EXP Event - Craftlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ClyDeBorrow

Üye
Sayın Yetkililer,
Exp eventleri yapıyorsunuz ve taktir ediyoruz fakat şöyle bir durum var. Yapmış olduğunuz exp eventlerde craft ve toplayıcılık ile uğraşan arkadaşlara hiç bir katkı görmüyorum. Bu eventler boyunca toplayıcılık ve craft kısmına da bonus verseniz. Hem row slotları rahatlar hemde PVE oynayan arkadaşlar da bu eventlerden yararlanabilir. Crafter arkadaşların da sorunları var ama exp kasıp lvl atlamak isteyen arkadaşların sesi daha çok çıkıyor diye midir yoksa daha kalabalık bir grup olduklarından mıdır veyahut da ROW - POT gibi unsurların sisteme para kazandırdığından mıdır bilmiyorum crafter arkadaşlar eventlerden hiç bir şekilde faydalanamamaktadır.
Ticket attım bu konu ile ilgili daha öncesinde ticket at demeyiniz.

predator

Üye
arkadaşa katılıyorum. azınlıkta da değiliz aslında çok fazla malzeme toplayan oyuncu var ve exp almak git gide zorlaşıyor. ya exp oranlarında güncelleme yapılmalı ya da exp event yapılmalı

Raymond

Üye
%100 katılıyorum. Bu sayede toplayıcılık yapan ya da craft yapanlar için oyunu daha cazip hale getirmiş olursunuz ki bence oyuncu çekebileceğiniz etkinliklerden birisi olur.

Ries

Yönetici
Game Master
Öncelikle yanlış anlaşılmaları gidermek isteriz. Exp etkinliği, oyuna eklenmek üzere hazırlanmış bir fonksiyondur. Craft için düzenlenecek exp etkinliği ise yazılım açısından daha karmaşık bir sistemdir, bu nedenle yapılması zaman almaktadır. Discord üzerinden takip eden oyuncularımız, Justice tarafından yapılan açıklamada belirtildiği gibi, sistemsel olarak hazır olduğunda bu tür etkinlikler yapmayı planlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt