_S_A_D_D_A_M_
Üye

sanırım bu cok sacma bı event herkez 65 olunca ne anlamı kalıcak bu kadar emek veren kişiye
dostum burda senın emegınde soz konusu sen gunlerce oyynadın uykusuz kaldın belkı yanı demek ıstedıgım 100 100 olması sacma herkezsın emegıne yazık burda emekten bahsedıyoruzSaçma olan sensin kafana kafananeresi saçma row senin elini mi bağladı sende kas Exp eventte. Asıl saçma olan güncelleme öncesi magelerin buglar ile 65 olup şuan Cz de kök söktürüyor olmaları. Meleler zavallım soot da exp kasalım dediğinde hepiniz aaa bunlar makroooo yönetim nerde diye bağırdınız. Aynı tepkiyi magelere vereni görmedim. Bu etkinlik çok güzel oldu. Sabaha kadar dans o mageleri görücem ben 65 olunca .
VALLA DOSTUM BURDA OYUNA BASLAYIP BI TON EXP SC ALIP BASIP GUNLERCE KASIP 65 OLANLARA YAZIK SACMALIK BU FIKIR MESELESI BENIM FIKRIM BU YANI 100 DE 100 OLMASI TAMAMEN SACMA PVP DEN FARKI YOKDostum sen erken 65 olarak mükafatını almışsındır zaten. Slotta çürümek yerine pk atmışsındır slot basmışsındır farm atmışsındır vs. Herkesin lwl kasması senin için de iyi olmalı pkda adam artar. Ha sen pk atmak değil slot basmak istiyorsan o kolayına geliyorsa farklı tabi
Ben yaptım başkası yapmasın kafasından çıkmak lazım.
baskası yapmasın kafası değil kardeş ben saatlerce uykusuz kaldım adam emek vermemiş benle neden aynı olsunDostum sen erken 65 olarak mükafatını almışsındır zaten. Slotta çürümek yerine pk atmışsındır slot basmışsındır farm atmışsındır vs. Herkesin lwl kasması senin için de iyi olmalı pkda adam artar. Ha sen pk atmak değil slot basmak istiyorsan o kolayına geliyorsa farklı tabi
Ben yaptım başkası yapmasın kafasından çıkmak lazım.
aynen öyle süleymann boşa uykusuz kaldık ama cumartesi günü full pk sabah akşam darlama var exp kastırmak yok kimsebencede exp sc basıp 65 64 olmuş kişilere biraz küfür mü denir ne denir benim türkçe yetmiyor orasına, gerek yoktu böyle bi eventte bende karşıyım (60lvl ım belirteyim)