Evet Şu gün bugün derken 2020 bitiyor yavaştan...

deccal

Üye
Evet arkadaşlar; Oyun bir hayli erken duyuruldu, görünen o ki oldukça da etkili oldu bu erken duyuru, bir hayli heveslendik, beklentilerimiz öyle yada böyle ciddi anlamda yükseldi, ama geldiğimiz nokta ya baktığımız da 2020 bitmek üzere kaldı 15 gün ve böyle giderse sanırım deneme sürümü bile 2021 e kalacak gibi e tabi oyunun açılması da yine bu hızla gidecek olursa 2021 sonları hatta 2022 bile olabilir, genç arkadaşlar ,ç,n sorun yok ama benim gibi emekliler için bir hayli sorun bu süreç :) Ölmeden bir oyuna gireydik iyiydi yaw :))

Kalenderklcj

Üye
Evet arkadaşlar; Oyun bir hayli erken duyuruldu, görünen o ki oldukça da etkili oldu bu erken duyuru, bir hayli heveslendik, beklentilerimiz öyle yada böyle ciddi anlamda yükseldi, ama geldiğimiz nokta ya baktığımız da 2020 bitmek üzere kaldı 15 gün ve böyle giderse sanırım deneme sürümü bile 2021 e kalacak gibi e tabi oyunun açılması da yine bu hızla gidecek olursa 2021 sonları hatta 2022 bile olabilir, genç arkadaşlar ,ç,n sorun yok ama benim gibi emekliler için bir hayli sorun bu süreç :) Ölmeden bir oyuna gireydik iyiydi yaw :))
Merhabalar
Evet artık bizde oyunun bir an önce çıkmasını ve bilgisayarlarımızın başında çayımızı kahvemizi alıp doyasıya şu oyunu gözden geçirip oynanabilir mi oynanamaz mı bakıp oynamak istiyorum
İyi günler değerli oyuncu arkadaşım :)

anil

Üye
Valla bir yandan benim için iyi bile oldu. Oynadığım bi RPG vardı onu bitiririm. Üstüne FM 2021 ile Cyberpunk 2077 de çıktı, aslında onları da oynasam üzerine Rise çıksa iyi olur :D

deccal

Üye
Valla bir yandan benim için iyi bile oldu. Oynadığım bi RPG vardı onu bitiririm. Üstüne FM 2021 ile Cyberpunk 2077 de çıktı, aslında onları da oynasam üzerine Rise çıksa iyi olur :D
1608065555804.png

Bu benim ekranın görüntüsü oyunlara bakarsan artık neyi oynayacağımı şaşırdım :)

deccal

Üye
Bir
echo of soul oynadım çok hoşuma gitti 35 lwldim fakat oyunda ve pvp de kimseyi bulamadım aktif oyuncusu yok sanırsam ?
Bir çok oyun gibi iyi bir rüzgar yaptı ama sonra saman alevi gibi söndü, belli başlı kişiler var Avrupa server de ama tadı yok açıkçası..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt