Devam etseydi ne hoş olurdu :(
HERO Üye Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 267 Puanları 43 25 Kas 2021 #2 Aynen, hafta sonu zaman yokdu hafta ici de olsa iyi olur
Justice Yönetici Game Designer Katılım 23 Kas 2020 Mesajlar 422 Puanları 93 25 Kas 2021 #3 Merhaba, Yama ile birlikte XP Bonus etkinliği süresiz aktif edilecek. Etkinlik görevlerden elde edilen tecrübe puanlarını da kapsıyor.
Merhaba, Yama ile birlikte XP Bonus etkinliği süresiz aktif edilecek. Etkinlik görevlerden elde edilen tecrübe puanlarını da kapsıyor.
berktun B Üye Katılım 9 Kas 2021 Mesajlar 159 Puanları 43 26 Kas 2021 #4 Justice' Alıntı: Merhaba, Yama ile birlikte XP Bonus etkinliği süresiz aktif edilecek. Etkinlik görevlerden elde edilen tecrübe puanlarını da kapsıyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba exp event dediğiniz gibi aktif olmuş hatta zindan yaratıklarında da çalışması güzel oldu fakat görevlerde denemek için bir adet yaptım ve exp artışı gözlemleyemedim. Sanırım bir hata mevcut.
Justice' Alıntı: Merhaba, Yama ile birlikte XP Bonus etkinliği süresiz aktif edilecek. Etkinlik görevlerden elde edilen tecrübe puanlarını da kapsıyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba exp event dediğiniz gibi aktif olmuş hatta zindan yaratıklarında da çalışması güzel oldu fakat görevlerde denemek için bir adet yaptım ve exp artışı gözlemleyemedim. Sanırım bir hata mevcut.