RickSancheZz
Üye

sonra magelere sövelim
dövüşmen guzum bi orta yol bulunur
sonra magelere sövelim
Kardeş etkinliğe 2 priest giriyor birisi buff atsa çok mu zor anlamadım? herkese MOBA vurduğunuz gibi hasar çıkartacağınızı sanıp teklenip geri geliyorsunuz,CC alan yok heal kaldıran yok ne işe yarayacaksınız başka anlamadım da? ayraca en ucuz SC 1.5 k can veriyor senin buf 2.5 k arada 1 k fark var 3 k skilini açarsan 1.5 k candan fark ediyor,biraz oyun bilginiz olsa daha başlar başlamaz herkese buff atarsınız ama sizde öyle bir zihniyet yok, malum oyunu 15 yıldır oynuyorum 1 priestin sc bas dediğini duymadım ve bu oyunda taa fizaandan buf atabiliyorsun biraz oyun bilginizi geliştirin.cf etkinliğinde 75 cap geldiğinden beri +++ acaca diye gezinen türler türedi sabrımızı sınıyor en sonunda hakaretten hesaplarımız elden gidecek eventler eğlenme yeridir stress yeri değil yönetim buna bir çözüm bulun gerekirse para çeksin herkesten royalde afk kalan cfde ++++++ acacac diye gezinenlerden bıktım
Dostum şaka yapıyorsun dimi?Kardeş etkinliğe 2 priest giriyor birisi buff atsa çok mu zor anlamadım? herkese MOBA vurduğunuz gibi hasar çıkartacağınızı sanıp teklenip geri geliyorsunuz,CC alan yok heal kaldıran yok ne işe yarayacaksınız başka anlamadım da? ayraca en ucuz SC 1.5 k can veriyor senin buf 2.5 k arada 1 k fark var 3 k skilini açarsan 1.5 k candan fark ediyor,biraz oyun bilginiz olsa daha başlar başlamaz herkese buff atarsınız ama sizde öyle bir zihniyet yok, malum oyunu 15 yıldır oynuyorum 1 priestin sc bas dediğini duymadım ve bu oyunda taa fizaandan buf atabiliyorsun biraz oyun bilginizi geliştirin.
Dostum şaka yapıyorsun dimi?
Ben malum oyunda 2004 ten beri buffer oynadım. 2009 da bıraktığımda sc siz adamı clana almıyorlardı. Bende party cure +heal çalışıyordum. 2020 pandemide oyuna bakayım dedim aynı şekil parti cure + heal. Buff isteyen görmedim.
Bizim oyunda da aynı mantık. Buff siliniyor ama sc debuff sonrası geri geliyor. Priest sana buff mu atsın cure mi alsın healmi atsın?
3k değil 5k buff atsam ilk db de silinince priest seninlemi uğraşsın? Cf dediğin etkinlikte savaş saniyeler içinde olup bitiyor. Buff ile savaşmak dezavantaj. Karşına 2 tane sc li warrior gelirse sende 5k buff fayda etmez içinden geçerler.
Sc ne kadar pahalı farkındasındır umarım herkes para vermek zorunda değil o yüzden 2009 yılına kadar oynadığın şeyler artık geçerli değil, zaten can barı gözüküyordu ordan çok kolay takip yapabilirsinizDostum şaka yapıyorsun dimi?
Ben malum oyunda 2004 ten beri buffer oynadım. 2009 da bıraktığımda sc siz adamı clana almıyorlardı. Bende party cure +heal çalışıyordum. 2020 pandemide oyuna bakayım dedim aynı şekil parti cure + heal. Buff isteyen görmedim.
Bizim oyunda da aynı mantık. Buff siliniyor ama sc debuff sonrası geri geliyor. Priest sana buff mu atsın cure mi alsın healmi atsın?
3k değil 5k buff atsam ilk db de silinince priest seninlemi uğraşsın? Cf dediğin etkinlikte savaş saniyeler içinde olup bitiyor. Buff ile savaşmak dezavantaj. Karşına 2 tane sc li warrior gelirse sende 5k buff fayda etmez içinden geçerler.
Dostum sc fiyatı konusunda haklısın. Zaten burda bunu tartışıyoruz. Pahalı olduğu için herkez kullanamıyor.Sc ne kadar pahalı farkındasındır umarım herkes para vermek zorunda değil o yüzden 2009 yılına kadar oynadığın şeyler artık geçerli değil, zaten can barı gözüküyordu ordan çok kolay takip yapabilirsiniz
En mantıklısı cf ye girince herkeze oto sc basılması. Herkez eşit olur. Cf bitince silinsin.ben buffu atıyorum, karşıya debuff atiyorum, bizi healliyorum, sonra bizden ölen olunca buff istiyo gene, ama o kargaşada dönüp te adamla ilgilenemiyorum sonra bizim priestler ' gerizekali ' bizim priestler itemsiz bizim priestler şöyle adamınkiler böyle.
bikere şu herşeyi kazanma herkesi öldürme zihniyetinden kurtulmak lazim, en iyisi gibi takılmaktan bi vazgeçmek lazim yoksa hatam yok benim dedikçe bişiy öğrenilmiyo bi dönüp aynaya bakmak lazim. öyle herkese sc buff vs olmaz, db olarak zaten buff siliyoruz mis gibi, napıcak adam gidip 5k ya 1m e bişiye gene sc alip basıcak mi ? priestlerle oynayan insanların bi kendine çeki düzen vermesi lazim sonrası kolay, sürekli mızmızlanarak laf söylerek olmaz, senin sinirini anliyorum alkoer arkandayım, ama bu iş böyle sc le buffla vendorla olucak bir iş değil malesef![]()
berduş olursun anlatamazsınEn mantıklısı cf ye girince herkeze oto sc basılması. Herkez eşit olur. Cf bitince silinsin.
Senin dediğinede katılıyorum. Ben zaten bu yüzden cf girmiyorum. Priest oynamayan halimizden anlamıyor. Zindan giriyorum asas -warrior buff heal diye bağırıyor ama beyfendi bize dash atmıyor...
1 kere pot basmıyor heal diye bağırıyor sanki heal manasız atılıyor.
Ben protean olarak daha bir kere cf kazanmadim bir aydır da girmiyorum adamlar direk alt f4 çekip gidiyor Royal dışında bir etkinlik gormiyorum oyunda kimse de 5 dkka için sc basmak zorunda değil hele hele proteansaSelam
Sevgili Arkadaşlar,
Buraya yazacağım şeyleri, oyunu oynayıp da etkinliğe, her gün katılan yüzlerce kişinin görmesi muhtemel bile değil lakin; yine de bazı noktalara daha önceden yaptığım gibi, açıklık getirmek isterim.
Matematiksel olarak işleyeceğim bu konuyu, savuşturabilmeleri için karşıt görüşlerin, bilimsel anlamda argüman sunmaları gerekmektedir.
En yüksek "Scroll"ları baz alarak hesaplama yoluna gidiyorum.
2500 Can ve 300 Defans veren "Scroll"lar az önce oyundayken bakmıştım, 16m fiyatından bulunabiliyor. Eğer oyun parası ile alacaksanız. 2 tanesi 32m yapar. Attack SC çekmek isterseniz 3-4m bandında mevcut. Koşu o kadar elzem değil. O yüzden notlarımdan çıkarıyorum.
Şimdi 1 aylık serüveni baz alarak hesaplamalara başlayalım.
1 Haftada 3 kez Royal ve 21 kez Crystal Event var.
Ortalama bir oyuncu 3 kez Royal katılabilir. Crystal Event'lere de gün içinde 1'ini ıskalayarak 2 kez maksimum katılabilir olarak değerlendirmeye alalım.
Her girdiğinde "Scroll"lara basarsa, 3 tane Royal için, 14 kez de Crystal için kullanmış olacak. Toplamda 17 kez yapar. Bunu dilerse o sıra oyunda olmayacaksa, Crystal sonrası çıkarak, Royal gecelerinde kalan süreyi orada devam ettirebilir ama bu şekilde hesaplamayacağım bile.
1 haftada girilen 14 Crystal Event ve 3 Royal etkinliğinden elde edilen kutuları da, en kötü senaryo ile mütalaa edersek, 14 Crystal'den 4 tane, 3 Royaldan 1 tane.
Gold Chestler şu an 4m seviyelerinde kendisine alıcı bulabiliyor. Royal kutular ise 22m ile 25m aralığında seyrediyor. 2 hafta kadar önce 35m'lere kadar yükselmişti. Neyse mühim değil.
1 haftayı geride bıraktığımızda, 4 Gold ve 1 Royal ile 4x4=16m 1x22m'den toplamda 38m para kasmış oluyor bu arkadaşlar. Kaç tane "Scroll" kullanmıştı. 17 adet.
2.ci hafta yine çok şanssız olduğu bir zaman ve yine en kötü senaryoda elde ettiği kutular ile yoluna devam etti. 34 "Scroll" gitti. 38m daha geldi.
3.cü hafta yine berbat bir dönem geçirdi ve en kötü senaryo ile elinde kalan kutuları piyasaya sürdü ve 38m daha aldı. 51 "Scroll" ile 38x3=114m para elde etti 3 haftanın sonunda. Tüm "Scrolları" bitti ve bu "Scrollar"a sadece 32m harcadı. Hadi 50m harcadı. Hadi diyelim 100m harcadı olmaz ama, yine 14m kârı var her hâlükarda. En berbatın da berbatını bile konu edinsek, kazançlı çıkıyor bu arkadaşlar.
İyi senaryolardan bahsetmiyorum. 14 Eventten 14 tane aldığım da oldu benim. 3 Royaldan 3 tane aldığımda oldu.
Özetle, kimse kalkıp "Scroll" basmak zorunda değil demesin, anasınıfında okuyan yiyeniniz, kuzeniniz veyahut kardeşiniz varsa, bu hesaplamaları ve mantığı ona sorun, onlar bile, dayı, amca, abi ya sen "Matematik" bilmiyor musun diye sitem eder.
Kimse sizin, Buff, SC derdiniz ile uğraşmak zorunda değil. Buna mukabil savaş ortamında fazladan 1 ya da 2 kişiyi bu tarz sorunlarla uğraştırıp, saniyelerin bile ehemmiyeti varken takımı eksik oynatmak, fazlasıyla akıl dışı, çağ dışı hodbince bir arzu ve istekten öteye geçmeyecek saçmalıktan başka bir şey değildir.
Saygılarımla
SelamBen protean olarak daha bir kere cf kazanmadim bir aydır da girmiyorum adamlar direk alt f4 çekip gidiyor Royal dışında bir etkinlik gormiyorum oyunda kimse de 5 dkka için sc basmak zorunda değil hele hele proteansa