Exp Boost Scroll Hakkında.

LustWhissKy

Üye
Herkese iyi oyunlar,Sabah EXP Boost iteminin söylediği gibi XP arttırmadığını gösteren paylaşım yapmıştım. Konu içeriğini aynen yazıyorum.

Cevap olarak bana Kaıdın Premiumsuz hiçbir bonus yokken saf XP'yi%30 arttırdığı gibi saçma bir cevap verdiler. Böyle bir şey olabilir mi ? XP Boost dediğin item tüm bonusların üzerine eklenmeli. Bir bonus diğer bonusu egale edebilir mi, bu çok saçma bir cevap.

XP BOOST HAKKINDA:
Mağazada XP Boost(1-70) adıyla satılan itemin her yerdeki açıklamasında kazanılan XP miktarını %30 arttırdığı yazıyor fakat resimlerde görüldüğü gibi kullanıldığında sadece %9,5 arttırıyor.

Ben bu durumda çok şikayetçiyim. Oyun resmen beni kandırmış durumda. Ben açıklamalara güvenerek %30 arttırması için satın aldım fakat kullandığımda şoka uğradım. Hatta emin olmak için birkaç kere daha kullandım ama her seferinde sonuç aynı.

Epic XP Boost scroll sadece %9.5 XP artışı sağlıyor. Üstelik mağazada 900 RC fiyatından satılıyor. Bu resmen adam kandırmak, hatta dolandırmaktır.

Yönetimden bu durumun düzeltilmesini ve paramın geri verilmesini rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• RiseOnlineStore.png
    RiseOnlineStore.png
    55.6 KB · Görüntüleme: 119
  • RiseBoostYok.jpg
    RiseBoostYok.jpg
    660.6 KB · Görüntüleme: 119
  • RiseBoostVar.jpg
    RiseBoostVar.jpg
    711.9 KB · Görüntüleme: 119

Anthelior

Üye
Hata var mı bilmiyorum da oyunda %300 EXP bonus sınırı bulunuyor, %300'den fazla EXP bonusu alamıyoruz. EXP premium kullanıyorsun; seviye 68'de %200 oradan geliyor, bunun üstüne ekstra kostümlerden, matta'dan vs. gelen EXP bonusun var mı?

Bu arada saf EXP'i arttırması zaten olması gereken bir durum bence. Öbür türlü elde edilen EXP bonusları çok uç seviyeye çıkabilir (tabi teorik konuşuyorum pratikte neler olabilirdi kestirmek zor). Senin durumunda farklı bir sorun var gibi gözüküyor ama çözemedim.

LustWhissKy

Üye
Hata var mı bilmiyorum da oyunda %300 EXP bonus sınırı bulunuyor, %300'den fazla EXP bonusu alamıyoruz. EXP premium kullanıyorsun; seviye 68'de %200 oradan geliyor, bunun üstüne ekstra kostümlerden, matta'dan vs. gelen EXP bonusun var mı?

Bu arada saf EXP'i arttırması zaten olması gereken bir durum bence. Öbür türlü elde edilen EXP bonusları çok uç seviyeye çıkabilir (tabi teorik konuşuyorum pratikte neler olabilirdi kestirmek zor). Senin durumunda farklı bir sorun var gibi gözüküyor ama çözemedim.

Hocam Pelerin, 2x Kostüm, 2x Matta, Kanat ile toplamda epi topu %18'lik exp artışım var. Exp premium ile %200'de oradan geliyor. Toplamda %218'lik exp artışı alıyorum.

Kaldıkı hiçbir oyunda bonus sınırı diye bir şey olamaz. Çünkü sen bunu PUS'da para ile satıyorsan sınır ne olursa olsun benim o bonusu almam lazım.

Hadi diyelim sınırlama var, O zaman karakterimin bütün exp bonusunu gösteren bir ibare olmalı ve ben ona göre PUS'dan item almalıyım.

Hatta ve hatta diyelimki hepsi tamam, O zamanda bu durumu itemin üzerinde belirtmen gerekiyor. Sen eğer bana hiçbir şart belirtmeden "bu item kullandığında 1 saat %30 exp arttırır" diyor isen arttırmak zorundadır.

Yani bu durum gerçekten bana mı garip geliyor ?

Bu resmen adam kandırmak ile aynı şey. Örnek olarak biri size 4800 mhz RAM'i parayla satsa ve siz o ürünü kullanmaya başladığınızda 1600 mhz RAM olduğunu görseniz, adam sizi dolandırmış olmuyor mu ? (almadan önce deneme gibi bir şansınızın olmadığını düşünün.)

Anthelior

Üye
Hocam Pelerin, 2x Kostüm, 2x Matta, Kanat ile toplamda epi topu %18'lik exp artışım var. Exp premium ile %200'de oradan geliyor. Toplamda %218'lik exp artışı alıyorum.

Kaldıkı hiçbir oyunda bonus sınırı diye bir şey olamaz. Çünkü sen bunu PUS'da para ile satıyorsan sınır ne olursa olsun benim o bonusu almam lazım.

Hadi diyelim sınırlama var, O zaman karakterimin bütün exp bonusunu gösteren bir ibare olmalı ve ben ona göre PUS'dan item almalıyım.

Hatta ve hatta diyelimki hepsi tamam, O zamanda bu durumu itemin üzerinde belirtmen gerekiyor. Sen eğer bana hiçbir şart belirtmeden "bu item kullandığında 1 saat %30 exp arttırır" diyor isen arttırmak zorundadır.

Bu resmen adam kandırmak ile aynı şey. Örnek olarak biri size 4800 mhz RAM'i parayla satsa ve siz o ürünü kullanmaya başladığınızda 1600 mhz RAM olduğunu görseniz, adam sizi dolandırmış olmuyor mu ? (almadan önce deneme gibi bir şansınızın olmadığını düşünün.)
Karakter panelinde (en sağda altta) zaten mevcut EXP bonusunuz gözüküyor.

Bu sınırların olması tartışma konusu bence. Ben olmasından yanayım, öbür türlü ucu kaçar. EXP bonusu alınabilecek çok fazla etken var çünkü. Premium, scroll, yemek, kıyafetler, silahlar, kostümlere EXP bonusu vs vs. (gerçi başka kaldı mı bilmiyorum da :D)

byankara

Üye

Arkadaşım ürünün üzerinde yazan ibarede ne gibi bir sorun var ? Anlamak istediğiniz gibi yorumluyorsunuz. %200 + %30 exp olma gibi bir durum nasıl olsun ? Pusta satılan tekil bir ürün neticede.

DontJudgeMe

Üye
şöyle bır detayı atlamıs olabılır mısınız ?

- metaryellerde yazan bonuslar ham expe uygulanıyor ve artıs burdan elde edılıyor dıye bılıyorum. yanı 1000 exp veren canavar yuzde 200 ıle 2000 exp verır ustune yuzde 30 kagıt basarsan 300 exp verır bu da o canavardan 2300 exp almanı saglar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt