exp event çok büyük bi saçmalık

rasulalkan

Üye
Saçma olan sensin kafana kafana :) neresi saçma row senin elini mi bağladı sende kas Exp eventte. Asıl saçma olan güncelleme öncesi magelerin buglar ile 65 olup şuan Cz de kök söktürüyor olmaları. Meleler zavallım soot da exp kasalım dediğinde hepiniz aaa bunlar makroooo yönetim nerde diye bağırdınız. Aynı tepkiyi magelere vereni görmedim. Bu etkinlik çok güzel oldu. Sabaha kadar dans o mageleri görücem ben 65 olunca .

Aziz

Üye
Item yapmaya bakın. Dungeonlar açılmaya başlayacak. Oradan item yapıp karakterinizi güçlendirin. Milletin 65 olması neden problem olsun ki? Zaten yakında 70 cap gelir. Daha kasamamış oyuncuyu neden oyuna bıraktırmaya yöneltiyorsunuz?

huaje16

Üye
exp event gayet güzel bir etkinlik en azından sadece pc başında hayatını geçirmeyenler bizler içinde kasılma fırsatı oluyor . günün 15 saati kasılan arkadaşlara lafım yok tabi onlar zaten kasıyor ama çalışıp exp kasmaya çalışanlar için güzel bir düşünce

_S_A_D_D_A_M_

Üye
Saçma olan sensin kafana kafana :) neresi saçma row senin elini mi bağladı sende kas Exp eventte. Asıl saçma olan güncelleme öncesi magelerin buglar ile 65 olup şuan Cz de kök söktürüyor olmaları. Meleler zavallım soot da exp kasalım dediğinde hepiniz aaa bunlar makroooo yönetim nerde diye bağırdınız. Aynı tepkiyi magelere vereni görmedim. Bu etkinlik çok güzel oldu. Sabaha kadar dans o mageleri görücem ben 65 olunca .
dostum burda senın emegınde soz konusu sen gunlerce oyynadın uykusuz kaldın belkı yanı demek ıstedıgım 100 100 olması sacma herkezsın emegıne yazık burda emekten bahsedıyoruz

Robert

Üye
Dostum sen erken 65 olarak mükafatını almışsındır zaten. Slotta çürümek yerine pk atmışsındır slot basmışsındır farm atmışsındır vs. Herkesin lwl kasması senin için de iyi olmalı pkda adam artar. Ha sen pk atmak değil slot basmak istiyorsan o kolayına geliyorsa farklı tabi :)
Ben yaptım başkası yapmasın kafasından çıkmak lazım.

behelit54

Üye
İyi ki oldu hafta sonu çok güzel olucak bide hediye veren etkinlikler olsa güzel olcak

_S_A_D_D_A_M_

Üye
Dostum sen erken 65 olarak mükafatını almışsındır zaten. Slotta çürümek yerine pk atmışsındır slot basmışsındır farm atmışsındır vs. Herkesin lwl kasması senin için de iyi olmalı pkda adam artar. Ha sen pk atmak değil slot basmak istiyorsan o kolayına geliyorsa farklı tabi :)
VALLA DOSTUM BURDA OYUNA BASLAYIP BI TON EXP SC ALIP BASIP GUNLERCE KASIP 65 OLANLARA YAZIK SACMALIK BU FIKIR MESELESI BENIM FIKRIM BU YANI 100 DE 100 OLMASI TAMAMEN SACMA PVP DEN FARKI YOK

rasthorn

Üye
Verdiğiniz bu karar oyuncuların belli bir kesimini kaybetmesine göz yummanız demektir. Benim anlayışıma göre amaç " Telafi " den çıkmıştır. Henüz daha 2. haftası dolmamış bir MMORPG kategorisinde yapılan official bir oyunu PvP server mantığı gibi gözüktürmeniz bu oyuna bakış açımı ve geleceğe dair umutla bakmama gölge düşürmüştür. Fedakarlık yapılarak verilen onca saatlere emeklere yazık olmuştur. Biz verdiğimiz emeklerimizi zamanımızı kaybetmiş oluruz belki ama bu sizin daha çok kaybetmenize yol açacak bir karar . Hemde daha bu aşamada.. Çok gereksiz buluyorum bu kararı.

alpinawhite53

Üye
Bunu bir anket açarak en azından oyunculara sorabilirdiniz. Emin olun yarısından fazlası istemeyecektir

DostSG

Üye
Bu exp evet bütün Mobil oyunlarda bile olur kimse şikayet etmesin lütfen zaten kaymağını yediniz level yüksek olduğunuz için.ekibi olmayan biri olarak benim gibiler aşırı zorlanıyor işe git gel party ara bulursan zar zor kas geri işe git .dicen farkımız olmasın mı zaten var fark siz 65 kolay sanıyorsunuz bizim için 60 bile hayal şuanda 65 kim oluyor nerede oluyor öyle bir şey yok yani ortalama 60 olmaya çalışacak eventte insanlar

Aquila

Üye
baskası yapmasın kafası değil kardeş ben saatlerce uykusuz kaldım adam emek vermemiş benle neden aynı olsun

Aquila

Üye
bencede exp sc basıp 65 64 olmuş kişilere biraz küfür mü denir ne denir benim türkçe yetmiyor orasına, gerek yoktu böyle bi eventte bende karşıyım (60lvl ım belirteyim)
aynen öyle süleymann boşa uykusuz kaldık ama cumartesi günü full pk sabah akşam darlama var exp kastırmak yok kimse :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt