Evet arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarına

anarkhos

Üye
Arkadaşlar oyunu 2 aydır oynayıp takip etmekteyim ve gördüğüm eksileri sizlerle paylaşmak istedim. Uzun bir yazı olacak okuyup değerlendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Şimdi dostlar ben belirli bir yatırım yapıp 75 level priestimi derledim topladım güzel bir karakter oluşturdum, Sonrasında kendi emeğimle 1 tanede 72 Warrior kastım toparladım.

1 - Güçlenememiş hissi hiçbir zaman üzerimden kalkmıyor 60 level lizardman mobu bile hatrı sayılır hasar vurmakta ve 3 5 kuruş için 75 level hesabımla 60 level moblarda telef olmak istemem şahsen hiçbir oyunda böyle birşey yok zaten. Bu ilk rahatsızlık duyduğum konu.

2 - Kopil asasların DV de 3 kişiye tek başına farm yaptırmaması saçmalığı. Geçenlerde arkadaşım maxidragon bu konuyu açtı sizlerle paylaştı ama aranızdan gördüm ki o kadar saçma o kadar ilginç düşüncelere sahip arkadaşlarımız var ki söyledikleri şey şu E KARDEŞ TABİİ Kİ SAĞ SOLA BAKACAN TEHLİKEDE FARM YAPACAN. ? :D aga sen şaka ürünü felan mısın ?
Elbette farm yapmak çocuk oyuncağı olmamalı fakat tek başına undead 3 tane adama yetiyor mob aşırı güçlü bu zaten saçma düzeltilmesi gerekirken 1 tane asas geliyor öldüremeden kaçıyor adam ışık gibi ışık göremiyosun bile. Beyler lütfen saçmalıkları bize normalleştirmeye çalışmayın.

3 - ( YÖNETİMİN DİKKATİNE ) Bir oyunu yöneticilerden çok oyuncular ön plana çıkartır bunu unutmayalım. Örnek veriyorum 20 M ye koyulan 1 itemi sen kalkıp 15 m ye koyarsan hızlı satayım derdine düşüp hem 5 m zarar edersin hemde ihtiyacı olup almaya gelen kişinin cebine fazladan para sokarsın. Bir item kaça koyulduysa o fiyata koyun ihtiyacı olan zaten gelip o fiyattan almak zorunda kalacaktır. Eleştirmek yerine ayak uydurmaya kalkarsanız paranız pulunuz çarınız kalmaz. İtemlere minimum fiyat kotası eklersek bu sorunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.

4 - Zindanları oyuna başladığımdan beri zararına dönüyorum yetmiyormuş gibi ukala tipler dolu ezik skill atar oturur oraya yardım etmez vesaire. Yönetime mi kızacaz size mi kızacaz yahu birazcık insanlıktan nasibinizi alın ya :)

5 - Geçelim Warrior hesabıma, Bu hesapla herhangi bir şeyi yapmanın imkanı yok sadece katır şaban gibi koşsun dursun başka hiçbir şeye yaramıyor. Farm yapamaz tek başına Asaslar gibi millete çullanamaz hiçbir işe yaramaz boş yere para harcadığımı düşündüğüm bir job açıkcası.

6 - Asasları gömüyoruz evet nerf yemeleri ŞART OĞLU ŞART. Ama archera buff gelmesi gerektiği kanaatindeyim adamlar en azından düzgünce farm yapabilsin. Asla bencil düşünmüyorum her job bir işe yaramalı arkadaşlar. Kendinizi düşünüp asla yorum yapmayın herhangi bir şey hakkında bu benim kendi düşüncelerim bizim için oynanabilir bir oyun olması için düşündüğüm şeyler.

7 - Dropların dengesizliği hakkında konuşmadan geçmek istemiyorum hiçbir mob zararına dönülmemeli bir şekilde kendini amorti edip + ya geçirmeli düşüncesindeyim.

8 - 3K Manamın olmasının hiçbir işe yaramaması ve AVE - PRAY skillerinin düzensizliği veya bozuk olması.. Evet arkadaşlar diyelim 3 k manam var avem basılı fakat ben 2K mana bastığım için o 1 k nın orda süs niyetine durması can sıkıyor. Ekstra bişey basıp neden sürekli zarar ediyoruz abi biz. Amacımız ne sinir stres yapıp taktik geliştirmek mi yoksa keyif alıp oyun oynamak mı ?

9 - Yeni başlayacak arkadaşların bu oyuna katlanabileceğini ve keyif alabileceğini hiç sanmıyorum. Yeni başlayacak arkadaşları tevşik edecek güzel şeyler bulmamız gerektiğinide düşünüyorum şahsen.

Düşüncelerinizi bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

anarkhos

Üye
EDİT : DV2 kapatılmasının saçmalığından bahsetmek bile istemedim. Şu an 3 kişiyiz ve 1 tane undeath kesemedik bile 5 er 5 er geziyor asaslar. Yani oyunu oynamak iyice eziyet olmaya başladı :)

Witch_King

Üye
Uzun bir yazı derken çok detaya filan gireceksin sandım. Bu bahsettiklerin artık yüzeysel kaldı.

9 madde sıralamışsın. 90 madde sıralayabilirim şuraya.

Fakat buradaki sıkıntı herkesin bildiği problemlere hiç bir şekilde aksiyon alınmaması veya çok geç kalınması..

anarkhos

Üye
Uzun bir yazı derken çok detaya filan gireceksin sandım. Bu bahsettiklerin artık yüzeysel kaldı.

9 madde sıralamışsın. 90 madde sıralayabilirim şuraya.

Fakat buradaki sıkıntı herkesin bildiği problemlere hiç bir şekilde aksiyon alınmaması veya çok geç kalınması..
Çok haklısın. Yazmaya başlarken unuttum biliyor musun o kadar eksik var ki. Neresinden tutsan bir yerler eksik kalıyor.

Opus Magnum

Üye
Yavaş yavaş oyuna olan motivasyonumu kaybettiğimi hissediyorum.

Neden derseniz Cyberpunk 2077 gibi bir oyunun bizi karşılamış olması, bir şeyler eksik, yavanlık göze çarpıyor, bitmediği çok bariz bir oyuna para verdiğimi hissediyorum, stabilite ve performans sorunları canımı sıkıyor, oyunun genel tasarımındaki özensizliği hissediyorum vs vs vs... çok düz bir oyun oynuyormuşum gibi hissediyorum. Oyunda bir derinlik yok, skiller ve statlar olduğu gibi copy paste yapılmış olması ayrı bir konu, hiç "biz bunu daha ne kadar geliştirebiliriz" düşüncesinin yanından bile geçilmemiş olması gibi say say bitmeyecek şeyleri var.

Bir de oyunun yapımcısının amatör bir ekibin olduğunu görünce bir kat daha soğukluk basıyor beni, adamlar eldeki imkanların yetersizliğini kendileri de kabul ediyor. Bu da geliştirme sürecinin çok ağır olacağını gösteriyor ki bunu fazlasıyla gösterdi, bu da can sıkıyor. Oyunu daha ileriye taşıyacaklarına dair en ufak bir ışık vermiyorlar. Verseler de çok uzun zaman geçmesi gerekiyor intibası var bende. Firma kurumsal kadrolaşmasını bile tamamlamamış bu da şunu doğuruyor "sizler testersınız, siz söyleyin biz inceleyelim" bakış açısını doğuruyor.

Normalde erken erişimde olsa bile yamalamanın çok serice olması gerektiğini düşünüyorum, sonuçta oyunu tamamlamak başka bir şey yeni bir şeyler eklemek başka bir şeydir, ama görüyorum ki daha tamamlama aşaması bile olması gerekenden çooook daha uzun sürüyor. 2 yama arası haftalar sürüyor ve bu hiç normal değil. Normalde bir takım şeylerin kısa sürede tespit edilip kısa zaman aralıklarla "aa bugün de yama gelmiş acep ne var" merakını oluşturması lazımken gelen yamalardan sonra yeni yamalar da artık heyecanlandırmıyor. Çünkü o kadar zamanda yapılan geliştirmeler çok yüzeysel kalıyor, belirtilen problemlerin bile askıda kalmış olmasından ötürü "yetişemediklerini" düşünüyorum. Başta neyse de aylar geçmiş olmasına rağmen hala hızlı reaksiyon alınamıyorsa organizasyon eksik yapılmıştır. Bunları görmek iyice düşürdü benim gardımı.

Ve işin trajikomik tarafı çözmeleri gereken şeyleri çözmeyip hala oyun dengesini oyuncu aleyhtarında değiştirmeleri çalışmaları çok can sıkıcı, insanlar sizin bitmemiş oyununuzu oynamaya çalışıyor önce oyuncuyu cezbedin ondan sonra dengeleri elden geçirirsiniz. Bu zamana kadar oyunun kendi ritmini bulması gerekiyordu maalesef başaramadınız.

Crushbane

Üye
Dropların dengesizliği hakkında konuşmadan geçmek istemiyorum hiçbir mob zararına dönülmemeli bir şekilde kendini amorti edip + ya geçirmeli düşüncesindeyim.
Malum oyunu bıraktım dönmeyi de düşünmüyorum ama adamların yaptığı bazı güzel şeyler vardı. Mesela çöp slotları. Bazı çöp slotlarından epik item, epik sc falan hiç bir şey düşmez sadece çöp dediğimiz basmaya da değmeyecek npc'ye satılan itemlerden düşer. Gidersin ortalama alacağın bellidir zarar etmeyeceğin de bellidir. Takılırsın zaman geçirirsin 3-5 bir şey cebine atarsın gidersin. Sonuçta adam oynadığına pişman olmaz. Şu kadarını ilerde yapabilirler umarım.

Alkoer

Üye
Sadece minimum fiyat maddesi hariç hepsine katılıyorum. Bir itemin değeri arz taleple olur. Siz veya yönetim kendi kafasına göre fiyat koyamaz koymaması lazım... Çok uzun yazarım bu konuda.

En basit söylemle ben oyunu günde 3-4 saat max oynayan biriyim. Oyun beni teşvik etmeli ki daha fazla oynayayım. Şuan geldiğim noktada hiç bir arkadaşım kalmadı hepsi bıraktı oyunu. Çoğu insanda benim gibi zindan girip çıkıyor. Bunun olmaması için oyun içinde girdiğiniz her etkinlikte yaptığınız her farm aktivitesinde ilerleme kaydediyor olmanız gerekiyor. Gerekiyor ki siz oyuna vakit ve para harcadığınızda geliştiğinizi göresiniz.

Balerion

Üye
Sadece minimum fiyat maddesi hariç hepsine katılıyorum. Bir itemin değeri arz taleple olur. Siz veya yönetim kendi kafasına göre fiyat koyamaz koymaması lazım... Çok uzun yazarım bu konuda.

En basit söylemle ben oyunu günde 3-4 saat max oynayan biriyim. Oyun beni teşvik etmeli ki daha fazla oynayayım. Şuan geldiğim noktada hiç bir arkadaşım kalmadı hepsi bıraktı oyunu. Çoğu insanda benim gibi zindan girip çıkıyor. Bunun olmaması için oyun içinde girdiğiniz her etkinlikte yaptığınız her farm aktivitesinde ilerleme kaydediyor olmanız gerekiyor. Gerekiyor ki siz oyuna vakit ve para harcadığınızda geliştiğinizi göresiniz.
Abi aslında yönetim fiyatları belirliyor. Sence dropları 10 katınaçıksa khaleb's hate +1 fiyagı 5 gb olarak kalır mı? Ya da bluewing servera giriş miktarı günde 1-2ye düşse +7si 60 m olur mu? Dolaylı olarak fiyat belirliyolar yanı

Alkoer

Üye
Abi aslında yönetim fiyatları belirliyor. Sence dropları 10 katınaçıksa khaleb's hate +1 fiyagı 5 gb olarak kalır mı? Ya da bluewing servera giriş miktarı günde 1-2ye düşse +7si 60 m olur mu? Dolaylı olarak fiyat belirliyolar yanı
Yani dropları kısarak tabiki dolaylı yoldan dediğiniz doğru.

Şimdi şöyle bir durum var ; dropları arttırmak tek başına çözüm değil. Dediğiniz gibi coin drobu çok olur değerli item drobu az kalırsa malum enflasyon olur. Kasılan coin ve item drop oranı kendi arasında dengeli olmalı. Örnek 2 ay farm yapan oyuncu khaleb alabilmeli. Ama coin drobu arttırılıp khaleb in drop oranı aynı kalırsa 2 ay değil 5ay da alırsınız.

Gb -tl hesabı hiç yapmıyorum. Benim için önemli olan normal bir oyuncunun sadece oyunu oynayarak dışardan gb almadan belli bir sürede rekabetçi oynayabilecek seviyeye gelmesidir. Çok oynayan çabuk ulaşır bu noktaya tabiki lafım yok. Ama normal bir oyuncu bile daha geç olsada o seviyeye ulaşabilmeli.

uRass

Üye
Arkadaşlar oyunu 2 aydır oynayıp takip etmekteyim ve gördüğüm eksileri sizlerle paylaşmak istedim. Uzun bir yazı olacak okuyup değerlendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Şimdi dostlar ben belirli bir yatırım yapıp 75 level priestimi derledim topladım güzel bir karakter oluşturdum, Sonrasında kendi emeğimle 1 tanede 72 Warrior kastım toparladım.

1 - Güçlenememiş hissi hiçbir zaman üzerimden kalkmıyor 60 level lizardman mobu bile hatrı sayılır hasar vurmakta ve 3 5 kuruş için 75 level hesabımla 60 level moblarda telef olmak istemem şahsen hiçbir oyunda böyle birşey yok zaten. Bu ilk rahatsızlık duyduğum konu.

2 - Kopil asasların DV de 3 kişiye tek başına farm yaptırmaması saçmalığı. Geçenlerde arkadaşım maxidragon bu konuyu açtı sizlerle paylaştı ama aranızdan gördüm ki o kadar saçma o kadar ilginç düşüncelere sahip arkadaşlarımız var ki söyledikleri şey şu E KARDEŞ TABİİ Kİ SAĞ SOLA BAKACAN TEHLİKEDE FARM YAPACAN. ? :D aga sen şaka ürünü felan mısın ?
Elbette farm yapmak çocuk oyuncağı olmamalı fakat tek başına undead 3 tane adama yetiyor mob aşırı güçlü bu zaten saçma düzeltilmesi gerekirken 1 tane asas geliyor öldüremeden kaçıyor adam ışık gibi ışık göremiyosun bile. Beyler lütfen saçmalıkları bize normalleştirmeye çalışmayın.

3 - ( YÖNETİMİN DİKKATİNE ) Bir oyunu yöneticilerden çok oyuncular ön plana çıkartır bunu unutmayalım. Örnek veriyorum 20 M ye koyulan 1 itemi sen kalkıp 15 m ye koyarsan hızlı satayım derdine düşüp hem 5 m zarar edersin hemde ihtiyacı olup almaya gelen kişinin cebine fazladan para sokarsın. Bir item kaça koyulduysa o fiyata koyun ihtiyacı olan zaten gelip o fiyattan almak zorunda kalacaktır. Eleştirmek yerine ayak uydurmaya kalkarsanız paranız pulunuz çarınız kalmaz. İtemlere minimum fiyat kotası eklersek bu sorunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.

4 - Zindanları oyuna başladığımdan beri zararına dönüyorum yetmiyormuş gibi ukala tipler dolu ezik skill atar oturur oraya yardım etmez vesaire. Yönetime mi kızacaz size mi kızacaz yahu birazcık insanlıktan nasibinizi alın ya :)

5 - Geçelim Warrior hesabıma, Bu hesapla herhangi bir şeyi yapmanın imkanı yok sadece katır şaban gibi koşsun dursun başka hiçbir şeye yaramıyor. Farm yapamaz tek başına Asaslar gibi millete çullanamaz hiçbir işe yaramaz boş yere para harcadığımı düşündüğüm bir job açıkcası.

6 - Asasları gömüyoruz evet nerf yemeleri ŞART OĞLU ŞART. Ama archera buff gelmesi gerektiği kanaatindeyim adamlar en azından düzgünce farm yapabilsin. Asla bencil düşünmüyorum her job bir işe yaramalı arkadaşlar. Kendinizi düşünüp asla yorum yapmayın herhangi bir şey hakkında bu benim kendi düşüncelerim bizim için oynanabilir bir oyun olması için düşündüğüm şeyler.

7 - Dropların dengesizliği hakkında konuşmadan geçmek istemiyorum hiçbir mob zararına dönülmemeli bir şekilde kendini amorti edip + ya geçirmeli düşüncesindeyim.

8 - 3K Manamın olmasının hiçbir işe yaramaması ve AVE - PRAY skillerinin düzensizliği veya bozuk olması.. Evet arkadaşlar diyelim 3 k manam var avem basılı fakat ben 2K mana bastığım için o 1 k nın orda süs niyetine durması can sıkıyor. Ekstra bişey basıp neden sürekli zarar ediyoruz abi biz. Amacımız ne sinir stres yapıp taktik geliştirmek mi yoksa keyif alıp oyun oynamak mı ?

9 - Yeni başlayacak arkadaşların bu oyuna katlanabileceğini ve keyif alabileceğini hiç sanmıyorum. Yeni başlayacak arkadaşları tevşik edecek güzel şeyler bulmamız gerektiğinide düşünüyorum şahsen.

Düşüncelerinizi bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiX49n7sI38AhVOQPEDHSw6CoAQFnoECA8QAQ&url=https://www.turkedebiyati.org/noktali-virgul/&usg=AOvVaw1ZR9teydjvRED4ewkLufQr

Sözde oyuna 1 hafta oldu baslayalı hadi 10 gün olsun 67 lvl asas hesabım var bu 1 haftada pc hiç kapanmadı row desen bitti elle kasıldı yer igeldi ama sunu soylemek istiyorum sadece arkadas hiçmi row un parası veya pot parası felan cııkmaz aldıgımız para sadece tomato Q gidiyor rpr gidiyor item desen slot yemin etmiş atmam diye 3 gündür zindan giriyorum her girdigim zindan bana zindan oldu 1 sane skill book satım hesap dizecem sanki velası kelam bu sekılde 1 ocak 2023 sabahı uyanırsak yeni yıl bıze umarım biz yeni baslayanlarda size girecek süreklı para yatır row al yok felan pre alıyosun 1 hafta binek pet madem türk oyunusun bari el insaf kostume bonus basıyoruz exp i bunda birsey yapp zaten %3 veriyor 7.500 m Oyuna yeni basladık rise onlıne ekıbı size zahmet düzeltin yaaptıgınız oyunu bizde güle oynaya oynuyalım bu sekılde devam etmek bunaltacak biz yeni oyuncuları 75 lvl arkadaslarında tabiki sorunları vardır onlarda zaman harcıyor cebindekini yatırıyor ama sizde elinizi vicdanınıza koyun lutfen slotların drop oranını acmıyorsunuz anladık coins i acın biraz ki bizde slottan pot vs paramızı cıkaralım Tesekkurler

themurolity

Üye
Karakterler arası denge oluşturulamadığı için herkes asas oldu. Rogue ye nerf atmak yerine item ve karakterler arası denge sağlansa daha iyi olur.

themurolity

Üye
drop ve dw olayı fena bildiğin çöp yapmışlar yönetime soruyorum sitelerde GB mi satıyorsunuz ?
Geçenlerde sitelere bakarken 1 kişide sw de belki 1 belki 2 tane olan itemleri satmaya çalıştığını gördüm. Gidip bakabilirsiniz neler var neler adamda. 7 aylık oyunda bu itemleri nereden buldu ? Bu itemler nasıl olduda aynı adamda toplandı ?

abuzer

Üye
he kardeşim asas çok güçlü he he. Bıktırdınız gerçekten artık. warrior çöp demişsin, warrior çöp falan değil. teamplay charları ile solo oynanabilen charlar farklı sadece. Sen solo konusuyorsun, o zaman asas aç kardeşim sen de. team olmadan warrior mage oynanmaz zaten. Oyunun mantıgı bu güzel kardeşim. Okçu olsan da solo işin zor. Farmın daha iyi olur ama adam kesemezsin. Asas da kimseden kutu alamaz ks leşse. Sıfır farmı var. Anca solo pk sı var ya da 2 3 kişilik pk ları daha eğlenceli. Bunları elli kere söylüyoruz. Asas aç o zaman çok güçlüyse görelim kardeşim nasıl kesebiliyor musun adam. Açmazsın farm atacan çünkü. Bomboş konuşmalar. veriye dayanmayan sallamalar. Anca kendi cebini ve farmını düşünmeler. Zaten burada bu konuda konuşanların tamamı farmer, döner ekmekçi. Neden bp açtın baştan amaç bu zaten en ucuza nasıl para kasarım charı? Pk dışında hiçbir işe yaramayan asasları neden nerflesinler kardeşim o zaman ? Sana göre pk gereksiz çünkü. Bu oyunda pk olmasın oyun kepenk kapatır. Char dizmenin anlamı da yok o zaman. Her şeyi anlamlı kılan pk, bugün de bunu tek ayakta tutanlar rogueler. Dua et onlar var.Giderlerse sen bu oyunu oynamazsın güzel kardeşim. Neden ? çünkü döner ekmeyi geç kuru ekmek almaya yetmez farmın. Pus alan da rogueler. Oyunda pazarı ayakta tutan da onlar. Bp pustan speed sc ve pot dışında bir şey almaz. Haydi iyi oyunlar.

anarkhos

Üye
he kardeşim asas çok güçlü he he. Bıktırdınız gerçekten artık. warrior çöp demişsin, warrior çöp falan değil. teamplay charları ile solo oynanabilen charlar farklı sadece. Sen solo konusuyorsun, o zaman asas aç kardeşim sen de. team olmadan warrior mage oynanmaz zaten. Oyunun mantıgı bu güzel kardeşim. Okçu olsan da solo işin zor. Farmın daha iyi olur ama adam kesemezsin. Asas da kimseden kutu alamaz ks leşse. Sıfır farmı var. Anca solo pk sı var ya da 2 3 kişilik pk ları daha eğlenceli. Bunları elli kere söylüyoruz. Asas aç o zaman çok güçlüyse görelim kardeşim nasıl kesebiliyor musun adam. Açmazsın farm atacan çünkü. Bomboş konuşmalar. veriye dayanmayan sallamalar. Anca kendi cebini ve farmını düşünmeler. Zaten burada bu konuda konuşanların tamamı farmer, döner ekmekçi. Neden bp açtın baştan amaç bu zaten en ucuza nasıl para kasarım charı? Pk dışında hiçbir işe yaramayan asasları neden nerflesinler kardeşim o zaman ? Sana göre pk gereksiz çünkü. Bu oyunda pk olmasın oyun kepenk kapatır. Char dizmenin anlamı da yok o zaman. Her şeyi anlamlı kılan pk, bugün de bunu tek ayakta tutanlar rogueler. Dua et onlar var.Giderlerse sen bu oyunu oynamazsın güzel kardeşim. Neden ? çünkü döner ekmeyi geç kuru ekmek almaya yetmez farmın. Pus alan da rogueler. Oyunda pazarı ayakta tutan da onlar. Bp pustan speed sc ve pot dışında bir şey almaz. Haydi iyi oyunlar.
Sana cevap vermeye değeceğini düşünmüyorum fakat warriorun sadece silahına verdiğim parayla asas dizer farmcıları teklerdim dvde :)
Bencilsiniz oyuna ve oynadığınız oyunlara zararsınız.

Sürekli kendi cebinizden veripte iki üç çar kesip oyunu siz ayakta tuttuğunuzu sanıyorsanız hiçbir oyunu oynamamanızı tavsiye ederim.
Döner ekmekçi dediğin adam eğer ben isem bugüne kadar hakkımla çalıştım kazandım bu oyuna yatırım yapmak istesem ve oyunda denge olduğunu bilsem çoğu kopil asası yok edebilecek çarı yapmaya yetecek kadar maddi durumum var sen rahatına bak. Bazı şeyleri idrak edebilmeyi başaramadığın için ne anlatsam boş şu an sana.
Hadi iyi oyunlar.

Son düzenleme:

abuzer

Üye
Sana cevap vermeye değeceğini düşünmüyorum fakat warriorun sadece silahına verdiğim parayla asas dizer farmcıları teklerdim dvde :)
Bencilsiniz oyuna ve oynadığınız oyunlara zararsınız.

Sürekli kendi cebinizden veripte iki üç çar kesip oyunu siz ayakta tuttuğunuzu sanıyorsanız hiçbir oyunu oynamamanızı tavsiye ederim.
Döner ekmekçi dediğin adam eğer ben isem bugüne kadar hakkımla çalıştım kazandım bu oyuna yatırım yapmak istesem ve oyunda denge olduğunu bilsem çoğu kopil asası yok edebilecek çarı yapmaya yetecek kadar maddi durumum var sen rahatına bak. Bazı şeyleri idrak edebilmeyi başaramadığın için ne anlatsam boş şu an sana.
Hadi iyi oyunlar.
sürekli kendi cebinden dediğin şey oyun içinden gelen paranın komple sc pota gitmesidir. Eğer zindandan bowldan drop alırsan direk chara yatırmak ve güçlendirmektedir. Farmcı priestlerin charları server başından beri belki onlarca bin tl lik coins kasmalarına rağmen çöp seviyesinde. Neden ? Döner ekmek aldıkları için. Sonra da oyundan aldıkları dışında harçlıklarından yatırıp char dizmiş,"bunun önüne geçemezsiniz", adamlar bizi kesiyor ühühühüh diye ağlayamazsınız. Ben Ali Koç boğaz yalısında oturuyor ben neden gece kondudayım diye ağlayabilir muyum ? Sarayda reis binlerce odalı yerde takılırken biz açlıktan kuru ekmek sırasındayız diye ağlayabiliyor muyum? Ali koçun charı güçlü nerfle anca burda hayal edersin. Porno izleyip hayal kurmak gibi. Kendi mastürbasyonunuz. Ama eğer bu şekilde dizayn olursa kimse kalmaz. Çünkü bp hiç yok pk atan. Bir tane yok. Çünkü farmcı adam o. Farm charı o adamın o. Sadece farmer char o charlar. Bir tane int priest ağlıyor mu sürekli pk atan ? Zor. Bir iki en fazla vardır. O adam gerçekleri görüyor pk atarken. Anladığımız üzere oyun pk üzerine kurulu farmdan gelen parayla pk atacak char dizmiyorsan zaten ölmen ezilmen lazım. Buna saygı duyarım ben dönerimi yer tekimi de yerim asaslardan pk atanlardan dersen. Ama bir de burda haklı gibi ağlıyorsanız, hak yemektir bu buna karşı elbette herkes susmayacak. Kimse sizleri sallamıyor bakmayın ondan foruma girip yazmıyor bile. Anca ben gibiler işte...

abuzer

Üye
ekleme olarak: Full itemli bp isen bu fark yaratmıyorsa o zaman bunu konuşalım. Ben zaten buna karşıyım. Charını dizen adam farkını hissetsin. Oyuna emek zaman para harcayan adam farkını hissetsin. Bu işin doğası da dengesi de böyle olmalıdır. Çöp asas itemli bp kesemesin. Full item asas da çöp bp ye tekini atacak. basit.

sarpedon

Üye
suçlama değil soru soruyorsun fakat soru hazmedemeyen forum modları var bunu da anlamış oldum postu silmişler postişler.

Valf

Üye
suçlama değil soru soruyorsun fakat soru hazmedemeyen forum modları var bunu da anlamış oldum postu silmişler postişler.
Oyunu oynamıyorlar ya da haddar haggar ve krallıklarda craft yapıyolar. DV de olan sorunları dillendirdiğinde görmemezlikten geliyorlar ya da önemsiz sorunlar gibi düşünüyorlar. Onlara soru sormayın veya direkt ticket aracılığı ile GM lerle irtibata geçin. Aksi takdirde gereksiz TO yiyebilir, sinir harbi yaşayabilirsiniz ve banlanmanıza sebep olabilir.

Ben yaşadım ordan biliyorum.

PattleBriest | Veinia

Üye
sürekli kendi cebinden dediğin şey oyun içinden gelen paranın komple sc pota gitmesidir. Eğer zindandan bowldan drop alırsan direk chara yatırmak ve güçlendirmektedir. Farmcı priestlerin charları server başından beri belki onlarca bin tl lik coins kasmalarına rağmen çöp seviyesinde. Neden ? Döner ekmek aldıkları için. Sonra da oyundan aldıkları dışında harçlıklarından yatırıp char dizmiş,"bunun önüne geçemezsiniz", adamlar bizi kesiyor ühühühüh diye ağlayamazsınız. Ben Ali Koç boğaz yalısında oturuyor ben neden gece kondudayım diye ağlayabilir muyum ? Sarayda reis binlerce odalı yerde takılırken biz açlıktan kuru ekmek sırasındayız diye ağlayabiliyor muyum? Ali koçun charı güçlü nerfle anca burda hayal edersin. Porno izleyip hayal kurmak gibi. Kendi mastürbasyonunuz. Ama eğer bu şekilde dizayn olursa kimse kalmaz. Çünkü bp hiç yok pk atan. Bir tane yok. Çünkü farmcı adam o. Farm charı o adamın o. Sadece farmer char o charlar. Bir tane int priest ağlıyor mu sürekli pk atan ? Zor. Bir iki en fazla vardır. O adam gerçekleri görüyor pk atarken. Anladığımız üzere oyun pk üzerine kurulu farmdan gelen parayla pk atacak char dizmiyorsan zaten ölmen ezilmen lazım. Buna saygı duyarım ben dönerimi yer tekimi de yerim asaslardan pk atanlardan dersen. Ama bir de burda haklı gibi ağlıyorsanız, hak yemektir bu buna karşı elbette herkes susmayacak. Kimse sizleri sallamıyor bakmayın ondan foruma girip yazmıyor bile. Anca ben gibiler işte...
Kusura bakma ama bi bp olarak bu yargını kınıyorum. Günde 2-3 saat farm atabilecek vaktim oluyor ve yaklaşık 3 aydır cebime 5 kuruş çekmedim oyundan şuanda da ortalama bi bp itemlerine sahibim. Ama divine earring ringli brawler setli 8 archlı arkadaşım dün bpsini bozdu ve warriora dönüyor düşün bakalım neden :D

Valf

Üye
Onlara göre sadece asaslar oyuna para harcayıp karakter diziyor varını yoğunu basıyor diğer bütün sınıflar vasat... Her BP yi sitelere gold satıyor sanıyolar. Bilmiyor ki asaslar hatadan dolayı 3 dorion karakterle birleşip en sağlam warrior-priestlere bile oyunu zehir edebiliyorlar... Onun oyunu oynadığını bile düşünmüyorum boş yere sinirini bozma ben çok kavga ettim, onlar haklı oluyor cezayı biz alıyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt