exp event çok büyük bi saçmalık

TryToStayAlive

Üye
baskası yapmasın kafası değil kardeş ben saatlerce uykusuz kaldım adam emek vermemiş benle neden aynı olsun
Bu ne kadar saçma bir düşünce. İnsanlar işlerine gidiyor, ailesiyle vakit geçiriyor, gece uykusundan feragat edip exp kasmaya çalışıyor ama senin gibi bütün gününü bilgisayar başında geçirenler bu duruma şikayet ediyor. Emin ol o insanlarda işe gitmek yerine senin gibi exp kasmak isterdi. Peki kardeşim en iyi sizsiniz ne diyeyim.

hopelesscase

Üye
Exp event olayı bana da ucuz bir çözüm gibi geliyor doğrusu. Lvl kasmanın gereğinden zor olduğunu düşünsem de bunun 10 günlük oyunda Exp event yaparak değil de görevlerin expini arttırarak yapılması taraftarıyım.

Oyun açılalı bir kaç ay geçse ve yeni başlayanlar için benzer bir etkinlik olsaydı ben de desteklerdim. Mevcut durumda çok karşı olmasam da desteklediğimi söyleyemeyeceğim.

Aquila

Üye
Bu ne kadar saçma bir düşünce. İnsanlar işlerine gidiyor, ailesiyle vakit geçiriyor, gece uykusundan feragat edip exp kasmaya çalışıyor ama senin gibi bütün gününü bilgisayar başında geçirenler bu duruma şikayet ediyor. Emin ol o insanlarda işe gitmek yerine senin gibi exp kasmak isterdi. Peki kardeşim en iyi sizsiniz ne diyeyim.
benim bütün günümü bilgisayar başında geçirdiğimi nerden çıkardın bizim ailemiz yok mu

Unbeatable

Üye
Boşuna ağlamayın şuan çalışan tayfa bende dahil 59 yada 60 lvliz exp event ile 65 olmak imkansız malum tatil heryer ana baba günü olucak nerde kasıcaksın korkmayın 65 olamayız

wultrox

Üye
şahane bir etkinlik oldu. No-life ların gözü yaşlı. şimdi simitçi asaslar +7 sword breaker ile yayıncı teklesin :)

Alkoer

Üye
yani 65lv kasmak için her türlü imkanı olup kasan adam neden sinirleniyor anlamadım . 2 günde ben 52 den 65mi olayım ?

oyun daha doyuma ulaşmadı , itemler çoğaldığı zaman yarın adam gelir 3 günde kasar 0 dan 65 e .

Mileenaaa

Üye
"Hem ayranım dökülmesin, hem kestanem çizilmesin."

Arkadaş macro var diye ağladınız adamlar macroyu engellemeye çalıştı = İsyan ettiniz.
Exp zor diye ağladınız adamlar exp event yapıyor = İsyan ediyorsunuz.

Tüm topluluğu memnun edebilecek bir oyun daha icat edilmedi. Kendinize gelin. Ota b*ka isyan ediyorsunuz. Vallaha bıktık.

Burtto

Üye
Bu adamlar ne yapsa birileri memnun olmuyo işleri zor Allah yardımcıları olsun :) exp event çok iyi oldu keşke %200 olsaydı .
Aksam isten gelip 3 4 saat exp kasmayla olmucak bu is yoksa

Educationist

Üye
Arkadaşlar 2 gün sürecek %100 yani 2x exp eventten bahsediyoruz. Bir adam 2 gün boyunca full kassa bile 4 gün kasmış gibi olacak. Yani bu event sayesinde max 2 gün öne geçmiş olacak. Erken olduğu konusunda hemfikirim ancak oyunun tüm dengelerini alt üst eden bir durum olduğunu sanmıyorum. Belki de yıllardır oynayacağımız bir oyunda 2 gün nedir ki? Kaldı ki bunlar kolay kısımları, ilerde level capleri açıldığında günde %5 kasıp bugün iyi kastık dediğimiz günler gelecek.
En ufak şeylerde aman öldük bittik oyun çöp demekten vaz geçin. Yıllarca beklediğimiz oyuna biraz sahip çıkmak gerek diye düşünüyorum. İyi oyunlar

mmemati17

Üye
Yeni bayramda insanları ziyareti var vs. Zamanlama hiç hoş olmadı hem şuan oyunda neredeyse tek aktivite exp kasmak. Ne gerek vardı?

Desinty

Üye
İyi işte karşınızda pk atcak çok kişi olcak istemeyenler genelde belli

Rhino

Üye
Oyun Sadece Exp Kasmaktan İbaret Olduğunu Zannettiğin İçin Böyle Bir Konu Açman Normal Mesleklerini Gidip Kasmaya Devam Edebilirsin Dv Bölgesinde NP'ni Kasmaya Devam Edebilirsin Mesleklerde Kullanman Gereken Silahlar İçin Pazarda Veya Slotlar da Para Kasmaya Başlayabilirsin Mesela Yani Seçenek Çok. Ayriyeten 2 Haftadır Expsizlikten Geberiyoruz Diye Ağlayan Topluluğun Exp Event Yapılıncaya Ağlaması Çok Garip.

cr4zypupil

Üye
çok aceleyle alınmış , kötü bir karar hem tarih hem exp miktarı olarak ...

Exe

Üye
Her b*ka ağlayan kitleyi memnun edebilmek için oyunu KO private serverina cevirmeyin ya daha 2. Haftadan %100 exp event mi olur? Ben oyunu 5-6 yillik uzun vadeli ilerleme olarak görüyordum şimdi 5-6 aylik private server oldu.

BilyG

Üye
Exp eventlerin amacı aranın çok açılmaması, çok vakit harcayan avantajını zaten koruyor. Biz niye kastık okadar diye sızlanacaklar da boşuna direniyor, gerek lvl de gerek kazanılan item ve parada önde olmaya devam edecekler. Oyunun end game olayı lvl de 65 değil zaten olay item. zaten daha iyi itemlerle önde olacaksın sızlanmayın artık. bırakın herkes zevk alsın. alamazlarsa zaten oyun ölür ozman emekleriniz boşa gider.

ERHCA

Üye
baskası yapmasın kafası değil kardeş ben saatlerce uykusuz kaldım adam emek vermemiş benle neden aynı olsun
UYUSAYDIN kardeşş yatağın mı yoktu ? Altı üstü bir oyun oyun bu zombi gibi oyun oynamasaydın sen zombisin diye herkes senin gibi mi olsun. Ben işten gelince 1-2 saat kasabiliyorum. Oyundan 24 saat çıkmayan zombilerden değilim napalım siz 65 oldunuz diye bizde oturup ağlayalım mı yani. Çok yerinde bir karar olmuş herkes sizin gibi uykusuz işsiz gezmiyor adamlar genel kitleye göre hareket ediyor.Nedir bu 3 günde 65 olma sevdanız anlamıyorum. Oyun la bu oyun ne bu HIRS.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt