Exp Bu Kadar Zor İken Neden Oyuna Yeni̇ Başlayan Olsun

bozobozo

Üye
YIL 2024 OLMUŞ HALA INSANLARIN GUNDE EXPE +10 SAAT AYIRMASINI BEKLEMEK NE KADAR DOGRU.
BANA EXPIN BU KADAR ZOR OLDUGU BI MMORPG BİR OYUN SOYLEYIN (YONETIMINI NE KADAR SEVMESEMDE EXP KASMAK MALUM OYUNDAN DAHA ZOR BU ARADA)
ARTIK 2000-2010 YILLARINDA DEGILIZ, O YILLARIN JENERASYONUN İŞİ GÜCÜ VAR BU OYUN A YENI BASLAYAN BİRİ NASIL EXP KASSIN
OYUNUN HER YERI BUG,
EXP PREMIUMA 600 TL VERIP EXP KASAMAMAK AYRI BIR SACMALIK.
TURKIYEDE YASIYORUZ KARDESIM PUSUN BU KADAR PAHALI OLMASI NEDIR YA
YONETIM OLARAK MALUM OYUNDAN FARKINIZ YOK AFERIM BOYLE DEVAM EDIN.

segkrc

Üye
Exp premium var, premium olmadan nasıl olur hayal edemiyorum. Char 10 saattir gravecrawler'da kasıyor %20 bile ilerlemedi level :) Hayır bide daha 73 level char 78-80-83 de ne olacak bilmiyorum vazgeçmek üzereyim bu kadar zor olur mu bir char kasmak.

Benbu

Üye
Yani oyunun emek verip geliştirmen gereken bir oyun olduğu bilerek gelip ağlamak çok garip gerçekten. pvp severlara gidin öyleyse

sbh

Üye
Yani oyunun emek verip geliştirmen gereken bir oyun olduğu bilerek gelip ağlamak çok garip gerçekten. pvp severlara gidin öyleyse
Adamlar 1 levele istenen exp miktarını artırmış, moblardan gelen expi azaltmış, bunun yerine dvye görev koymuş, sözde exp sc indirimi falan yapmış,exp görevi SLotların dv townun arka kapısına yıkmış, pokesi multisi istediğin kadar serbest,millet bp taksi yapsın heroic zindan girsin inferno girsin diye millet görev yapamıyor, aynı kişi kaç poke çalıştırıyorsa 24 saat town arkasında. Sen de diyorsun ki oyun emek verip geliştirmen gereken oyun. Siz gerçekten saf mısınız yoksa milleti mi kandırıyorsunuz? O güncellemeler gelmeden kasanlar emek vermiyor muydu çar kasmak için olay emek vermekteyse?

GodLessTurtLe

Üye
exp çok zor değil ya kardeşim, yeni bi 85 asas kastım günlük görevler zindanlar falan hızlı ilerliyor

greendaybeykoz

Üye
Kabul edelim PVE kısmı çok kötü, zevkli hale getirecek en ufak bir yapıcı fikrimde yok.

Görevler 50-75 tane falan olmasına gerek yok, fazla uzun sürüyo, zindanlarda gereksiz vakit kaybı şunların defini falan düşüründe vuralım geçelim.

2024 yılında en popüler oyunlar dahi boost verip geçiyorlar okadar DLC ve hikayeleri olmalarına rağmen bence geçelim bu EXP işini artık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt