Event-Mücadele

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Basit bir sual sormak istiyorum. Event girmek için, saati bekleyip, canhıraş butona basıp, evente katılma hakkı kazanıp, event başladıktan sonra, neden tiyatro izler gibi takılıyorsunuz ? Ya bu takımlar 8'er kişi değil mi ? Tamam bazen takıma priest gelmeyebiliyor. Sadece okçu olarak oynadığımız da oldu. Basitçe, ben arkaya kaçıp, dikkat dağıtıp dayanabildiğim kadar dayanıp , 5 kişiyi üstüme çekip 1 dakika boyunca orada mücadele ederken, geride kalan 7 kişi, ön safta kalan rakibe (3 kişi) ne yapıyor da o 3 kişi ölmüyor ve durum hep aleyhte oluyor ? Hayır takıma gelen kişiler boş kişiler de değil gördüğüm kadarıyla. En iyi clan oyuncuları, sembol çıkartanlar, ellerinde 7 olan itemler olan insanlar. Tamam herkes bu oyunu çok iyi oynamak zorunda değil, herkes profesyonel değil. Yaşlısı da oynuyor genci de, fakat ben öldükten sonra dönüp bir bakıyorum, bizim monu etrafında arabalı sinema izler gibi herkes birbirine bakıyor buluyorum.

Arkadaşlar, mücadele etmeyecekseniz, şu eventlere girip, insanları tilt etmeyin. Zaten oyundan aldığım tek ve en büyük zevkim, "FPS" oyunundaki gibi rekabetçi mod hissiyatı. Onun da kusura bakmayın ama, tüm zevkini rezil ediyorsunuz.

3 dakika geçiyor, adam oyundan çıkıyor. Pm atıyorum neden çıktın? "Argo" ifadeyle kullandığı sıfat eşliğinde, olan oyuncular varsa ne oynayacağım, ne diye onlara kutu kazandıracağım. Yan tarafa bakıyorum, sen niye afksin diyorum. Adam sc basmamış banane ne oynayacağım diyor. Eventler başlayalı 1 aydan fazla oldu. Herkes iyi kötü ne olduğunu biliyor. Hâla bu tarz sahnelerle karşılaşmak beni benden alıyor. Sorduğum diğer kişi, sen beni biliyor musun? Ben rüştünü ispatlamış bir oyuncuyum. Sen kimsin, adın sanın nedir, hayırdır çekiyor. Madem o kadar iddialısın, çıkacaksın oraya, elinden ne geliyorsa ortaya koyup, sonucu kabulleneceksin. Galibiyet ya da mağlubiyet.

Bu tarz oyuncuları, CSGO'daki gibi, oyunu terk cezası önce 30 dakika, burada 1 event, bir sonrakinde 3 event, bir sonrakinde 7 event, bir sonrakinde 30 event yasaklayacaksın ki, belki düzelirler. Suç varsa, ceza da olmalı. Oynamayacaksanız, girmeyeceksiniz. Bunun nesini anlamıyorlar ? Varsa rahatsızlık duyduğunuz bir konu tartışalım. Beni, hemen hemen girdiğim bütün eventlerden ötürü tanıyan tanıyordur. Neler yaptığım da ortadadır. Mücadele etmeyen, oyunu terk eden, yardımcı olmayan kim varsa, nefret ediyorum. Umarım bu konuda bir yaptırım seçeneği yakın bir gelecekte getirilir. Nasıl ki seyir zevki, kirletilebiliyorsa, oyun zevki de kirletiliyor bu şekilde.

Saygılarımla,

presto_86

Üye
Sw isteyen mi dersin oltayla gelen mi dersin partiye düşer düşmez afk kalan mi dersin en kötüsüde priest olup da 8 kişinin arasına giripn1 kill almaya çalışan oyuncu mi dersin sinir hastası olmamak elde değil

Shrimp

Üye
Söylediklerinin bir çoğunda haklısın ancak Event dediğin olay eşit koşullar halinde olmalı diye düşünüyorum , karşı takımdaki priest sayısı kadar senin takımınada priest gelmeli karşıdaki mage kadar senin takımınada mage gelmeli kaldı ki adı üstünde event kimse para verip sc basmak zorunda değil koyarsın oraya bir npc event için sadece sana sc basar ve zevk ile pvp modunu gerçekleştirirsin bence burada insanların birbirini suçlamasından çok yönetimin el atması lazım bu event olaylarına diye düşünüyorum

Stupendous

Üye
Söylediklerinin bir çoğunda haklısın ancak Event dediğin olay eşit koşullar halinde olmalı diye düşünüyorum , karşı takımdaki priest sayısı kadar senin takımınada priest gelmeli karşıdaki mage kadar senin takımınada mage gelmeli kaldı ki adı üstünde event kimse para verip sc basmak zorunda değil koyarsın oraya bir npc event için sadece sana sc basar ve zevk ile pvp modunu gerçekleştirirsin bence burada insanların birbirini suçlamasından çok yönetimin el atması lazım bu event olaylarına diye düşünüyorum
Selam

Sevgili Shrimp,

Yıl 2022, 2023 sayılı ay kalmış. Siz kalkmış hala sc'ye para vermek zorunda değil diyorsunuz. Haftalar önce, SC'nin aylık maliyeti ile, Eventler ile elde edeceğiniz gelir sayesinde, kaç yüz tane satın alabileceğiniz, kaç aylar boyunca kullanabileceğinizi, Bilimsel veriler ışığında(Matematiksel) olarak açıkladım. Siz kalkıp bana, basmak zorunda değil derseniz, ben de size hadi oradan derim. Event'e giriyorsanız, bu şartları sağlamanız lazım. üç kuruş beş kuruşun lafını yapan adamın benim takımımda işi olamaz. Yönetim ne yapsın, her şeyi yönetim mi halletsin. Oldu, hatta her oyuna giren oyuncuya, aylık 1000 TL'de para versin. Premiumlar 90 TL, 1000TL olarak da geri dönüş yapsın. Hoş geldiniz, oyunumuzda oynuyorsunuz, alın bu da paranız diye. Latife mi yapıyorsunuz ? Beni mi sinirlendirmeye çalışıyorsunuz bir anlam veremedim.

Üstüne basa basa söylüyorum. Eventlere giriyorsanız, o scrolları alıp kullanacaksanız. Yazılı olmayan kuraldır. Ötesi berisi yoktur. Kanun gibidir. Yazılı olmayan kanun. Kimse, falanca kişinin " ++'sını, ac'sini- dashini wolf'unu atmak zorunda değil. Uzun uzun anlattım. Tekrar etmeyeceğim.

Yönetimin el atacağı konu, ayrılan kişilere, kademeli olarak "Event" dışı bırakılması. Tıpkı CSGO'daki gibi. Afk kalanlara da, takımı sabote edenlere de aynı şartlar geçerli olmak üzere, değişikliğe gidilmesi lazım. Mutlaka kazanacağız diye bir şey yok. Ama mutlaka mücadele edeceğiz diye bir şey var. Kimse başkasının uşağı değil. Herkes eşit haklarla katılma hakkı kazanıyor. Saatini bekleyip giriyorsanız, giren diğer 7 kişinin hakkını gasp edemezsiniz. Bu insani bir şeydir. Bu şartları yerine getiremiyorsanız, insanlığınızı sorgulamanız gerekmektedir.

Saygılarımla,

Alkoer

Üye
Kesinlikle haklısınız burda saydığınız sorunlarda.

Bu sorunların hepsi malesef dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. Maddiyat konusuna.

Free to play bir oyuna kimse para yatırmak zorunda değil.

Ama maddiyat o kadar önemli bir hal almış ki adam sc hesabı yapıyor. Zevkine oynayan oyuncu burda eziliyor.

Ben priest oyuncusu olarak heal-db dönüp sc basıyorum ama benden buff isteyen adam geliyor yanıma. Benim parama ve zamanıma yazık oluyor.

Bir yandan da oyun free to play bu buff isteyen adamda oyunu oynayabilmeli diyorum.

Orta yolu bulmak imkansız gibi.

MaRaKeSH

Üye
Maalesef bende bir priest oyuncusu olarak bu durumu protesto ediyorum ve girmiyorum cf lere. Her girdiğimde skil boz buf at ac at kendine sc bas traji komik bir durum. Ama clasımız gereği yapmak zorundayız da. Asıl çılgınlık her girdiğim etkinlikte karşı tarafın full okçu olması

JamesParker

Üye
hacı bir protean olarak gerçekten artık eventlerde birşey yapma isteğim bitip tükenmeye çok yakın. itemli veya itemsiz olması önemli değil takım olarak oynayabilmek önemli bu tarz etkinliklerde, crystal war a giriyorum millet bakıyor 1-2 kill verdik hemen alt f4 çekiyor, diğer evente giriyoruz bi 10-15 dk pk atıyoruz skor 200-300 fark olduğu zaman towna düşersem pt bulamıyorum ve mecburen afk bırakmak zorunda kalıyorum (jobum mage, tek başıma aklımı alıyorlar)

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Yönetim,

Artık bu konuya eğilmeyi düşünüyor musunuz ? Burada yazılanları okumuyorsanız şayet, discord üzerinden de iletişime geçeceğim, ticket da atacağım. Fark edilene kadar.

Saygılarımla

Ekli dosyalar

• maç 1.jpg
    maç 1.jpg
    793.1 KB · Görüntüleme: 54

jobulani

Üye
İşte o oturan şahsiyet Protean'dan geçmedir. Biz her etkinlikte bu sorunu yaşıyoruz. Tam Lunaskar basma kararı almışken şu tablo beni de kahretti. Her etkinlik için bir BP sınırı ya da etkinliği sabote eden, etkinliği kasıtlı terkedenler için bir yaptırım gelmeli. Oyun zevki bırakmadılar.

Ayarsız

Üye
ben de bir priestim cf ye girdiğimde int dönüp ya heal ya db ye geçiyorum , ama jobdaşlarım elinde tokmak kara murat hesabı dalıyor , rogue si buff istiyor mage i adam çekmiyor vs ... saymakla bitmez . çözüm için bence cf ler 500k gold giriş ücreti olmalı . Maçası yiyen girmeli , giren de afk kalacak adam olmaz o durumda ve 5 tl lik sc yi basmaktan erinmez

Stupendous

Üye
ben de bir priestim cf ye girdiğimde int dönüp ya heal ya db ye geçiyorum , ama jobdaşlarım elinde tokmak kara murat hesabı dalıyor , rogue si buff istiyor mage i adam çekmiyor vs ... saymakla bitmez . çözüm için bence cf ler 500k gold giriş ücreti olmalı . Maçası yiyen girmeli , giren de afk kalacak adam olmaz o durumda ve 5 tl lik sc yi basmaktan erinmez
Selam

Sevgili Ayarsız,

Merak etmeyin, ne yapıp ne edip gene girerler. Ama yine de güzel bir öneri. Bence 500k az. 1.5m yapalım bunu. Hatta 2m. Yanı sıra daha önce öneride bulunan bir arkadaşa farklı bir konu başlığı altında şöyle demiştim, "BP 100k olmalı sınır" kendilerini boostlarlar, ya da pk partilerinde vakit geçirerek o nplere ulaşabilirler ve bu durum, onları iyi birer oyuncu yapmıyor. Fakat bugün geldiğimiz noktayı düşününce, şöyle bir geliştirilmeye gidilebilir.

1-Sistemin "AFK" leri, çaba sarf etmeyenleri ve ilk 3-5 dk içerisinde serverdan ayrılanları cezalandırabilecek bir noktaya getirilmesi.

2-Maddi giriş sınırı fikrin geliştirilmesi mümkün. Kulağa hoş geliyor. Yalnız şu da unutulmamalı, oyunu oynayan herkes, eşit haklarla, oyunun hizmetlerinden yararlanmakla mesuldürler. Bu bağlamda, 2 farklı giriş tercihi yapılabilir. CSGO'daki gibi. Prime hesaplarla prime hesaplar, seçkin olmayanlarda kendi aralarında.

3-BP sıralaması. 100k ve altı kendi aralarında eşleşsin, 100k ve üstü kendi aralarında. Bu kademe 0-50/ 50-100 / 100 ve üstü diye de şekillenebilir.

4-Scroll basmayanlara ne yapacağız derseniz, giriş ekranına, yönetimin zaruri olarak ihtiyaç duyulan scler hangileri ise örnek ac+hp TL maliyeti ne kadar bunları 0.80 kuruş. Oyun parası ile neye tekabül ediyorsa, o karakterlerden istenebilir. Ödeme yapılır ve oyuna o şekilde başlayabilir. Hatta daha geliştirilmiş halini de söyleyeyim. Event 30 dakika sürüyorsa, 30 dakikalık sc hesabına da gidilebilir. Böylelikle 1 tame sc parasına 2 evente girişi sağlanabilir.

Tüm bu öneriler, Eventlerde sinir harbi yaşamamak adına geliştirilmeye açıktır. Benim düşünebildiklerim, şu an için bunlar. Sinirli olduğum için daha iyilerini, sakin kafayla sizler bulabilirsiniz. Yönetime iletelim düzenlemeye gitsinler. Eğer ki gelişmeye açıklar ise, yapıcı bir şekilde bunu herkesin lehine çevirebiliriz.

Saygılarımla

zubidubi44

Üye
Selam

Sevgili Ayarsız,

Merak etmeyin, ne yapıp ne edip gene girerler. Ama yine de güzel bir öneri. Bence 500k az. 1.5m yapalım bunu. Hatta 2m. Yanı sıra daha önce öneride bulunan bir arkadaşa farklı bir konu başlığı altında şöyle demiştim, "BP 100k olmalı sınır" kendilerini boostlarlar, ya da pk partilerinde vakit geçirerek o nplere ulaşabilirler ve bu durum, onları iyi birer oyuncu yapmıyor. Fakat bugün geldiğimiz noktayı düşününce, şöyle bir geliştirilmeye gidilebilir.

1-Sistemin "AFK" leri, çaba sarf etmeyenleri ve ilk 3-5 dk içerisinde serverdan ayrılanları cezalandırabilecek bir noktaya getirilmesi.

2-Maddi giriş sınırı fikrin geliştirilmesi mümkün. Kulağa hoş geliyor. Yalnız şu da unutulmamalı, oyunu oynayan herkes, eşit haklarla, oyunun hizmetlerinden yararlanmakla mesuldürler. Bu bağlamda, 2 farklı giriş tercihi yapılabilir. CSGO'daki gibi. Prime hesaplarla prime hesaplar, seçkin olmayanlarda kendi aralarında.

3-BP sıralaması. 100k ve altı kendi aralarında eşleşsin, 100k ve üstü kendi aralarında. Bu kademe 0-50/ 50-100 / 100 ve üstü diye de şekillenebilir.

4-Scroll basmayanlara ne yapacağız derseniz, giriş ekranına, yönetimin zaruri olarak ihtiyaç duyulan scler hangileri ise örnek ac+hp TL maliyeti ne kadar bunları 0.80 kuruş. Oyun parası ile neye tekabül ediyorsa, o karakterlerden istenebilir. Ödeme yapılır ve oyuna o şekilde başlayabilir. Hatta daha geliştirilmiş halini de söyleyeyim. Event 30 dakika sürüyorsa, 30 dakikalık sc hesabına da gidilebilir. Böylelikle 1 tame sc parasına 2 evente girişi sağlanabilir.

Tüm bu öneriler, Eventlerde sinir harbi yaşamamak adına geliştirilmeye açıktır. Benim düşünebildiklerim, şu an için bunlar. Sinirli olduğum için daha iyilerini, sakin kafayla sizler bulabilirsiniz. Yönetime iletelim düzenlemeye gitsinler. Eğer ki gelişmeye açıklar ise, yapıcı bir şekilde bunu herkesin lehine çevirebiliriz.

Saygılarımla
Bahsettiğiniz konuyu ben açmıştım ve oraya siz cevap olarak yazmıştınız.
Bknz: https://forum.riseonlineworld.com/konular/cyristal-fortness-girisi-icin-oneri.13788/#post-93969
Etkinliklerdeki dengesizlikler cidden oyun keyfini kaçırıyor. Her ne kadar ödül için etkinliği kazanmak için girsek de etkinlik sırasında yaşanan çekişme bir o kadar gerekli. Yeri geliyor başa baş giden bir etkinliği kaybediyoruz ama o an yaşadığımız rekabet inanın kazanılan/kaybedilen kutudan daha önemli oluyor. Oyunda geldiğimiz noktada birçok etkinliğin 50-5, 50-10 gibi skorlarla sonuçlanıyor ve hiç savaşmadan monu bekleyip kesilerek etkinlik sonlandırılıyor.

UNDERT0KER

Üye
Protean'ın bütün sc basmayan bp priestleri ve tek yiyen scsiz mageleri malesef lunaskara geçmiş durumda. durumlar tersine döndü bu sefer daha kötü oldu hem bunlar yüzünden sayı fazlalığından etkinliğe giremiyoruz etkinliğe girsek bile kazanamadan çıkıyoruz. Baktı bunlar lunaskarlar yeniyor hepsi o tarafa geçti aslında sizin yüzünüzden lunaskarlar yeniyordu buraya geldiniz şimdi proteanlar yeniyor ya kendinize çeki düzen verin yada oyun yöneticileri bu duruma bir çözüm getirin ırk farkı olmadan herkes karışık 8'şer pt girsin.

Stupendous

Üye
Bahsettiğiniz konuyu ben açmıştım ve oraya siz cevap olarak yazmıştınız.
Bknz: https://forum.riseonlineworld.com/konular/cyristal-fortness-girisi-icin-oneri.13788/#post-93969
Etkinliklerdeki dengesizlikler cidden oyun keyfini kaçırıyor. Her ne kadar ödül için etkinliği kazanmak için girsek de etkinlik sırasında yaşanan çekişme bir o kadar gerekli. Yeri geliyor başa baş giden bir etkinliği kaybediyoruz ama o an yaşadığımız rekabet inanın kazanılan/kaybedilen kutudan daha önemli oluyor. Oyunda geldiğimiz noktada birçok etkinliğin 50-5, 50-10 gibi skorlarla sonuçlanıyor ve hiç savaşmadan monu bekleyip kesilerek etkinlik sonlandırılıyor.
Selam

Sevgili zubidubi44,

Evet, daha önce yazdığımı hatırladığım için, bu konu altında da aynı tekrarı es geçmemek istedim.

Yapılacak seçenekler bir önceki mesajımda mevcut. Tabi bu söylediklerim daha da geliştirilebilir. Böylelikle rekabet ortamı çok daha iyi yerlere gelir. Ben kendimi sınamak istiyorum. Aynı zamanda en keyif aldığım şey, oyundaki bu etkinlikler. Farm yapan birisi değildim. Yayıncı arkadaş var Çağın, onunla fırsat oldukça takılıyorum. Bir şeyleri düşürme hissi fena değil yalnız savaşmak kadar da keyifli değil maatteessüf.

20:00'deki etkinliğe girdim, karşı tarafın mageleri ve Rogueleri ya scsiz idi, ya da çok güçsüzlerdi. Farklı bir şekilde yendik. Bu da keyifli değil. Ticket attım, dedim ki insanlar etkinlik başlar başlamaz 3-5 dakika takılıyorlar. Baktılar takım eh modunda, quit çekiyorlar. Buna bir yaptırım lazım. Videolu kanıt sunarsanız gerekeni yapabiliriz, resim vs pek kanıt niteliğinde değildir.

Resim belki kanıt için yetersiz olabilir fakat, Etkinlik 30 dakika ile başlıyor, ben resmi 23.cü dakikada çekmişim takım 4 kişi. Video olsa ne olur, olmasa ne olur. Her şey pirüpak.

Zaten konumuz bu da değil. Gerekli iyileştirmeler yapıldığında, CSGO'daki gibi, elektrik mi kaçtı, oyunu mu terk ettin. Bilgisayar mı bozuldu. O an oyundan düştüysen, ilk seferin ise yersin 30 dakika banı. Tekrar mı yaptın 2 saat. Yok akıllanmadın bir daha mı 24 saat. Israrında inatçıysan 7 gün git gel belki akıllanırsın. Burada da bunu eyleme dökecek bir iyileştirme, yazılım gerekli. Sistem oyuncuyu algılayacak. İlk denemesi mi, 1 gün boyunca eventlere girişi yasakla. Tekrar mı yaptı, 3 gün. Tekrar mı yaptı 7 gün. Tekrar mı yaptı 15 gün. Sonra uzun bir süre bu tarz takılmadığında, sistem kendini sıfırlayacak. Yok 15 gün yedi, döndü geldi, 2 3 girdi sonra gene çıktı bir daha 15 gün. Süreler, tekrarlar değiştirilebilir, uzatılabilir. Orası herkesin ortak bir paydada buluşması ile olacaktır.

Yani bu söylediğimin yapılabilmesi, Amerika'nın keşfi kadar zor olmasa gerek. Basit bir kaç düzenleme çözecektir. SC olayını da değindim. Hepsi basit şeyler. Yeter ki yapmayı istesinler. Bakın görün o zaman oyun nasıl bir hâl alıyor. Oyuncular, bu forum çatısı altında şikayetlerini dile getiriyor. Hangi oyun yetkilisi bunları harfi harfine okuyup, gerekli gördüğü notları alıyor merak ediyorum doğrusu.

Her şeyi, bir kişi bilemez. Mutlaka akıl, akıldan üstündür. Daha iyisi mutlaka vardır. O yüzden kulak kesilin, forumda neler oluyor diye sevgili yönetici arkadaşlar.

Saygılarımla

Shrimp

Üye
free to play oyunda neden böyle kötü adam ilan ediliyor sc basmayanlar ? İsterse 1 kuruş olsun sc ücreti ,oyun çıkarken Free to play denildi kimseyi bu konuda zorunlu tutamazsınız diye düşünüyorum …

Stupendous

Üye
free to play oyunda neden böyle kötü adam ilan ediliyor sc basmayanlar ? İsterse 1 kuruş olsun sc ücreti ,oyun çıkarken Free to play denildi kimseyi bu konuda zorunlu tutamazsınız diye düşünüyorum …

Selam

Sevgili Shrimp,

11 Ağustos 2022'de feya adlı kullanıcının mesajına ithafen verdiğim yanıtımı, alıntı yoluyla buraya tekrar ekleyeceğim. Aynı şeyleri yazmaktan bıktığım için.

feya o gün ne demiş.

Neden,+++++ istemek ve ya dash istemek suç mu. Partiye ++++ vermicekse priestin ne işi var o partide,yada asas dash vermicekse aynı şekilde..Senin bas ettiğin item sc mi oluyor,ben bir partideysem sc olsa bile basmam priest ve asas varsa

Yanıtım;

Selamlar,

Sevgili Feya

Etkinlik içerisinde "Scrollar" kullanılmayacaksa, o etkinlik içerisine dahil olmanız, yarardan çok zarar getirecektir takıma. Ve kazanma ihtimali varken takımın hem sizin gibiler yüzünden 1 kişi eksik oynamakla kalmayıp, attack yapacakları, cure verecekleri ya da heal atacakları sırada sizinle uğraşmak durumunda kalacaklardır. Bu da eş zamanlı olarak birden fazla oyuncunun devre dışı kalması manası gelmektedir. Tüm takım bu şekilde olsa şayet, zaten oyunun başlaması ile bitmesi, tahminime göre altı dakikadan uzun olmayacaktır. Ya oyun tecrübeniz yeteri kadar yok ya da "Scrollar"ın fiyatını karşılayacak bakiyeniz. Aslında matematiksel olarak hesaplamak gerekirse sizin için üşenmeden hesaplayayım. 1100 Cash 100 TL. 200 Cash'e Buff 200 Cash'e de AC alabiliyorsunuz. Neredeyse 20 TL ye 50 Scroll gelmekte. Aynı anda 2 scrollu birden basarsanız, 0.4+0.4'ten 1 TL bile yapmayacak bir hizmetten bahsediyoruz. Kaldı ki oyunda item düşürüp satıp, oyun parası karşılığında da bunları temin edebiliyorsunuz. 5-6m aralığında.

Günde 2 defa girseniz, haftada 14 kez Crystal Event'e girebilirsiniz. Bu da size her girişiniz 1 TL olarak yansısa, 14 TL'ye tekabül eder. Küsuratları es geçerek hesaplıyorum. Haftada 14 TL Ayda 56 TL yapar. Hepsine girdiğinizi düşünürsek. Sadece Eventlere girerek, Gold kutu düşürseniz ayda 60 Event'ten 15 tane gold alsanız bile, Tanesi 4.5m den sattığınızda, 67.5m yapar. 45 tane de Wooden chest aldığınızı düşünürsek, 500k'dan 22.5mde oradan gelir.

90m para ile, Tanesi 5.5mden Buff ve Ac alsanız, 11m yapar. 8 tane rahatlıkla bu setten temin edebilirsiniz. bu 8 set ile aylarca devam edebilirsiniz Scroll ile. Yani bu basit Matematik işlemi bile sizin çok büyük hatalı ve haksız olduğunuzu göstermeye yeterli ve açıktır.

Kusura bakmayın ama ben sizin gibi oyuncularla aynı takımda oynamaktan ne keyif alırım ne de takımımda olmasını isterim. Mümkünse yönetimin bu tipteki oyuncuları kendi aralarında eşleştirmeleri için bir yol bulmalarını isterim. Gitsinler, kendilerine düzenli olarak, buff ac, dash, basıp oynamakla meşgul olsunlar ki, biz rekabetçi modun gerektirdiği değerleri bilen insanlar kendi aralarında oynayıp zevk alabilmeyi bilsinler.

Saygılarımla

Şimdi bu konuyla ilgili yönetime şunu önerebilir, sizi de üzmeyecek bir teklifte bulunabilirim.

Bu konu altına da yazdığım gibi, CSGO'daki gibi, prime hesaplar primelar ile eşleşesin. Olmayanlar kendi aralarında. SC basmak için gerekli görülen madde 4'teki önerim bazında, ilgilenmeyenler için ayrı bir eşleşme bölümü aktif edilebilir. Gitsinler orada, dash mi istiyorlar, buff mı, ac mi, magic resistance mı. Zerre kadar umurumda değil.

Event, oyunun diğer seçeneklerinin dışında gerçekleşen, özel bir alan. "Death Valley" de, kendi kafanızda 3-5-8 kişi bulabilir, buff ac ile bp kasabilirsiniz. Farm yapabilirsiniz. Dilediğiniz kadar özgürsünüz. Yalnız ben evente giriyorsam, gerekli gördüğüm ciddiyeti, başlamadan önce sağlıyorsam(repair, balık, pot,ok,cure,adrenalin) kontrolü. Takıma gelen kişi bu sorumluluk bilincinden ve hassasiyetinden yoksunsa, bu beni baltalar, oyunumu da mahveder. Ben eşleşmek istemiyorum. Evet o adam sana göre basmak zorunda değil, ben de o adam ile oynamak zorunda değilim. Ayrı platformlar altında eşleştirilebilir ve herkes gönlünce zevk alabilir.

Saygılarımla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt