Evli olanlar için Bir ayrıcalık istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kairos

Üye
Ben açıldığı günden beridir oynuyorum, betasında da oynadım, oyunu çok beğeniyorum ama sürekli bilgisayar başında olmam gerekiyor ve bu yüzden eşimle çok tartışıyoruz , eminim ki bu durumda olan bir tek ben değilim, lütfen oto atak mağza ya gelsin , fiyatı hiç önemli değil , ben artık eşimle tartışmak istemiyorum lütfen

Lasrok

Üye
Ben kontrollü bir şekilde otomatik bir kasma eklenmesi taraftarıyım. İşten geliyoruz 3-4 saatimiz var kasıyoruz ancak yetmiyor böylelikle insanlara yetişmek için bir şansımız olur en azından. Sunucuların hepsinde aktif olmayacak sadece 2-3 tanesinde aktif olacak bir şey getirilebilir belki. (Tüm sunucularda tamamen serbest olmasını ben de istemem açıkcası heryerin otomatik kasılma ile dolmasını istemem)

ForVictory

Üye
Oynama hocam o zaman. Otomatik atağın getirilmesi ortamı,sohbeti etkileşimi keser. Tad alınmaz.

VENTEMARZA

Üye
Yani oyun - çocuk - eş arasında seçim yapmakta zorlanıyosan zaten boşver oyna oyununu gitsin :)

Omega

Üye
Hadi oto attack geldi diyelim ve kastın bitirdin PK atmak için yine PC başın da olman lazım ne değişti!

Kairos

Üye
Hadi oto attack geldi diyelim ve kastın bitirdin PK atmak için yine PC başın da olman lazım ne değişti!
Hoca en azından 1 ay boyunca full ex kasarım, PK ya gelince de 2 saat atar çıkarım , evli olmayan adam Zaten 12 saat başında yine oturur,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt