Excavation Site (20-lvl) Bulmak çok zor ve nedenleri!

masterock

Üye
Süre filan tutmuyorlar,oyunda neler döndüğünün farkında bile değiliz biz.FTW klanı nerde 20 lvl kazı çıksa hemen yanımda beliriyor,bu işte bi bok yeniği var ama kimin parmağı var acaba

Ekli dosyayı görüntüle 10648
Kardeşim senin gerçekten zeka seviyende ciddi problemler olduğunu düşünüyorum bu yazdığını aklı başında olan hiç kimse yazmaz bu kadar emek verip bu işi yapan insanlara bir tık saygı duymayı öğrenin yoksa daha çok böyle ağlar durursunuz

masterock

Üye
Kardeşim senin zeka seviyende ciddi problemler olduğunu düşünüyorum ciddi ciddi şunu buraya yazabilmişsin artık biraz bu işe emek veren bizlere saygı duymayı öğrenin yoksa daha böyle çok ağlar durursunuz ...

SchutzAevenion

Üye
Süre filan tutmuyorlar,oyunda neler döndüğünün farkında bile değiliz biz.FTW klanı nerde 20 lvl kazı çıksa hemen yanımda beliriyor,bu işte bi bok yeniği var ama kimin parmağı var acaba

Ekli dosyayı görüntüle 10648
Ya bütün sistemi ifşaladın ama böyle de olmazki feyya kardeş. NASA dan mail geldi bu süper zeka bizimle calısmalı diye iletişim icin telefon istiyorlar

Mitraileusse

Üye
Takip eden ekiple oynayan kazanır kardeşim sen tek başına kazabil diye adamlar tüm sistemi değiştirecek değil, bir saatte bir çıkıyor tut süresini sende topla. Materyaller bu kadar pahalı olduğu sürece bu böyle olur.

Burayadamı el attınız organize işlerrrrr bunlarrrr ... konuyu sonuna kadar destekliyorum sadece arkeo özelinde degil egg olayı içinde geçerli justice çok yoğun biliyoruz ama bu konulara müdahale edilmemesi çok can sıkmaya başladı

JamilamCassetteX

Üye
Bu işi 1.5 aydır gecesini gündüzüne katmış ve hatrı sayılır bir miktar ayırıp büyük bölümünü harcamış biri olarak söylüyorum. Bu iş ekip işi biz clanlarımızı güçlendirmeye ve masraflarımızı çıkartmaya odaklandık. Bu taşların fiyatları 400 k yı geçmemeliydi 30 lvl olabilmek için 40 binden fazla taş lazım. Bu işi azıtan yine sizlersiniz arkadaşlar.

Biz craftçılar olarak bir karar aldık, Bundan sonra kimseden taş almayacağız kendi taşımızı kendimiz topluyoruz. 1 coin bile verseniz almayacağımızdan emin olabilirsiniz 2 gündür satmaya çalışıp her birimize pm atıyorsunuz ve almıyorum cevabını zaten yaşıyorsunuz. Üzerine +7 heavy plate almaya tenezzül etmeyen arkadaşlar bizi beğenmez, verdiğimiz 1.5m lere burun kıvırır olmuştu. 1 coin etmiyor artık taşlarınız bilginiz olsun. ALMIYORUZ.

Biz ilk yapanlar olduğumuz halde benim 120 bin tl param gitmiştir GB alıp malzeme ve Crude çekmekten bilen bilir. İsterseniz sizde yapabilirsiniz ama bilinki sizden önde 30 olmaya yakın 3 kişi var.

Size bir fikir vereyim Stone işine girebilirsiniz, Klan kalesi sistemi geliyor ve stoneler bom boş ve Crude taşlarından daha değerli olacağı kesin. Çünkü Arkeolojiyi bireysel yapabilirsin gücün varsa. Ama clan kalesi klana lazım ve bunun içinde taş ve odun lazım.

herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:

Hate

Üye
Hemen hemen bütün mesleklerde döner ekmek sponsuru olduk yapan değilde dönerinde olan piyasa belirlerse yani ayaklar baş olursa olacağı budur
Arkeologları tebrik ederim gayet doğrusunu yapmışlar, artık döner ekmek yerine amber yerler.
Neden üretim ile toplayıcılık dengelenmemiş anlamadım sadece satmak için taş toplanması süreci hızlandırıyor.

Son düzenleme:

Nafib

Üye
Katılıyorum 20 olan adamlar 10 kazıyor 10 lara kazacak yer kalmıyor

Palaboss

Üye
Başta bu konunun bir yanlışı var . Süre tutma olayı yok. Nasıl yok 1 saat sonra krallıkta nerede çıkacağı belli olmuyor. Toplamda 28-29 tane yer var ve bu yerlerden birinde çıkıyor . Mesela toplamda 5 tane 20 var Protean Kingdom 3 kanalında bu 29 tane yerden 5 tanesinde çıkıyor süresi geldiğinde. Yani 8 kişi olduklarında da adamlar seninle dolaşıyorlar.

Diğer bir konu arkadaş almıcaz şöyle böyle diyerek kendince fiyatlarını düşürmeye çalışıyor . Alma dostum sen alma ama alıcak insan çıkar ileride bunlar daha da pahalı olduğunda ozaman sen kendi klanın için daha çok masraf edersin.

HeaveN

Üye
üreticiler taş almıcakmış ya döner ekmek iyemicekmiş konu bu değil biz burda konularda yönetim oyun gördüğümüz hataları ve sorunları anlatıyoruz.
Taksi olayı çok bildirdik yasakladılar zaman partiler taksi yapılıp insanlar kasamıyodu, burdaki olay emek veren clan karalama değil herkes kasabilir tabi
Ama süre tutup hep aynı kişinin toplaması ve tüm sunucu geçiş yapıp oralar alması haksızlıktır oyunda diğer 20 lvl kasan adamlar hepsi bana yazıyor
tek kişi değil 20 kişi yazıo dostum 20 lvl yok harita nerde bunlar bulamıyoruz 1 tane 20 lvl insan denk gelmezmi yok ama 20 lvl maden ya çoğaltıcaklar herkes kascak
yada random nasıl yer değişikliği yapmışlarsa yine random süre gezen adam önüne çıkıp onun alma şansı olcak burda tek clan kasması haksızlıktır, bırakalım kasın kendi kendinize oynayın böyle bir sistem yok büssürü user var oyuncu bulunmakta bu meslek bir çok kişi yapıyor yaparken adil olması şarttır.

Herkes süre tutup böyle yaparsa diğer adam nasıl kascak gelip ticket atcak yada forum yazcak yada mesleği bırakcak bu konu sabittir çözüm için açılmıştır tartışma konusu değildir.

Üreticiler kendi taşını kasabilir döner ekmekcileri besliyosunuz die napalım almayın kardeşim size bizmi taş alın diyoruz 400k düşsün ya adam gider başka meslek yapar
siz taş alıyosunuz adam o zaten adam kendi hakkıdır yarın bir gün uniq , epik takı ürettiğinde sen 10 katı kazancan site satcan gb çevircen yani bu işi...

iyi oyunlar tek çözüm madenlere random süresi koyulması 60 dakika çıktını ve her sunucu 6 adet 20 lvl oldunu biliyoruz bunu bilip toplama yapmak bile haksızlıktır.

hakan1811

Üye
Dostum senin sorunun şu; craft dediğin olay random veya RNG olamaz. Gidip bir farm slotunda ya da bossta değilsin. Bu adı üstünde MESLEK.
Böyle sistemler RNG veya random olursa eğer meslek demenin ne anlamı kaldı adam gitsin farm yapsın boss kessin.
Sen kendince bir sistem oluşturmayıp ''gidem de biraz taş kasam. AAAAAOOOVVV 20 lvl aha vurdum aha aldım. İşte bu, soloyum ama klana kafa atıyorum .YEAAAHHH.'' falan demek istiyorsan ... neyse bişi demiyorum sen kendi kurduğun dünyada oynamaya devam et o adamlar da sana vurmaya devam etsin :D

HeaveN

Üye
Ben her meslek yapıyorum merak etme gördümüz sorun ve herkes söylemek istediklerini yazdık boşa konu açmayız.
Bu konu toplu verilmiş karardır konu altında hak veren çok kişi görceksiniz siz kasmaya devam edin random süre gelince ozaman görürsünüz.

HeaveN

Üye
Çok kişi 14 saat maden arayıp 1 tane 20 lvl bulamıyosa bu işte sıkıntı ararım ben yada hiç yapmasın çoğu kişi bu mesleği arkadaşlar .
20 lvl olunca bulamıyosunuz çünkü süre tutup topluyolar.

JamilamCassetteX

Üye
Başta bu konunun bir yanlışı var . Süre tutma olayı yok. Nasıl yok 1 saat sonra krallıkta nerede çıkacağı belli olmuyor. Toplamda 28-29 tane yer var ve bu yerlerden birinde çıkıyor . Mesela toplamda 5 tane 20 var Protean Kingdom 3 kanalında bu 29 tane yerden 5 tanesinde çıkıyor süresi geldiğinde. Yani 8 kişi olduklarında da adamlar seninle dolaşıyorlar.

Diğer bir konu arkadaş almıcaz şöyle böyle diyerek kendince fiyatlarını düşürmeye çalışıyor . Alma dostum sen alma ama alıcak insan çıkar ileride bunlar daha da pahalı olduğunda ozaman sen kendi klanın için daha çok masraf edersin.
3 Craftçıyız zaten 3 ümüzde anlaştık almıyoruz kardeşim. Sizlere kolay gelsin ben olmuşum 28 lvl elimde her rengin exp inden 300 e yakın var :D takı bassam 32 ye taşıyor, kendi ekibim var günde 800 taş kasıyorum. Diğer 2 arkadaşta aynı şekilde ekipleri il taşlarını topluyor. Siz saatlerce arkeoloji alanı kazamya devam edebilirsiniz tabiki ama burada kendini rahatlatmak için ''alıcak insan çıkar '' derken bir düşün istersen bu işe girecek adam bizim yatırdıgımızın 2 3 katı para yatırması lazım ve o parasını biz 30 olduktan sonra kurtarabilecek mi yani bunları anlasan zaten böyle cevap vermezdin, bunlar ince hesaplar. Zaten bu hesabı yapabilsen bizim yerimizde sen olurdun.

Hate

Üye
3 Craftçıyız zaten 3 ümüzde anlaştık almıyoruz kardeşim. Sizlere kolay gelsin ben olmuşum 28 lvl elimde her rengin exp inden 300 e yakın var :D takı bassam 32 ye taşıyor, kendi ekibim var günde 800 taş kasıyorum. Diğer 2 arkadaşta aynı şekilde ekipleri il taşlarını topluyor. Siz saatlerce arkeoloji alanı kazamya devam edebilirsiniz tabiki ama burada kendini rahatlatmak için ''alıcak insan çıkar '' derken bir düşün istersen bu işe girecek adam bizim yatırdıgımızın 2 3 katı para yatırması lazım ve o parasını biz 30 olduktan sonra kurtarabilecek mi yani bunları anlasan zaten böyle cevap vermezdin, bunlar ince hesaplar. Zaten bu hesabı yapabilsen bizim yerimizde sen olurdun.
Bu arkadaşlar döneri fazla kacırdığı için kimse almadıkca fiyat yükselecek zannediyorda
zımbırtı belli ederi belli haberleri yok.

DendroctonuS

Üye
@HeaveN @feya @priesttt @DendroctonuS
Sizler böyle mekanikleri olan bir mmorpg de tek başınıza 10 kişinin yaptığı işi yapmaya çalışıyorsunuz hata 1.
Adam sizle dalga geçmiş gm destekliyiz diye onu bile ciddiye alacak kadar ...2.
Bu kadar aktif para akan bir sistemde elbette bu kadar fazla adam beraber çalışacak 3.
Takıların bu kadar önemli olduğu bir mmorpg elbette klanlar rekabete girecek 4.
Siz daha klan kalesi vs. gelsin o zaman millet taş zırt pırt toplayabiliyor mu onu görün 5.
3 saatte arkeoloji ile 1.3gb kasan varsa gelsin bana da dayasın 6.( atıp tutmayın her şey matematiksel kardeşim 2022 deyiz biraz spawn süresi vs. hesaplayın Allah aşkına )
Buradan taşları stoklayıp 2.5m 3.5m 5m den satıp karaborsa yapanlara da iyi oldu adam 10 taş toplamış tanesine 5m istiyor :D şaka gibisiniz 7.
Sezarın hakkını Sezara arkadaşlar. Ne kadar iş o kadar ekmek.
Burası ağlama duvarı değil FORUM..
GM arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum.
bu arkadaşlar 1 kişi tarafından yönetiliyor 8 kardeşim 8. madde önemli olan eğer 8 kişi 8 ayrı ip yasal olarak girip bu işi yapsa kimsenin sesi çıkmaz senin de anlamadığın nokta .çok sinirli bir bireysin bence :D

Palaboss

Üye
Kardeş herkes başkasınınkini görmeden kendisininkini dünyanın en büyüğü sanarmış. Sen kendini ilah ettin zaten bu ego ile oyunu satın al sen . Biz oyun içinde gb alıp kasamazsın demedik alırsın kasarsın bu senin ahmaklığın. Para yatırmadan kasanlarda var zaten . Ben tek kasıyorumda demedim 10 kişiyizde demedim . Oyunda sadece sen yoksun yada sadece senin ekibin yok. Neyse sana laf anlatmıcam . Anlamıcaksında zaten . Çünkü sen KRAL'sın :)))

NOCHE

Üye
Random olmadığı sürece bu sorun hiç bir zaman çözülmeyecek dostum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt