Exp Event -> Exp Scroll

MoonRider

Üye
Malum dün gece uzun bir süre oyuncular olarak oyunun açılmasını bekledik. Önce haftanın belki de en çok beklenen gününde oyunun bakıma alınması ve sürecin uzaması bizim için biraz hüsran oldu. İnsanları zor durumda bırakmamak adına bir nebze olsun rahatlatabilmek için discord üzerinden yaptığınız bildirideki exp event etkinliği gayet hoş bir davranış, öncelikle bunun için teşekkür ederim ama hafta sonu yoğunluğu ve kullanıcıların bu zaman dilimine ayak uydurmasını beklemek yerine herkesin istediği zaman aktif edebileceği 24 saatlik bir exp scroll verilmesi taraftarıyım. Hem 65 olan insanlar için de bu etkinliğin bir anlamı olmuş olur.

Son düzenleme:

Heaven1Mavii

Üye
Malum dün gece uzun bir süre oyuncular olarak oyunun açılmasını bekledik. Önce haftanın belki de en çok beklenen gününde oyunun bakıma alınması ve sürecin uzaması biraz için hüsran oldu. İnsanları zor durumda bırakmamak adına bir nebze olsun rahatlatabilmek için discord üzerinden yaptığınız bildirideki exp event etkinliği gayet hoş bir davranış, öncelikle bunun için teşekkür ederim ama hafta sonu yoğunluğu ve kullanıcıların bu zaman dilimine ayak uydurmasını beklemek yerine herkesin istediği zaman aktif edebileceği 24 saatlik bir exp scroll verilmesi taraftarıyım. Hem 65 olan insanlar için de bu etkinliği bir anlamı olmuş olur.

bencede hatta 5-6 gün exp event %50 yapılması gerekli.

defenderrr

Üye
Şu ana kadar forumda gördüğüm en doğru yazı, benim tek izinli günüm bugündü ve bugünün yarısı bitti oyunun açılmasını akşam 7den beri bekliyorum yarım saat-1 saate dayanamaz zaten uyurum. akşam 7den beri 30 dakka bakım yapılacağı 1.5 saat sonra 4 saat sonra oyunun geleceği, 4 saat sonra sabah oyunun geleceğini sabahta öğlen oyunun geleceğini söylediler.
Velhasıl akşamdan beri bekliyorum tahmini bakım sürelerine güvenerek takat kalmadı uyuyacağım, exp event hiçbir işime yaramayacak ama scroll olarak verilirse istediğim zaman kullanabileceğim

marthiel

Üye
saat 1 oldu şimdi akşam 8 e ertelerler :D soğutsunlar bızı boyle devam rıse !

skaebneN

Üye
En doğrusu bu zaten slot yetersiz oyuncu sayısına göre.

Ogi

Üye
Kanka sürekli exp event ve exp sc isteği oluyor oyuncularda ben bunu anlamıyorum. Emek verip uyumadığım zamanlar oldu 65 oldum ve bunu exp eventsiz yaptım. Yaklaşık 12 günden beri 65 levelim. Her bakımda exp event gelecekse nerede bu adalet ? Mmorpg oynuyoruz bakımlar tabi olacak ama her şeye exp event istemekte yani ne bileyim. Kolay olan bir oyun oynayabilirsiniz.

schinzo

Üye
Kanka sürekli exp event ve exp sc isteği oluyor oyuncularda ben bunu anlamıyorum. Emek verip uyumadığım zamanlar oldu 65 oldum ve bunu exp eventsiz yaptım. Yaklaşık 12 günden beri 65 levelim. Her bakımda exp event gelecekse nerede bu adalet ? Mmorpg oynuyoruz bakımlar tabi olacak ama her şeye exp event istemekte yani ne bileyim. Kolay olan bir oyun oynayabilirsiniz.
Katılıyorum. Exp event hesap satanlara yarıyor sadece.

Mileenaaa

Üye
Premiumlara 3 gün eklenecekmiş. Ayrıca Pazar geceye kadar 50% EXP event yapılacakmış.

MoonRider

Üye
Dostum exp event isteyen olmadı yanlış anlaşıldı sanırım. Discord üzerinden bakım sonrası exp event yapılacağı yönünde bilgilendirme yapıldı. Bende hali hazırda zaten 65 olan arkadaşların işine yaramayacak bir event olduğunu söylerek eventın zamana bağlı olarak değil de scroll olarak verilmesinin daha doğru olduğunu söyledim.

Ogi

Üye
Dostum exp event isteyen olmadı yanlış anlaşıldı sanırım. Discord üzerinden bakım sonrası exp event yapılacağı yönünde bilgilendirme yapıldı. Bende hali hazırda zaten 65 olan arkadaşların işine yaramayacak bir event olduğunu söylerek eventın zamana bağlı olarak değil de scroll olarak verilmesinin daha doğru olduğunu söyledim.
Kanka o scrollu da 70de kullanacaklar diye vermezler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt