korkmuyorlar sende ac bi enayi sen misin ama ben boyle dusunursem herkes boyle dusnurse oyunun hali ne olur? suanda acılar ıcınde totiskom agrılar icinde hala expteyim makroculara hakkım haram zıkkım olsun

Zonta

Üye
Makrodan kurtulmanın tek bir yolu var. Z block geldiği zaman ekranda belli bir kadraj içerisinde rastgele bir yerde " z block kaldır " butonu gibi tıklanması istenen bişey olabilir. Rastgele çıkacağı için makro kullanan kişiler bu şekilde patates olur. Son 2-3 gündür hiç ağlayan yok z block yüzünden. Oyun yine makro online oldu. Dün adam makro kullanmıyorum diye partiden attı. Uzun süre elle kasamazmışım. Legal oynamak suç oluyor böyleleri yüzünden.

BySavas

Üye
atıyorum 2 saniye içerisinde 10 defa z tıklanırsa - hesaba 1-3-7-15-30 -perma ban atılsın böyle birşey gelebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt