eventlere scsiz adam girmesin

GaeukoHontza

Üye
cf etkinliğinde 75 cap geldiğinden beri +++ acaca diye gezinen türler türedi sabrımızı sınıyor en sonunda hakaretten hesaplarımız elden gidecek eventler eğlenme yeridir stress yeri değil yönetim buna bir çözüm bulun gerekirse para çeksin herkesten royalde afk kalan cfde ++++++ acacac diye gezinenlerden bıktım

BySavas

Üye
sc konusuna birşey diyememde afk kalanlara çözüm şart

Crushbane

Üye
Grup olarak girebilme gelmeli. Kurallar koyarsın 4 range dps'den fazla olmaz, 3 tane aynı sınıftan fazla adam olmaz gibi. 8 mage, 8 okçu, 8 pri falan girilmesini engellersin. Partini kurarsın arkadaşın olur, klanın olur ya da dv den toplarsın. Herkesin sc si olur keyfine bakarsın. Rasgele adamlarla giriyorsun keyfinin içine ediyorlar. Ben bu yüzden girmiyorum gerçi.

HeaveN

Üye
Oyun Npc sc gelmesi şart yoksa bu sc olay çözülmez bilgin olsun basmıyo adam yazarken savaş boş zaten sc basmayıp bide önden gidiyosa kesin yenildiniz ozaman.

Crushbane

Üye
Oyun Npc sc gelmesi şart yoksa bu sc olay çözülmez bilgin olsun basmıyo adam yazarken savaş boş zaten sc basmayıp bide önden gidiyosa kesin yenildiniz ozaman.
Sen adamın çantasına bedavaya koysan basmayacak adam var. Ben bu tiplerle uğraşmak zorunda mıyım ? Bana kendi klanımla, arkadaşlarımla girme hakkı ver, önümü kapatma, beni kısıtlama. İsteyen gitsin rasgele adamlarla yine girsin.

Zbam

Üye
Birçok kez yazdım ticket attım oyunun dediği kimseyi sc basmaya zorlayamayız oldu npc gelsede sc satışları düşer ben her hafta sadece etkinlikler için 25er sc ba 75 sc eder az para değil.
Bunun çözümü benim gözümde ödüllerinde ranka göre artacağı dışarıda kasılan battle pointten bağımsız cfw için oluşturulmuş bir rank sistemi level sınırları çözüm değil çünkü yakında herkes 75 olucak

presto_86

Üye
Sunrise karma olabilir demişti çalışıyoruz cf için dedi bende bayadir girmiyorum sc ne yazik ne zmn girsem yeniliyoruz zaten ;) parti içi de tutarsız daha bir tane warrior asas düşmedi partime

RickSancheZz

Üye
sc zorunlu değil sonuçta ama scsizler yüzünde kazanacağımızı kaybediyoruz

Alkoer

Üye
Örnek olarak cf girince herkeze otomatik olarak cf ye özel 2k-300ac gelebilir.

Cf içinde silinemesin ama cf bitince oto silinsin. Sadece cf özel.

Tabi bu mantık olarak iyi ama ticari olarak kötü bir çözüm.

Parası ile 2.5k sc alan adamı üzer. Oyuncular sc almayıp bu bedava buff la oynasa sc satışı düşer yönetim üzülür.

Tam bir ortayol düşünemedim ben.

bRT E

Üye
İnsanlara sc bastırmak çok zor
Örnek olarak cf girince herkeze otomatik olarak cf ye özel 2k-300ac gelebilir.

Cf içinde silinemesin ama cf bitince oto silinsin. Sadece cf özel.

Tabi bu mantık olarak iyi ama ticari olarak kötü bir çözüm.

Parası ile 2.5k sc alan adamı üzer. Oyuncular sc almayıp bu bedava buff la oynasa sc satışı düşer yönetim üzülür.

Tam bir ortayol düşünemedim ben.
Herkes scsiz olarak oynayabilirmi ?
Priler buff + ac verecek , hiçbir şekilde sc basılmayacak..
Grup zindan da oynadığımız gibi

Nihâvend

Üye
bunun önüne geçmek için cf de özel bir npc olur tek buff ac 1500-2000 hangisi olacaksa cüzi bir miktarla bu tek bufflar alınır cf süresince süresi olur, onun dışında herkes basmaz, basmıyor..

bRT E

Üye
Şu olabilir ;
Etkinliğe giren oyunculara , oyun otomatik olarak sc basar.
Herkese eşit olacak şekilde 3k buff, 350 ac ,dash, str gibi...
Savaş sonu silinir..

Alkoer

Üye
Şu olabilir ;
Etkinliğe giren oyunculara , oyun otomatik olarak sc basar.
Herkese eşit olacak şekilde 3k buff, 350 ac ,dash, str gibi...
Savaş sonu silinir..
Zaten bunu kastetmiştim dostum. Oto sc basıcak oyun. İçerde kendi sc niz çalışmayacak. Ama artı ve eksi yanları var bu durumun.

mmtakiff06

Üye
Cfnin tek bir çözümü var lunaskar olacaksin sc olmadanda kazanabilirsin. Neden mi ? Protean ırkı 3-4 hesap açıp eventlerde afk bıraktığı için hiç sc zorunluluğuna gerek yok.

Crushbane

Üye
Cfnin tek bir çözümü var lunaskar olacaksin sc olmadanda kazanabilirsin. Neden mi ? Protean ırkı 3-4 hesap açıp eventlerde afk bıraktığı için hiç sc zorunluluğuna gerek yok.
Ben de böyle çakallarla, sc basmaktan aciz cimrilerle oynamak istemediğimden dolayı kristale girmiyorum. Kendi partimizi kurma olayı gelirse, yok afk kaldı yok sc basmadı olayı birçok kişi için tarihe karışacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt